bad girl201
New member
אני יודעת שזה קצת טיפשי אבל...
למה כל כך מפריע לי שאין לי חבר? אומנם אף פעם לא הייתה לי בעיה של מראה חיצוני ודווקא מתחילים איתי בחורים, אבל זה תמיד כל כך העסיק אותי - סוגיית היש לי/אין לי חבר. ועכשיו זה מעסיק אותי במיוחד, אולי כי לחברות שלי יש ולי אין (אני הכי מפרגנת להן בעולם אבל בכל זאת זה צובט קצת ב-
) או יותר גרוע: כי לאקס שלי יש חברה (לטענתו, לפי מה שאני מכירה אותו אני ממש לא בטוחה שאפשר להאמין לו) ואני מקנאה?? נכון, אומרים שהדרך הכי טובה זה לצאת לבלות ולהכיר אבל ביננו- במועדונים אני בטח לא אמצא את אהבת חיי, מקסימום סטוץ (אם זה מה שמחפשים). היו גם איזה פעם-פעמיים שחברה שלי הכירה לי את חבר של חבר שלה והתוצאה באחת מהפעמים הייתה זוועתית: בחור ביישן שלא הסתכל עליי הרבה (ועוד דפקתי ממש הופעה באותו ערב שישי!) והתנהג בצורה אינפנטילית לחלוטין...הפעם השניה שהכירה לי הבחור פשוט לא היה נראה לי מבחינת אופי. הפואנטה היא- שאין לי חבר וזה מפריע לי, ותמיד הפריע לי כשלא היה לי חבר. מצד שני כשיש לי מישהו אני נופלת על בחורים שהם זבל בריבוע
! הדרישות שלי כבר מזמן לא בשמיים (כמו פעם שלא הייתי מוכנה להתפשר על חיצוניות) ובכל זאת- תמיד תמיד נופלת על זבל ופעם אחת אפילו אכלתי אותה בענק בגלל האופי הדפוק שלו...
כולם מדברים על האהבה, כמה שהיא יפה אבל למה נדמה לי שיעברו יובלות עד שאני ימצא בחור שהוא גם מקסים באופי וגם נראה נחמד??
למה כל כך מפריע לי שאין לי חבר? אומנם אף פעם לא הייתה לי בעיה של מראה חיצוני ודווקא מתחילים איתי בחורים, אבל זה תמיד כל כך העסיק אותי - סוגיית היש לי/אין לי חבר. ועכשיו זה מעסיק אותי במיוחד, אולי כי לחברות שלי יש ולי אין (אני הכי מפרגנת להן בעולם אבל בכל זאת זה צובט קצת ב-