אני יודעת שהנושא כבר נטחן

אני יודעת שהנושא כבר נטחן

אבל יש לי בעיה יש מישהו שאני מתכתבת איתו במסנג'ר כבר חודשיים. אנחנו מדברים על הכל במשך שעות, וגם דיברנו בטלפון פעם-פעמיים אבל עכשיו הוא רומז שהוא רוצה להיפגש ואני לא יודעת איך להגיב לנושא... אני מפחדת שהוא לא יאהב מה שהוא יראה, כי אחרי הכל תמונות זה לא כמו המציאות הוא אומר שלא אכפת לו ושהוא רק רוצה לפגוש אותי כדי שאני אהיה מוחשית בעיניו אין לי מושג מה לעשות... אתם חושבים שבאמת לא יהיה אכפת לו ושגם אם אני לא אמצא חן בעיניו עדיין נמשיך לשמור על קשר? כי אני לא רוצה לאבד אותו
אני כבר אובדת עצות...

TheWhiteTigris

New member
תסתכלי על זה כך

הוא לא יברח ממך בצעקות כשהוא יראה אותך נכון? (כלומר בהנחה שהבנת שלא מדובר במשוגע...) אז תיפגשו. במקרה הכי גרוע - לא תהיה לכם פגישה שניה. אז תהיה לכם איזו פגישה נעימה וקלילה, די ידידותית והיא תסתיים בזה. לדעתי, זה עדיף על פני אשליה, שתמשיכי לשבת מול המחשב ותשלי את עצמך שהוא מטורף עלייך ולא יכול לחיות בלעדייך. יצא לי לפגוש בנות שאני לא אהבתי את המראה שלהן כ"כ (מה לעשות שכמו שאמרת - תמונות לא תמיד מדוייקות...) או שהן לא הכי מתו על שלי. אז מה? נפגשנו, הייתה פגישה נחמדה, ונפרדנו כידידים. (חחחח זה נשמע כאילו פגשתי המון בנות דרך הנט... פגשתי מעטות מאוד, אבל העקרון הוא אותו עקרון)

אם הוא בחור טוב כמו שאת חושבת...

אז שווה לך 'להסתכן' ולהיפגש איתו. הסיכוי שיצא לכם מזה קשר אמיתי(רומנטי, סתם ידידים) שווה את ה'הימור' שאולי זה מה שיגמור את הקשר שיש לכם עכשיו, שהוא כביכול ידידות אבל תסכימי איתי שזה בסה"כ קשר וירטואלי. קיצור, אם את חושבת שהוא בחור טוב ואמיתי אז לכי לפגוש אותו.

twigy

New member
תשמעי

היית צריכה לשלוח תמונה אמיתית שלך ולא רק את התמונות שיצאו לך הכי טוב. ועכשיו את משלמת את המחיר של הצביעות.

עדי

אם החלטתם להפגש, זה יכול להיות נחמד אבל את חייבת לקחת בחשבון, עם כל הכבוד להתייפיות שיש מצב שתאבדי אותו אם לא תמצאי חן בעיניו זה טבעי, וזה קורה יום יום, וזה חלק מהסכון בהחלטה שאת לוקחת אל תשכחי, שגם ההיפך יכול לקרות אולי בכלל זה הוא שלא ימצא חן בעינייך? וטוויגי כתב/ה לך בצורה מכוערת אמנם אבל יש בזה משהו כשמקיימים קשר וירטואלי עם פוטנציאל לממש אותו אחר כך רצוי להביע שקיפות, ובכללה גם להציג תמונות עדכניות ומשקפות יש לי רעיון בשבילך, שיכול לחסוך לשניכם עוגמת נפש למה שלא תעשו שיחת מצלמה , ותוכלו להתרשם אחד מהשני בצורה יותר ברורה ואז תחליטו אם להפגש או לא?

למעלה