אני יודעת שהיה על כך פוסט עכשיו אבל-מתוסכלת !

Reut Mor

New member
אני יודעת שהיה על כך פוסט עכשיו אבל-מתוסכלת !

אני עובדת בחברה פרטית של בריאות הנפש. ביולי האחרון קיבלו את הפעימה האחרונה, הרביעית, דהיינו 7100 ש"ח.
אני ושאר העוסיות בחברה מקבלות רק את הפעימה הראשונה!! דהיינו 6400 ש"ח.
אנחנו מנסות לברר מדוע וכמובן שמאשימים את משרד הבריאות שלא מעביר כספים.
עכשיו - יש סיכוי גבוה שמשרד הבריאות אכן לא מעביר את הכספים ליזמים, שזה לכשעצמו מרתיח ולא הוגן בעליל
וגם יש סיכוי שהיזם שלנו קצת מסלף אותנו...
העניין הוא, שבמידה והאופציה הראשונה היא הנכונה (שמשרד הבריאות לא מזרים כסף), עדיין חברות אחרות מקבילות הסכימו "לספוג" את המכה ולתת לעו"סיות את שתי הפעימות הנוספות, אם לא את שלושתן.
אנחנו במו"מ כבר תקופה, הן על הפעימה השלישית וכיום על הפעימה הרביעית ואין מענה...
ואני מתוסכלת משני דברים: האחד הוא על חוסר המענה וההתייחסות וגרירת המצב כפי שהוא עד שמשהו יקרה, והתסכול השני הוא שמשהו לא באמת יקרה ! וזה מכעיס עוד יותר! העו"סיות האחרות (ואני באמת לא שופטת) מתביישות לדבר, מתביישות לדבר על המגיע להן, כי יש איזו סטיגמה או ענן מרחף על העו"סיות שאסור להן לדבר על השכר ! שהרי הגעתן לעשות עבודת קודש ושליחות-מאיפה העוז והחוצפה לבקש את המגיע לכן!? והנורא מכל הוא שהיזמים והעמותות ימשיכו להתנהל כך כי תמיד תגיע עו"סית טרייה מהתואר שתצטרך לעבוד בכל משרה שהיא בכדי להישג ניסיון, גם אם מדובר בשכר זעום. וזה מ ת ס כ ל !!!
איך ממשיכים כאן ? לאן אני פונה ? הן בעניין הפרטי שלי והן בעניין הגלובלי- איך מפסיקים את הסטיגמה הזאת והופכים את עצמנו לאנשי מקצוע מכובדים שראויים לתגמול הוגן !? איך !?
ת ס כ ו ל
(סליחה על הפריקת עול.. הייתי חייבת..)

sher2004

New member
מבינה לליבך ומשתתפת בתסכול

תנסי אולי לפנות לאיגוד, זהו כסף שמגיע לך על פי חוק! תנסי גם לגייס את שאר העובדות לפנות לאיגוד, אם כולכן תתאגדו יחד יהיה לכן יותר קל להתעמת עם ההנהלה.

sher2004

New member
דרך אגב ניסיתי לפנות ליו״ר האיגוד

על מנת שתתארח בפורום, בינתיים ללא הצלחה.

למעלה