אני יודעת שזה לא כל כך קשור

אני יודעת שזה לא כל כך קשור

לפורום הזה אבל עדדין זה חשוב תחתמו בעצומה הזאת... תודה בקישור

אני אחתום..

אני יודעת שאני לא כותבת כאן הרבה אבל הייתי באירוע סיום וזה פשוט נפלא אז אני רוצה שלכולם תיהיה הזדמנות לראות... בהצלחה וחתמתי... אוהבת לירון

yaki123

New member
זה קשור../images/Emo70.gif הדס מורנו מנחה אותו../images/Emo9.gif..

תחתמוו בבקשה
.

זה ממש יפה..

האיתי באירוע סיום זה מרגש.. ויפה... יש לי שאלה מה עם העצומה לעלות קטעים ישנים של אקזיט לוי או די כי אני מוכנה לחתום זה יהיה מצויין!! עם יעלו את זה אז עם תוכלו לפרט לי על זה... הנתיים אני אגייס את כל הכיתה שלי להצביע לעצומה של טלנובלה בע"מ (אירוע סיום) בהצלחה!!!! אוהבת לירון

תודה רבה!!!

ובקשר לאקזיט ב-VOD אני ושכטרון רשמנו הודעה וללא ממש הגיבו לנו.. את יכולה לנסות שוב אני אשמח לעזור לך ובטח גם שכטרון ירצה לעזור

אוקיי..

וואו! יש הרבה חתימות! כל הכבוד להמשיך לחתום אני אגייס עוד ילדים שייחתמו כל הכבוד למי שארגן לכל הילדים זה רעיון גאוני!!!! ואני אדבר עם שכטרון בקשר לשידורים ישנים של אקזיט לוי או די ואנסה לעזור ככל שאני יכולה.. שוב פעם המון המון הצלחה ואני תומכת בזה המון! לירון.

שכטרון

New member
בקשר לקטעים ישנים של אקזיט../images/Emo59.gif

את העצומה הזאת נעשה אחרי שישימו את כל הפרקים של משחק החיים. כנראה שזאת הסיבה שאין אפשרות לשים קטעים ישנים, אוקיי?

יופי!

עכשיו אני מעבירה את זה להמון ילדים מהכיתה.. הם יחתמו גם בעצומה... שיהיה לנו בהצלחה. לירון

אני לא יודעת עם זה מעניים מישהו

אבל 7 ילדים מהכיתה שלי כבר חתמו ויש עוד בדרךתמשיכו לחתום 100 חתימות כל הכבוד! חג שמח!! ואני ממשיכה לגייס עוד ילדים לחתום! לירון.

למעלה