אני יודעת שזה לא פורום תזונה ודיאטה

limor 2

New member
אני יודעת שזה לא פורום תזונה ודיאטה

אבל רציתי לפרוק ולהגיד שזה מבאס אותי שנתקעתי במשקל ואני לא זזה למרות כל המאמצים ( בלי קשר לחתונה, יש לי זמן עד אליה ). זהו.

galitm

New member
גם אני ... ../images/Emo10.gif

ולהבדיל ממך - לי יש רק עוד חודשיים לחתונה ! .. אני פשוט לא מצליחה להפסיק לאכל, וכל ה STRESS מסביב לא ממש עוזר ... מה לעשות, כנראה שלא כל הכלות יכולות להיות דקיקות !!

limor 2

New member
אני מה זה מבינה אותך../images/Emo4.gif

אני רוצה לרדת לא בגלל החתונה. הקטע הוא שאני מתאמנת ובכלל לא זוללת ובכל זאת כבר שבועיים אני לא יורדת. אני יודעת שזה לא נורא אבל שכל יום נמשך כמו נצח, שבועיים זה הההמממווןןןן !!! דרך אגב, לדעתי כל כלה היא יפה לא משנה המשקל שלה, וכל בן אדם יכול להראות טוב;

galitm

New member
אם זה מנחם אותך...

אני קורעת את עצמי ב"סטודיו C", אבל מצד שני לא מצליחה להוריד בכמויות האוכל לכן לא רואה שיפור, בינתיים... אני מקווה שאולי הSTRESS לפני החתונה יגרום לי לאכול פחות, ואם לא - אז כמו שהסכמנו - אפשר להיות כלה לא-דקיקה ועדיין להיראות יפה !! וזהו. אבל בהצלחה לך בכל מקרה !!

limor 2

New member
האמת- לא מנחם..../images/Emo3.gif

אבל באופן כללי היה לי שבוע נחס, ככה ש.. לילה טוב, מקווה שאקום בבוקר עם שיר חדש בלב

שירי71

New member
בתור מישהי שעברה את זה

אל תתיאשי לגוף יש קצב משלו לירידה וזה מושפע לא רק מכמות אי-האכילה שלנו או מהספורט שעושים אלא כל מיני דברים עלומים. גם לי היו המון עצירות בדרך אבל אל תתיאשי תזרמי עם הגוף תשתי הרבה ותמשיכי בדיאטה תוך זמן מה פתאום תהיה לך ירידה מפתיעה אבל חכי בסבלנות ואל תשברי את הדיאטה, בהצלחה!!!! (ממישהי שירדה 14 ק"ג ונעצרה המון בדרך.)

J-סיקה

New member
לימור אל תתני לדברים האלו

להרוס לך אני בדיאטה רצופה של כמעט חמש שנים (משתדלת להתייחס לזה כאל סגנון חיים) ירדתי כ-70 קילו (בגלל זה לא הגבתי למלעיזות על כלות שמנות ... שיחנקו להם) ודחיתי את הקץ בללכת לחפש שמלה כי עדיין היתה תחושה של שומן מיותר זה אף פעם לא מספיק וצריך לקבל את עצמנו כמו שאנחנו אז לאט ובטוח אני בטוחה שזה ירד ... המון ספורט חובה!!! בהצלחה

אתי@

New member
וואו ../images/Emo45.gif כל הכבוד לך ../images/Emo106.gif על כח

הרצון וההתמדה
אני מעריצה אותך

שמופית

New member
כל הכבוד ג´סיקה ../images/Emo70.gif

אני יודעת כמה שזה קשה
אני ירדתי 10 קילו לפני שהכרתי את תמיר, ומאז אני פשוט דורכת במקום... מה גם שהבישולים של האמא התימניה שלו (לחוח, ג´חנון וכו´), לא עוזרים במיוחד. הלוואי שהייתי מצליחה לרדת עוד קצת לפני החתונה, אבל אני מאלו שאוכלים מרוב לחץ ולא להיפך...

dorlim

New member
ג´סיקה, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

רק להעריץ אנשים כמוך!!!!!

limor 2

New member
כל הכבוד ! אני ממש נאבקת על הגרמים

ולא על קילוגרמים.. אני גם רוצה שזו תהיה דרך חיים ולכן אני לא עושה דרסטי, אבל מצד שני, האיטיות הזאת יכולה להוציא משפיות.. בכל מקרה, ממש תודה על העידוד וההשראה !

ואם לא ידעת אז זה מאוד טבעי שנתקעים

בדיאטה. מה שצריך לעשות עכשיו זה לא להתייאש. המחזוריות בגופינו עובדת בדרך כלל סביב רמה של 21 יום בממוצע. כל שלושה שבועות נתקעים קצת יותר.. הדרך הטובה ביותר לעקוף את זה היא דרך פעילות גופנית. העלי את רמת הפעילות שאת מבצעת וראי זה פלא הדיאטה תדלג על השלב הטבעי של העצירה ווהקילוגרמים ימשיכו לרדת. וזה אומר: אם את הולכת שלוש פעמים בשבוע תלכי כל יום. ואם את עושה ספיניניג תגבירי קצב.... קשה, אבל משתלם.

limor 2

New member
תודה אתי ולכולם

אולי זה שולי אבל בשבילי זה חשוב. עברתי את הייאוש ועכשיו זה מה שאני עושה. חוץ מזה, החלטתי לא להשקל בתקופה הקרובה כי זה עושה לי התקפי לב קלים
ממש תודה לכם על העידוד ותשומת הלב

למעלה