אני יודעת שהיה אי שם שרשור

avocumber

New member
אני יודעת שהיה אי שם שרשור

על קוביות התוכן החדשות. טוב ויפה. קראתי. אבל יש לי שאלה ספציפית לגבי קובית קוד חופשי: מה עשיתם איתה? טוב, אני אספר לכם מה אני עשיתי: היו לי שתי קוביות ששמתי שם פעמיים אותו שיר, ואז היה אפשר לעשות קנון, אבל הורדתי אותן די מהר כשגיליתי שזה יותר מעצבן ומטריד מאשר נחמד. היו לי כאלה עם תמונה. יש לי כמה קוביות קוד חופשי שיש בהן טקסטים בתוך תיבות עם פסי גלילה. וקוביה שיש בה כביכול תפריטים, אבל זה בעצם עוד טקסטים, שלפחות אחד מהם קשור לתפריטים. ועוד תפריטים סתמיים שהדבקתי מכאן ומשם. נראה לכם שזה יפריע למישהו? קוביית כניסות לבלוג (לא נתוני אמת. סתם כזה "טיפה", "קצת", "קצת יותר" וכו') קוביית תאריכון מ- 1900 עד 2100; קוביה שלא הומלצה ע"י תפוז אנשים; קוביית כאילו חיפוש. ועוד ידי נטויה. (או שאולי כדאי שאני אפסיק עם זה...) אתם חושבים שאני מכורה לקוביות קוד חופשי?

Tali1912

New member
אוחחחחחחחחחחח

אני יש לי מגדל של קוביות. אני מתה עליהם. אני כל יום משנה מהקוביות.

reedgreenwhait

New member
מוצגות אצלי 2 קוביות

קוד חופשי. אחת של הודעות משתנות, בה אני כותבת הודעות. שנייה של מה שאני מעריצה/הערצתי, והיא כוללת 3 דברים, 2 מהם תמונות ו-2 מהם גם לינקים לפוסטים... לא יודעת אם את מכורה...אבל המחזה לא נעים לעין וגם לא למחשב (=תוקע)...

avocumber

New member
כבר לא מה? לא תוקע את המחשב?

או כבר לא "לא נעים לעין"? לעין שלי זה נעים, בכל אופן. נו, ומה עם התחשבות במבקרים? לא יודעת...

את באמת נשמעת מכורה ../images/Emo3.gif

אצלי יש 2 קוביות אם אני לא טועה - אחת עם תמונה, השנייה עם כמה קישורים לאתרים שונים להוספת כתובת ה-RSS שלי.

Tali1912

New member
פשששש נץנץ

זה נשמע לך כמכורה, הרי נותנים לך קוביות או כל מה שהוסיפו כחדש. אז למה לא להשתמש בזה? הרי תפוזינה עושה את זה בשביל שאנשים יתאימו את הבלוג שלכם לטעם האישי שלהם, או שאני טועה

אין לי שום דבר נגד קוביות ../images/Emo13.gif

אם מוצאים לזה המון שימושים, אז למה לא?
אני פשוט לא מצאתי לזה כ''כ הרבה שימושים

TheWhiteTigris

New member
אני מעדיף קוד חופשי

כי אז את מעצבת את זה בדרך שאת רוצה, בלי מגבלות. בעיקרון רק שידרגתי. מה שאומר שכל מה שהיה לפני העיצוב החדש (ע"ע רשימות וכו') נשאר שם באותה מתכונת. בעיצב החדש הוספתי קודים חופשיים: "נו שיגיע כבר: ____ " "זכויות יוצרים" ו "הענקים"

פגעסוס

Well-known member
כן, אבל זו התמכרות נחמדה

אני לא מכור. אני שם קוביה פה וקוביה שם אבל לא יותר מתמונות או טקסט.

עכשיו התבלבלתי יותר

מאיפה מעתיקים את הקודים? בפיירפוקס זה לא כל כך קל והשכר, הוא יהיה הולם

avocumber

New member
פיירפוקס... טוב, לא מבינה בזה.

וחוצ, אני לא מעתיקה קודים, אני מעתיקה אובייקטים.

למעלה