אני יודעת שהטעם שלכם במוסיקה לא משו

אני יודעת שהטעם שלכם במוסיקה לא משו

אל תקחו את זה אישית
אז החלטתי להועיל קצת לחברה. עכשיו אני בטוחה שכשאני אגיד את השם של הלהקה לכולכם יהיו מבטי תמיהה כאלה שאומרים WHAT THE FUCK??! (אלא אם כן מישהו מכיר אותם ואז- מגיע לו פרס) ואני, כמובן, מדברת על BETTER THAN EZRA (טוב בסדר תורידו את המבט הזה אני כבר מסבירה) אז כמו שכבר אמרתי רוב האנשים פשוט לא מודעים לקיומה של אחת הלהקות הכי טובות שאני מכירה (אם לא הכי טובה) להקה קטנטנה שחיה לה בניו אורלינס (אי שם בארה"ב) אמנם לא הרבה שמעו עליה (אלא אם כן יש לכם את הפסקול של X FILES ואם כן תתביישו לכם שלא שמעתם עליהם!) והוציאו כבר 5 תקליטים, החדש יצא לפני בערך חצי שנה (הראשון יצא מתישהו בשנות ה90) אז חברים יקרים, כל חובבי הרוק האלטרנטיבי (וגם אלה שלא, תתחילו לאהוב!) כמה שירים שכדאי לכם לשמוע. למה כן: א) כי הסולן שלהם נראה טוב ב) כי כל הדיסקים שלהם מעולים ג) הקליפים שלהם גם מוצלחים למדי (ראו קישור) ד) כי יש להם שם מגניב ה) כי אני אמרתי. למה לא: באמת שניסית לחשוב על סיבות למה לא, חשבתי וחשבתי אבל אני מצטערת. פשוט לא מצאתי סיבות למה לא לשמוע אותם. שירים מומלצים : Live again extra ordinary desperatly wanting King of new orleans good וזה מספיק בינתיים תרצו עוד - תקבלו. שיהיה לכם סופשבוע טוב ~אמילי (EZRALITE מושבעת)~ בפרופגאנדה ללהקות לא מוכרות אך טובות.

צ´אנל V

למי שזוכר את הערוץ האגדי, BTE הוקרנו שם בתדירות גבוהה יחסית , ואם אני לא טועה הלהיט הגדול שלהם היה GOOD שגם עשה חיל בארצות הברית. למה הם נעלמו ? אולי בגלל שלא קוראים להם אן -סינק. ותודה שהזכרת לי נשכחות.

הם לא נעלמו

פשוט צריך לחיות בארה"ב כדי לשמוע מהם. הם הוציאו דיסק חדש שנקרא CLOSER שומופיעים בכל חור קטן בארה"ב. אוף שיגיעו לאירופה! ~אמילי~ איזה כיף לדעת שיש אנשים ששמעו עליהם.

QueenNaughty

New member
אחחחחח...מכירה את הלהקה...

יש להם אחלה שירים! - אבל לא יותר מזה! :)

ביג דיל

New member
פורום התנשאות לא נמצא פה...

הגישה שלך לא מוצאת חן בעיניי בכלל. הטעם המוזיקלי בפורום הזה לא נתון בכלל לויכוח, כי מעצם הגדרתו הוא טעם אישי. החבר´ה לא יודעים מי אלה הביטלס? נסי ללמד אותם לאהוב. אל תפגיני אליטיסטיות מסריחה. אנשים אוהבים בריטני ספירס וקיילי מינוג? סבבה אגוזים. תעברי להודעה הבאה. בנימה אישית - ניהלתי חנות דיסקים שלוש שנים. אני יודע מי הלהקה הזאת. בנוסף, אני מכיר דברים שאת בחיים לא תגיעי אליהם. אז תעשי לי טובה, אל תעצבני אותי עם הגישה שלך!!! הפורום הזה הוקם כדי שאנשים ילמדו אחד את השני על מוזיקה שהם לא היו מגיעים אליה בזכות עצמם. גם את וגם רוב חברי הפורום תקועים במלחמה של מי נגד מי. הגישה הנכונה היא למסור מידע על השירים (כמו שעשית עם הלהקה, קבלי ח"ח על היוזמה), אבל זה נמצא בתוך הודעה מלאת ארס. פעם הבאה, אולי כדאי שתתמקדי בשירים ולא תנסי להוכיח לנו שאת יודעת יותר טוב. לא חשוב מה אומרים, חשוב יותר איך אומרים את זה. מקווה ששאר חברי הפורום ילמדו מזה משהו.

אמאלה אתה עצבני

קודם כל תנשום תרגע. הקטע על הטעם המוסיקלי של הפורום היה בצחוק ולא התכוונתי שאנשים יתעצבנו עליי כי זאת באמת לא היתה המטרה. אין לי בעיה עם שום טעם מוסיקלי של אף אחד פה ואני לא מהאנשים שיבואו ויגידו איכס אתה שומע בריטני לך תשמע פינק פלויד או וואטאבר. תשמעו מה שבא לכם ותהנו. באמת שלא התכוונתי לזה ברצינות... ובאמת תרגע, מה זה האנטי הזה היום?! ועוד כמה דברים סתם לידע כללי אני אוהבת את הביטלס. ודבר שני- לכל החנויות שנכנסתי אליהן בישראל אף אחד לא הכיר את הלהקה. טוב לדעת שלפחות בחנות דיסקים אחת מכירים אותם. ~אמילי~

ביג דיל

New member
(אנחת רווחה...)

אני שמח לשמוע שהכל ברוח טובה. עכשיו, אם יש לך כמה שירים ששווה להוריד, למה את לא מדברת? תני לי חמישה שירים כאלה, ומיד!!! (לא לשכוח, אני מסוג האנשים שאוהבים את שרה מקלכלן, פיונה אפל, creed, shania twain וכו´).

למעלה