אני יודעת שזה חשוב אבל בכל פעם מחדש המחקרים האלה מעוררים בי צמרמורת...
G G a l i 11 New member 3/7/03 #1 אני יודעת שזה חשוב אבל בכל פעם מחדש המחקרים האלה מעוררים בי צמרמורת...
M MicMik New member 3/7/03 #2 לא הבנתי למה מתעקשים להזריק תאי זכר לרקמה של עובר נקבי? למה לא מספיק להזריק תאי נקבה בריאים לרקמה של נקבה? נראה כאילו המשחקים האלה לא ממש תמימים ורק לצורך ריפוי רקמות חולות.
לא הבנתי למה מתעקשים להזריק תאי זכר לרקמה של עובר נקבי? למה לא מספיק להזריק תאי נקבה בריאים לרקמה של נקבה? נראה כאילו המשחקים האלה לא ממש תמימים ורק לצורך ריפוי רקמות חולות.
G G a l i 11 New member 3/7/03 #3 זה הטיעון "גליישר הסביר כי בחר להזריק דווקא תאי זכר, בשל העובדה שקל יותר לעקוב אחר התפתחותם ותנועתם בתוך העובר."
זה הטיעון "גליישר הסביר כי בחר להזריק דווקא תאי זכר, בשל העובדה שקל יותר לעקוב אחר התפתחותם ותנועתם בתוך העובר."
M mal1 New member 3/7/03 #4 אם כתוצאה מהמחקר הם יצליחו להגיע למצב בו ניתן להזריק לעובר תאים מהמין המתאים (זכר לזכר למשל) זה יהיה בסדר? השאלה העקרונית היא האם צריך לייצר עוברים לצורך שימוש בהם כחלקי חילוף לעוברים שלא נוצרו במעבדה.
אם כתוצאה מהמחקר הם יצליחו להגיע למצב בו ניתן להזריק לעובר תאים מהמין המתאים (זכר לזכר למשל) זה יהיה בסדר? השאלה העקרונית היא האם צריך לייצר עוברים לצורך שימוש בהם כחלקי חילוף לעוברים שלא נוצרו במעבדה.
M MicMik New member 4/7/03 #5 פספסתי את הנקודה הזאת לא הבנתי שהמטרה לייצר עוברים כחלקי חילוף. מוסרית העניין נראה לי פגום, למה שלא יפתחו טכניקת "תרומת תאים" בין עוברים? כמו שתורמים מח עצם?
פספסתי את הנקודה הזאת לא הבנתי שהמטרה לייצר עוברים כחלקי חילוף. מוסרית העניין נראה לי פגום, למה שלא יפתחו טכניקת "תרומת תאים" בין עוברים? כמו שתורמים מח עצם?