אני יודעת שזה לא קשור לפורום בישולים

אני יודעת שזה לא קשור לפורום בישולים

אבל זה קשור בעצם להכל ומאחר ואתן חברותי אני משתפת אתכן בהארה שהיתה לי היום. והיא: שישועת ה' כהרף עין!!! נקלעתי לסיטואציה בתקופה האחרונה שהדירה שינה מעיני וכל מה שהשתדלתי וניסיתי פשוט לא הלך. ובכיתי לה' וממש הרגשתי שהוא חוסם לי את הישועה, וסביבי אמרו לי את עוד תיראי! הקב"ה יעזור לך, זה כנראה עוד לא הזמן. והיום ניסיתי עוד כוון ופתאום הגיעה לי ישועה הרבה יותר טובה ממה שקיוויתי לה. ! ואין לכן מושג כמה הוקל לי ! סתם הרגשתי צורך לשתף.

יוכי68

New member
גולדה, אני שמחה שהוקל לך........

מי יתן ותמיד תזכי לראות ישועות "בטח באחד ואל תפחד" תמיד לסמוך על בורא עולם ולדעת שהכלללללללללל לטובה.

../images/Emo24.gif

אכן הודעה משמחת

רותי410

New member
שמחה שהסתדר לך

והלוואי שלא יהיו עוד ניסיונות כאלה. בעזרת השם רק בשורות טובות. אבל זה עושה טוב על הנשמה לראות שבעיות נפתרות תמיד בזכותו.

יפית מן

New member
במיוחד לגולד-לה המיוחדת,והיחידה../images/Emo189.gif

באידיש יש פדגם שאומר טראכט גוט,וואת זיין גוט,שבשנים למקרא ואחד לתרגום , שזה אומר מחשבה חיובית מביאה למצאות כך תמיד להגיד כל עקבא לטובה , כל מה שעושה ה',גם זו לטובה שמחה בשמחתך ושהלאה יעזור הקב"ה בכל העינינים ותמיד רק בשמחה תמיד,מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד גולדה-לה,היי בריאה וחזקה, יש לך עוד ילדים קטנים שרוצים אמא בריאה,הן בגופה והן,בנפשה בשורות טובות ..

למעלה