אני יודעת שזה לא קשור אבל הייתי

Horse Wishper

New member
אני יודעת שזה לא קשור אבל הייתי

חייבת לפתוח את ההודעה הזאת... למרות שזה לא קשור לאינויאשה ומצידי תסקלו אותי באבנים... אני מדליקה נר לכבוד ה-6,000,000 יהודים שנהרגו ולכבוד הניצולים כגון שני הסבים שלי שאיבדו את כל קרוביהם וניצלו...
יהי זכרם ברוך..............

../images/Emo16.gifלזכר כל העייירה מייכוב../images/Emo16.gif

לזכר כל תושבי העיירה מייכוב, שנספו בשואה לזכר ילדי גולדשטיין, האחיינים של סבתי שסיימו את חייהם בגטו, בגלל שאימם פחדה שיאכלו טרפה, וסירבה לסבתי, שייכלה להצילם.
לזכר הילדים של יאנוש קורצ'ק, שאותם הוא אהב כל כך והיה מוכן למות יחד איתם, ולא נטשם עד הסוף המר.
לזכר 6000000 אנשים, ילדים נשים וגברים, שנשרפו, שנורו, שנחנקו, ושרעבו למוות ונהרגו על לא עוול בכפם, רק בגלל שם היו יהודים

עוריט

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לזכר דודניותי שנספו בגיל שנה
לזכר שאר המשפחה מצד אבי
לזכר שאר המשפחה מצד אימי
לזכר סבתא שלי שמתה לפני חודש,והייתה ניצולת שואה, ולזכר שני הסבים שלי שמתו אף הם,והיו ניצולי שואה

לי Li

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ShiraChan

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכר
כל
6,000,000
יהודים
שנרצחו
בשואה

Fay Wood

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

ומי שרק ינסה לסקול אותך אני אסקול אותו חזרה... זה נושא ממש חשוב שלפי דעתי צריך לפתוח עליו שירשור חדש, גם אם לא ממש מדברים בו. אני לא יודעת איך זה לאבד קרובים בשואה כי הסבים והסבתות שלי היו במרוקו ובאותה תקופה, ולפי מה שהבנתי מסבא שלי, מלך מרוקו לא נתן לגרמנים להכנס לארץ. אבל כמובן שאני יודעת על כל מה שקרה שם ושזה ממש נורא שרוצחים אנשים רק בגלל הדת שלהם. זה דבר שאסור לשכוח אף פעם, והדבר הכי פוגע ונורא שיכול להיות בקשר לזה, מלבד שנרצחו 6,000,000 יהודים, זה שיש אנשים שמכחישים את השואה ואומרים שהיא לא הייתה ולא נבראה. בזמנים כאלה באמת צריך לזכור ולא לשכוח ולהעביר את זה לדורות הבאים. זה רק אני, או שאני נשמעת כמו פסיכולוגית?

למעלה