אני יודעת שהנושא כבר שחוק

מצב
הנושא נעול.

קייצית

New member
אני יודעת שהנושא כבר שחוק ../images/Emo122.gif

אבל דיייייייייייייייייי נמאאאאאאאאאאאאאאאאס לי שכל הזמן שואלים אותי אם אני בהריון, ואתמול באמצע טיול בעודה משפריצה על כולם מים אמרה לי הנשמה הטובה לפני כולם, עליך אני לא משפריצה כי את בהריון !!!!!!!!!!!! כאילו דה (הבן שלי היה לידי ולא שמע תודה לאל - בדיוק הרביץ צלילה) ? אני משתגעת מזה, כל פעם ששואלים אותי או מעירים לי או עושים סיבוב על הבטן (כן גם זה קרה לי) זה יכול להרוס לי את היום, תודה לאל בעבודה כבר לא שואלים כי כולם יודעים שיש בעייה... א. זה מרמז שאני שמנה (ואני לא !!!!) ב. נכנסים לי לאמא של התחתונים וזה נמאס. לא משנה אם אני עונה כמו שצריך או לא התוצאה היא נוראית, מרגישה שפלשו לתוך הפרטיות ומסרבים לצאת משם. קייצית

שמענו...

אבל דיייייייייייייייייי נמאאאאאאאאאאאאאאאאס לי שכל הזמן שואלים אותי אם אני בהריון, ואתמול באמצע טיול בעודה משפריצה על כולם מים אמרה לי הנשמה הטובה לפני כולם, עליך אני לא משפריצה כי את בהריון !!!!!!!!!!!! כאילו דה (הבן שלי היה לידי ולא שמע תודה לאל - בדיוק הרביץ צלילה) ? אני משתגעת מזה, כל פעם ששואלים אותי או מעירים לי או עושים סיבוב על הבטן (כן גם זה קרה לי) זה יכול להרוס לי את היום, תודה לאל בעבודה כבר לא שואלים כי כולם יודעים שיש בעייה... א. זה מרמז שאני שמנה (ואני לא !!!!) ב. נכנסים לי לאמא של התחתונים וזה נמאס. לא משנה אם אני עונה כמו שצריך או לא התוצאה היא נוראית, מרגישה שפלשו לתוך הפרטיות ומסרבים לצאת משם. קייצית
שמענו...
הנסיון הפרטי של כל אחת פה כולל את השאלה המכאיבה/ מעצבנת "נו ואתם לא רוצים עוד אח? שיהיה לו עם מי לשחק..." על כל מה שזה מעורר אצלנו. אם זה ינחם אותך, לשמנות (כמוני למשל) זה מעצבן שבעתיים כששואלים אם הן בהריון . (למזלי אני מהשמנות שחושבות שהן נורא יפות עם ובלי 10 קילו, אני רק מתבאסת כשאני נכנסת לחנויות בגדים שמוכרים בהן בגדי פרחות והמוכרות אנורקטיות- אז למדתי להחרים חנויות מסוימות...). מהנסיון הפרטי- פעם קיטרתי על חצק"ון שיצא פתאום אחרי שמעולם לא היו לי, ושתי חברות, ביניהן אחת שיודעת שאני בטיפולים, שאלו במבטים רבי משמעות אם לא עוברים עלי שינויים הורמונליים לאחרונה. עניתי שכמו שהן ודאי יודעות (שתיהן רופאות) במחזור החודשי של כל אישה אין שני ימים שבהם רמת ההורמונים זהה... ולעניין עצמו: אנחנו חיים בארץ קטנה (עם שפם) ולפעמים אנשים מרגישים קרבה יתרה ולא מוצדקת לשפם של הזולת- ואת רואה את זה בכל דבר, לאו דווקא בתחום הפוריות. לא קרה שנסעת באוטובוס ומישהו שטח באזנייך את כל סיפור חייו? בתור בבנק שזרים שאלו שאלות והעירו הערות? אז אל תשתגעי, חביבה,יש אופציות יותר טובות: אפשר להתעלם, אפשר להסביר (שההתענינות פוגעת בך), אפשר להפוך את כל הסיטואציה לבדיחה ע"י אמירת משהו לחלוטין לא קשור כמו "שמעתי שבאפריקה העברת יד על בטן של אישה היא סגולה לטיפול באימפוטנציה של המלטף (או בעלה של המלטפת), ובטח יש עוד רעיונות יצירתיים (חברות הפורום- בבקשה, אתגר מחשבתי!). אתמול סיפרה לי חברה- שהולכת עם הדיסקרטיות לדעתי 10000 צעדים יותר מדי- שבהריונה הראשון (אז לא היה גבר בחייה) היא הקפידה להמשיך לעשן בציבור (למרות הבחילות) רק כדי שלא ישאלו שאלות מה פתאום היא הפסיקה לעשן... מקווה שנהנית בטיול (איפה הייתם?) וחוצמזה מה זה השטויות על לא להשפריץ על אישה הרה? מה קרה, לא מתקלחים 9 חודשים?

מוכר ומעצבן

מוכר ומעצבן
אני דווקא לא מהרזות ,ויש תקופות שהבטן יוצאת לי (בזלילות של החגים בעיקר) ומייד מתחילים המבטים הדו משמעיים של כולם, והערות של מוכרים בחנויות שחושבים שאני בהריון. אני מנסה להתעלם בכל כוחי. זה קשה אבל אין לי פתרון אחר, רק להתעלם ולהבטיח לעצמי שמחר אני מתחילה עם תרגילי בטן

עמית@

New member
../images/Emo4.gif

מצב
הנושא נעול.
למעלה