תודה רבה לכולן ועדכונים
אתמול היינו במסיבת חנוכה בגן, והיה פשוט תענוג, ירדן השתתפה ממש יפה, הכירה את השירים והתנועות, והיתה מקסימה, למרות שהיא הפסידה הרבה מהחזרות. כל צוות הגן שמו לב להשתתפות שלה. אני מצדי דאגתי בטירוף שיהיה לה כל מה שצריך להופעה, וגם ציוד צילום בשביל התיעוד, בעלי פישל קצת, ירדן אמרה לו שילשום שניגמרה הסוללה בפנס שהיה צריך להופעה, אז הוא שם סוללה חדשה בתיק, ואמר לה להגיד לגננות להחליף אותה, ירדן לא אמרה, וכשבאנו בערב גיליתי שהפנס לא עובד, ודי התבאסתי (זה היה חלק חשוב בהופעה), כששמעתי שדודו ידע מזה, ולא וידא שהחליפו לה, וגם לא אמר לי כלום על זה, מאד התרגזתי עליו. האמת היא שההופעות האלה בגן מאד חשובות לי משום מה, ואיכשהו, תמיד אני מצליחה לריב עם דודו בימים האלה. גם אצלכם זה ככה (לא המריבות, אלא הלחץ שהכל ידפוק כמו שצריך, ושהילד שלכם ישתתף כמו כולם)? ועדכון בקשר לפגישה במיח"א - אז די ישבנו את ההדורים, ניפגשנו גם עם הצוות של הגן, וגם עם הצוות במיח"א שוב. בגן אמרו שסך הכל היא משתלבת יפה מאד, גם חברתית וגם מבחינת ההתמצאות במרחב הגן, היא גם מתקדמת יפה מבחינת מה שמלמדים אותם. הזכירו 3 בעיות : היא זקוקה להרבה תיווך של המורה, כלומר אחרי שהיא מסבירה לכל הילדים, היא צריכה שוב להסביר לירדן בניפרד. לירדן קשה לשמור על ריכוז, ואחרי כ 15 דקות, מאבדים אותה. היא איטית יותר משאר הילדים. במיח"א מסתבר שהיו אי הבנות בשיחה, וסך הכל הבנו שיש המון רצון טוב מצידם, וחלק ממה שהם אמרו נובע מזה שבאמת אכפת להם. עכשיו נישאר לעשות עוד כמה איבחונים, ולגבי שנה הבאה (כיתה א´), נחליט באיזור פסח. חג שמח לכולם