אני יודעת שזה קצת לא קשור

kat re

New member
אני יודעת שזה קצת לא קשור

לנושא הפרורום אבל אני גם יודעת שהרבה מתושבי פורום עוסקים המאגיה אז הנה לכם משהוא מזעזע שמצאתי בפורום מאגיה וכישוף

Swicca

New member
פשוט זוועה ....

.. מה שרשום שם ... ועוד חשבתי שהודים הם עם חביב שדוגל ברוחניות ובעצמו עוסק בכישוף וכ'ו ... בעעעע... ממש מעצבן ...:p

L e s t a t

New member
יש מכשפים בהודו

כמו בכל מקום אחר.. השאלה היא, האם אותם אנשים הם הינדים או נוצרים או מוסלמים... זה אחד. שתיים, למה זה קרה?!

בדיון שהתפתח

בפורום מאגיה וכישוף, יש כמה נקודות מעניינות לדעתי וכן קישורים לגבי האזור.

Justin Angel

New member
למה מזעזע?

דברים כאלו קורים. אני בספק אם הם באמת היו מכשפות אמיתיות, או אפילו במקרה הכי קשור אם הן אפילו היו מסטיקניות (כפי שמנהל הפורום הפיקטיבי נוהג לכנותם). אנשים יחפשו סיבה כדי לשרוף אנשים שהם לא אוהבים, ובין אם זה באשמת כישוף או בכל אשמה אחרת אין זה משנה היות והדבר הוא רק טוענה.

kat re

New member
משנה אם הם היו מכשפות או לא?

גם אם הם נשרפו סתם כי חשדו בהם, זה לא מזעזע?? כל רצח לדעתי הוא מזעזע לא משנה על איזה רקע. אותי מפחיד לחשוב שאפילו בימינו היום שורפים אנשים רק בגלל שחושדים שהם עוסקים במשהוא שהוא שונה, ולא מוכר לשאר. וכן ג'סטין זה מאוד מזעזע.. אולי אתה לא מוצא בזה שום דבר מחריד כי אתה שולח איומים מסוג זה לכל כיוון 24/7.

Justin Angel

New member
מה כבר קרה?

סה"כ ניסיתי לפתוח איתך דיון או להחליף מילה על הנושא, מאיפה באה התקיפה האישית הלא מוצדקת הזאת? לא, אין הצדקה לכזה דבר. כנאמר, 'קפצי לי וממש ממש גבוה. אני לא חושב שזה מזעזע כי להיות חסידי אומות העולם על מה שקורה בצד השני של הגלובוס זה טוב-לב וחמוד ומקסים, אך נטול טעם ותוכן. יש מספיק דברים נוראיים שקורים בארץ, אבל אני לא רואה שלמרות הזעזוע העמוק שתוקף כאן מישהו הולך לנסות לעזור בהתנדבות לפתור אותם. הכל מילים ושום מעשים, אם אנשים מרוצים ממצב פוליטי\סביבתי\חברתי מסויים אז מצטרפים לקבוצה שרוצה לשנות אותו, ולא רק מדברים על כמה רק המצב. אני לא הייתי שמח מההזנחה בחינוך מיוחד, התנדבתי שלוש שנים עם ילדים מפגרים. אני לא אהבתי את הקטל בדרך לבית ספר, אז במשך שנתיים נדדתי חצי מהעיר הזאת בבוקר ודיווחתי לבתי ספר איפה הילדים מתרשלים במשמרות זה"ב. אני מתעב הרס הסביבה, אז בשנים האחרונות אני ממחזר, קונה כמעט רק מוצרים ביטחותיים, לא זורק מוצרים לא מתכליים, מחבק עצים, ויש לי כמות מזעזעת של עציצים ירוק בבית. אז אולי במקום לראות את אי-הצדק בהודו ולבכות עליו, נפעל לשינוי כלשהו בארץ בה אנחנו חיים?

