אני יודעת שזה פורום מיקצועי

שרון123

New member
אני יודעת שזה פורום מיקצועי

ולא פורום תמיכה, אבל בכל זאת מרגישה כאן בבית, ולא יכולה להתאפק. אז קבלו תמונה של ירדן מהיום בהידרוטרפיה.

../images/Emo24.gifילדה מקסימה יש לך שרון,../images/Emo39.gif

ומי אמר שזה רק פורום מקצועי ולא גם תמיכה? אני מוצאת פה הרבה תמיכה.

doritmor

New member
ילדה משגעת!

ובטח שזה פורום תמיכה. חבל שלי אין את האומץ לחשוף את המתוק שלי..

Diana M

New member
שרוני,

מה פתאום למחוק תמונות כאלה? יש לך ילדה מקסימה. פשוט מתוקה ומשגעת. אמת, הגעתי לפורום ממקום לחלוטין מקצועי. כי חשבתי שמן הראוי שינתן מקום לילדים בעלי צרכים מיוחדים ובעיקר לעוסקים בהתמודדות הן מהצד המקצועי והן בבית. אך כל מי שחי ילדים, ובמיוחד ילדים בעלי צרכים מיוחדים, אינו יכול להעלות על הדעת מקום כזה ללא תמיכה. ואני מקווה שמקום זה משלב בין השניים. נשיקות לירדן המקסימה

שרון123

New member
תודה רבה לכולן ועדכונים

אתמול היינו במסיבת חנוכה בגן, והיה פשוט תענוג, ירדן השתתפה ממש יפה, הכירה את השירים והתנועות, והיתה מקסימה, למרות שהיא הפסידה הרבה מהחזרות. כל צוות הגן שמו לב להשתתפות שלה. אני מצדי דאגתי בטירוף שיהיה לה כל מה שצריך להופעה, וגם ציוד צילום בשביל התיעוד, בעלי פישל קצת, ירדן אמרה לו שילשום שניגמרה הסוללה בפנס שהיה צריך להופעה, אז הוא שם סוללה חדשה בתיק, ואמר לה להגיד לגננות להחליף אותה, ירדן לא אמרה, וכשבאנו בערב גיליתי שהפנס לא עובד, ודי התבאסתי (זה היה חלק חשוב בהופעה), כששמעתי שדודו ידע מזה, ולא וידא שהחליפו לה, וגם לא אמר לי כלום על זה, מאד התרגזתי עליו. האמת היא שההופעות האלה בגן מאד חשובות לי משום מה, ואיכשהו, תמיד אני מצליחה לריב עם דודו בימים האלה. גם אצלכם זה ככה (לא המריבות, אלא הלחץ שהכל ידפוק כמו שצריך, ושהילד שלכם ישתתף כמו כולם)? ועדכון בקשר לפגישה במיח"א - אז די ישבנו את ההדורים, ניפגשנו גם עם הצוות של הגן, וגם עם הצוות במיח"א שוב. בגן אמרו שסך הכל היא משתלבת יפה מאד, גם חברתית וגם מבחינת ההתמצאות במרחב הגן, היא גם מתקדמת יפה מבחינת מה שמלמדים אותם. הזכירו 3 בעיות : היא זקוקה להרבה תיווך של המורה, כלומר אחרי שהיא מסבירה לכל הילדים, היא צריכה שוב להסביר לירדן בניפרד. לירדן קשה לשמור על ריכוז, ואחרי כ 15 דקות, מאבדים אותה. היא איטית יותר משאר הילדים. במיח"א מסתבר שהיו אי הבנות בשיחה, וסך הכל הבנו שיש המון רצון טוב מצידם, וחלק ממה שהם אמרו נובע מזה שבאמת אכפת להם. עכשיו נישאר לעשות עוד כמה איבחונים, ולגבי שנה הבאה (כיתה א´), נחליט באיזור פסח. חג שמח לכולם

דורי 7

New member
|גם אני שמתי ../images/Emo23.gif

שדוקא אצל הילד ה"שונה" דואגים יותר שהכל יהיה פיקס כל הציוד לבי"ס כל מה שצריך למסיבות התלבושת השיער, כמו ששרון תארה הכל בטרוף ,בצורה שאני לא זוכרת עם הגדולים כאילו רוצים שלפחות מה שבשליטתנו יהיה מושלם. חג שמח

שרון123

New member
אוי, חיפשתי אייקונים כאלה../images/Emo16.gif

וקודם לא ראיתי, אז שוב חג שמח לכולם

נכון, אני הרבה יותר מקפידה על מה

שקשור לבת שלי, הרבה יותר מאשר על הבנים. ביחוד בבגדים, אני תמיד דואגת שהיא תהיה לבושה כמו נסיכה, שיער מסודר וכו´, בעוד שעם הבנים אני פחות מקפידה. טוב, אני מניחה שזה שהיא בת גם משפיע. (בסה"כ הרבה יותר כיף להלביש בנות, לא?)

doritmor

New member
זה מחזיר אותנו לנושא שתירתיר

התחילה שרשור. כל הלחץ על עצמנו ועל הילד שהוא "יתפקד כמו כולם". אני מאוד מזדהה איתך. למרות שבהחלט למדתי לעבוד על עצמי ואני משתדלת לרסן את עצמי. אין ספק שהחגיגות בגן (רגיל) הן כמו לשים ראי מול הפנים ולראות את הילד שלנו כפי שהוא בהשוואה לילדים אחרים. ביום יום אנחנו פחות מרגישים - בגן הרי אנחנו לא שוהים כל היום ואחה"צ יש סביבנו ברחוב/ בקניון ילדים בגילאים שונים וכל אחד עושה משהו אחר. כאן מדובר בקב´ ההתיחסות עצמה ושכולם מצופים לעשות את אותו דבר - ואז, כל כך קל (קשה למעשה) להשוות...

Marinas

New member
מסיבות בגן רגיל

שלום, אני חדשה כאן, לכן עוברת על הודעות ישנות יחסית. רציתי לומר, כי אני החלטתי להפסיק מללכת למסיבות בגן משולב שאריאל בני בן 3 הולך. שמתי לב עד כמה אני מדוכאת תוך כדי ואחרי המסיבה שאמרתי לעצמי - למה אני עושה את זה לעצמי. הרי הוא לא משתף פעולה, רוצה כל הזמן להתעסק בדברים אחרים וכו´. החלטתי שמסיבת חנוכה הזו תהיה אחרונה שאני הולכת השנה. אולי כשהוא יתקדם יותר ולפחות יבין שפה קצת אוכל לחזור ומסיבות אלו. הראי הזה שאת דיברת אני לא רוצה בתניים מול פרצופי. אולי אני פשוט לא מוכנה עדיין... סליחה על היאוש.

Diana M

New member
שרוני, איזו הודעה אופטימית../images/Emo42.gif

למרות הכעסים על דודו
אם תרצי אשמח לעמוד לרשותך להתייעצות בענין כתה א´ את יכולה לפנות גם באמצעות מסר פרטי.

שרון123

New member
אתן כאלה מקסימות שאני לא מתאפקת

(טוב שיש תירוצים) ושולחת תמונה מהמסיבה ודיאנה, ברור שאתיעץ איתך, חשבת אחרת???

למעלה