A n g e l D u s t
New member
אני יודעת שהטעם שלכם במוסיקה לא משו
אל תקחו את זה אישית
אז החלטתי להועיל קצת לחברה. עכשיו אני בטוחה שכשאני אגיד את השם של הלהקה לכולכם יהיו מבטי תמיהה כאלה שאומרים WHAT THE FUCK??! (אלא אם כן מישהו מכיר אותם ואז- מגיע לו פרס) ואני, כמובן, מדברת על BETTER THAN EZRA (טוב בסדר תורידו את המבט הזה אני כבר מסבירה) אז כמו שכבר אמרתי רוב האנשים פשוט לא מודעים לקיומה של אחת הלהקות הכי טובות שאני מכירה (אם לא הכי טובה) להקה קטנטנה שחיה לה בניו אורלינס (אי שם בארה"ב) אמנם לא הרבה שמעו עליה (אלא אם כן יש לכם את הפסקול של X FILES ואם כן תתביישו לכם שלא שמעתם עליהם!) והוציאו כבר 5 תקליטים, החדש יצא לפני בערך חצי שנה (הראשון יצא מתישהו בשנות ה90) אז חברים יקרים, כל חובבי הרוק האלטרנטיבי (וגם אלה שלא, תתחילו לאהוב!) כמה שירים שכדאי לכם לשמוע. למה כן: א) כי הסולן שלהם נראה טוב ב) כי כל הדיסקים שלהם מעולים ג) הקליפים שלהם גם מוצלחים למדי (ראו קישור) ד) כי יש להם שם מגניב ה) כי אני אמרתי. למה לא: באמת שניסית לחשוב על סיבות למה לא, חשבתי וחשבתי אבל אני מצטערת. פשוט לא מצאתי סיבות למה לא לשמוע אותם. שירים מומלצים : Live again extra ordinary desperatly wanting King of new orleans good וזה מספיק בינתיים תרצו עוד - תקבלו. שיהיה לכם סופשבוע טוב ~אמילי (EZRALITE מושבעת)~ בפרופגאנדה ללהקות לא מוכרות אך טובות.
אל תקחו את זה אישית