אני יודעת שהנושא כבר נלעס

shelycat

New member
אני יודעת שהנושא כבר נלעס

אבל אני לא מצליחה למצוא את המידע לגבי בדיקות גנטיות: 1. מה מספר הטלפון והמיקום של המכון הגנטי ב"שניידר"? 2. מה הפרוצדורה לבדיקות הגנטיות לחברי קופת חולים מאוחדת (עם ביטוח "עדיף")? 3. מה העלות של הבדיקות לחברי מאוחדת? 4. מה הפרוצדורה, משלמים מחיר מלא ומקבלים החזר או שמשלמים ישר את המחיר אחרי ההנחה לחברי הקופה? 5. איפה עדיף לעשות את הבדיקות שניידר או תל השומר, יש הבדל בפרוצדורה לחברי מאוחדת בין בתי החולים, הבדלי מחירים כלשהם?

shelycat

New member
וגם רציתי לשאול......

וגם רציתי לשאול אם מישהי יודעת מה שעות הקבלה ב"שניידר" וב"תל השומר" והאם צריך לקבוע תור לייעוץ גנטי או פשוט להגיע?

רחלילי

New member
יעוץ גנטי

זה משהו ספציפי זה לא הבדיקות הללו שכולנו עושים. יעוץ גנטי זה לאנשים עם גנטיקה בעייתית במשפחה הקרובה או שנולדו להם בעבר ילדים עם מומים גנטיים וכעת לקראת הריון חדש הם רוצים יעוץ לדעת מה הסיכוי שיוולד להם ילד פגוע. זה אני אומרת אחרי שבררתי אם צריך להפגש עם רופאה גנטית ומסתבר שבכל הקופה יש אחת כזו שמקבל אולי פעם בחודש. אז לא לזה התכוונו כשאמרו לנו בדיקות גנטיות. סתם לידע כללי.

רחלילי

New member
כמה הסברים

הבדיקות הגנטיות הן בתל השומר (לא ידוע לי על שניידר). לא זוכרת שעות. לא צריך להזמין תור. אם יש לך מאוחדת עדיף תביאי את הכרטיס איתך ועל המקום את משלמת את המחיר המוזל (ולא מלא עם החזר). יוצא ל7 בדיקות לא זוכרת כמה. אם אינני טועה זה 150-200 שח לבדיקה כפול 7. ניתן לחלק לתלשומים אם יש לך כרטיס אשראי. את התשובות את מקבלת בדואר בנפרד עבור כל בדיקה. אני עשיתי בתל השומר. זה מטר מבר אילן. לא ידוע לי על הבדלים במחירים בין בתי החולים אבל לא בדקתי. לגבי טאי זקס את זה בודקים במקום אחר בתוך תל השומר ושעות הקבלה שם הן פעם בשבוע בימי שלישי אחה"צ. לא מזמינים תור. באים לוקחים מספר שגם לא ממש צריך ועושים בדיקה. את הטאי זקס יכול או הגבר או האישה לעשות. בדיקת טאי זקס אינה עולה כסף. מקווה שעזרתי!

shelycat

New member
תודה

תודה רחלי. אם מישהו יודע את שעות הפעילות שם אני אשמח לקבל את המידע הזה.

רחלילי

New member
תרימי טלפון אפילו כעת

את השעות הם אומרים במזכירה מוקלטת.נסי דרך 144

גלי ב

New member
הי שלי...

אני עשיתי את הבדיקות הגנטיות בשניידר. שעות הקבלה הן מהבוקר - אני חושבת שמ-08:30 עד 12:30 את מגיעה למחלקה הגנטית בבי"ח בילינסון - בביניין של שניידר (נדמה לי קומה 2) נרשמת במזכירות - משלמת את סכום הבדיקה ונגישת לבדיקת הדם. זה עובר צ´יק צ´ק - והתוצאות מגיעות בדואר תוך שבועיים וחצי בערך. לגבי עלויות - אני לא יודעת להגיד לך - כי אני חברה בקופ"ח כללית. אבל תבדקי איתם טלפונית והם יתנו לך את המידע. מקווה שעזרתי... אגב - בתה"ש הבדיקות יקרות יותר (לפיות לחברי קופ"ח כללית - חברי כללית מושלם) וזם ביצענו רק בדיקת טאי-זקס (שהבדיקה הזו היא חינם) שוב...מקווה שעזרתי...

למעלה