אני יודעת שהסכמנו

Yodi Paparnuk

New member
אני יודעת שהסכמנו ../images/Emo19.gif

שלא אומרים יותר שהפורום יבש אבל... תסתכלו מסביב וזו האמת המרה!
אז תענו ותכתבו ולא משנה עד כמה מאולץ זה יוצא... בפורומים אחרים יש יותר מדי הודעות... למה אצלנו לא יכול להיות דבר כזה?! אז אני מנסה להתחיל כמה דברים... תנסו לשתף פעולה! בואו ניתן לדוגמא... שרשור על מאיפה הגיעו הניקים שלכם.... שלי לדוגמא זה סיפור מאוד מאוד ארוך שאני אגיע אליו בפעם אחרת... אני מבקשת שרק תנסו... בלי להעליב כמובן אף אחד... למרות שזו כמובן הכוונה הנסתרת שלי ~צחוק אכזרי~ טוב בכל מקרה אני עוברת לרעיון הבא שלי בהודעה אחרת אז... ביי ביי

אפשר שנים לדבר על עצמנו

אבל מה עם גרין די?, לא יודע הפורום הזה יותר גוסס מחולה איידס בשלב מתקדם ביותר....

תאמת

אין כאלה הרבה דברים לדבר על להקה.. בכל פורום הם כבר גלשו מהננוזא.. למשל פורום ענק- הארי פוטר- לפחות ענק עד לפני קצת זמן- הם בקושי מדברים על הארי פוטר רק עסוקים בדברים אישים... והניק של.. פשוט לייק וייז זה כנ"ל באנגלית והאמת לא יודעת למה קראתי לעצמי ככה.. ופוטר מן הסתם בגלל הארי פוטר...מעריצה את הספרים האלה

תאמת

אין כאלה הרבה דברים לדבר על להקה.. בכל פורום הם כבר גלשו מהננוזא.. למשל פורום ענק- הארי פוטר- לפחות ענק עד לפני קצת זמן- הם בקושי מדברים על הארי פוטר רק עסוקים בדברים אישים... והניק של.. פשוט לייק וייז זה כנ"ל באנגלית והאמת לא יודעת למה קראתי לעצמי ככה.. ופוטר מן הסתם בגלל הארי פוטר...מעריצה את הספרים האלה

Yodi Paparnuk

New member
אנשים שיתפתם פעולה דווקא ../images/Emo19.gif

עם הרעיון הצולע שלי?! נו, תנסו לענות כבר לזה... מעניין אותי אם אני המופרעת היחידה שקוראת לעצמה על שם וולשי בור וחסון... ~גיחוך מוטרף~

למעלה