אני יודעת שזה לא ממש שווה

swirrrly

New member
אני יודעת שזה לא ממש שווה ../images/Emo118.gif

הודעה חדשה, וכשתסיימו לקרוא את זה תגידו "דה!", אבל בכל זאת בא לי להגיד שוב: אדוארד נורטון הוא בן אדם שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט חולה על כושר המשחק שלו!!!!!!!!!!!! ועל העובדה שהוא בוחר לשמור על חייו הפרטיים (כדי להעצים את אמינות הדמויות שלו..) - כי זה עושה אותו כל כך מסתורי ומדהים!! אדוארד נורטון הרב פרצופי!! וכולנו פשוט יודעים שמתחת מסתתר אדם אינטליגנטי ומקסים!! וחמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!!!!!!!!!!!!! זה ה-ו-ר-ג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די הפנים שלו כל כך חמודות ומושכות.. הוא גם כזה סקסי, וגם מתוק... אני חולה על העיניים שלו!!!!! חולה חולה חולה על המבט המסומם שלו!! דייייייייייייייייייייייייייי, הבנאדם יודע יפנית!! והוא נוכרי שאוהב יהודים!!!!!!!! הוא אוהב אותנו!!!!!!!! והוא חכם (אבל את זה כבר אמרתי..
) הוא כזה מושללללללללללללם (טוב.. לפחות לפי הרושם שקיבלתי ממנו..)!! אההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

swirrrly

New member
לא בהכרח, פשוט יש לו אדום ../images/Emo118.gif

כזה בעיניים.. ובעע לא יודעת, פשוט מסטול הבנאדם

מיצי007

New member
אני לא מסכימה עם המסטול

אבל אני מסכימה אם כל שאר הדברים שאמרת.... היית צריכה לשחרר עצבים עצורים בתוכך הא

מיצי007

New member
טוווב.את לא יכולה להגיד שלא פה...

פה זה שהוא חולה אינסומניה והוא לא ישן כמה לילות...בגלל זה יש לו מבט מסטול. אבל הצבע של העיניים שלו פשוט לא אנושי
devil boy

swirrrly

New member
חתיך.. ../images/Emo118.gif

מה לעשות בנים דכאוניים ועייפים (וחתיכים) זה הדבר.. רק שלא יצאו פריקים..=/

למעלה