L e s t a t

New member
אתה יודע איזו גישה אתה מזכיר לי

דווקא בתור אחד שמדבר על גאווה במורשת יהודית, נראה שלא למדת משהו מההיסטוריה.. "אני לא חושב שזה מזעזע כי להיות חסידי אומות העולם על מה שקורה בצד השני של הגלובוס זה טוב-לב וחמוד ומקסים, אך נטול טעם ותוכן." להזכירך, זה בדיוק מה שאמרו בארה"ב לפני כמה עשרות שנים, כשקם איזה איש עם שפם משעשע באיזו ארץ רחוקה והתחיל לספח לעצמו שטחים ולהרוג אנשים.. אבל למי אכפת? זה קורה בצד השני של הגלובוס! אז מה אם לא הייתה התערבות של ארה"ב ורוסיה (אצל רוסיה זה דווקא לא היה מבחירה) במלחמה היטלר היה עושה פגישה עם יפן ומגיע ביחד לארה"ב וככל הנראה כובש אותה כמו גדול והיום כולנו היינו סוגדים לאל ושמו "היטלר" ולא יכולנו להגיד מה אנחנו חושבים או לבחור דרך חיים פגנית (שוב, להזכירך, היטלר לא היה נחמד גם לפגנים).. ובעצם, רובנו בכלל לא היה כאן היום..

Justin Angel

New member
בתור התחלה.

רוזוולט וטרומן היו פרו-התערבות, הקונגרס ובראשתו לוביסטים שונים היו אלו שהתנגדו. דבר שני, אותם אנשים שהתנגדו היו בעמדת כוח לעשות הבדל כלשהו בנושא. כלומר, אם סנטור כלשהו התנגד להילחם בגרמניה אז זוהי זכותו כסנטור. אבל כשאנשים כאן מדברים על איך וכמה מזעזע זה מה שקורה בצד השני של הכדור אז זה פחות או יותר מיותר. אגב, אני חושב שאתה יודע שזה מאוד, אבל מאוד, לא לעניין להזכיר את היטלר. יש גבול מסויים שעובר בדיונים ולהזכיר את האדם שציווה על רציחתם של חצי מהאנשים ברוב המשפחות כאן זה בערך הגבול הזה.

L e s t a t

New member
אל תתחמק

"רוזוולט וטרומן היו פרו-התערבות, הקונגרס ובראשתו לוביסטים שונים היו אלו שהתנגדו." אל תתחמק, גם אם דיברתי על סנטור אחד שאמר "זה קורה בקצה השני של העולם, למי אכפת" זה עדיין תקף וארה"ב עדיין הייתה בדלנית בתקופה המוקדמת של המלחמה ולא התערבה בדיוק בגלל הסיבה הזו. "אבל כשאנשים כאן מדברים על איך וכמה מזעזע זה מה שקורה בצד השני של הכדור אז זה פחות או יותר מיותר." כל הכבוד אדוני הסנטור, אני מבין שהפגנת רגש אנושי לא באה בחשבון ויתרה מכך - שתהיה לך ההבנה שזה דבר שיכול לקרות גם לך ולכל אדם אחר שקשור כך או כך לפגניות או לתחום המאגיה, בין אם הוא גר בטוקיו ובין אם הוא גר בראשון לציון. "אגב, אני חושב שאתה יודע שזה מאוד, אבל מאוד, לא לעניין להזכיר את היטלר. יש גבול מסויים שעובר בדיונים ולהזכיר את האדם שציווה על רציחתם של חצי מהאנשים ברוב המשפחות כאן זה בערך הגבול הזה." לא חמוד, זה מאוד לעניין. חוץ מזה, גם לי יש קרובי משפחה שעברו את השואה - ובדיוק בגלל זה זה שייך! אולי אתה לא קולט, אבל מה שמתחיל בשריפת אנשים פה ושם יכול להימשך לדברים יותר גדולים (לא מזכיר לך משהו?!), וגם אם לא - זה עדיין משהו שנוגע לפורום! לא משנה ששריפת מכשפות-כביכול מתרחשת במרחק גלובוס מאתנו! העיקר הוא שהיא מתרחשת!

תתפלא, לא כל דבר רצים

לספר בפורום. אני בטוח שיש כאן אנשים שעושים ולא פחות ממך. לאנשים יש זכות להזדעזע למראה כל אי-צדק, כאן או בחו"ל. אי צדק הוא אי צדק, אכזריות היא אכזריות ואדם הוא אדם. בכל מקום בעולם. אז כן, מזעזע אותי מה שעשו בהודו, מזעזע אותי לשמוע על פיגוע ברוסיה, מזעזע אותי לשמוע על כך שמוצאים קברי המונים בעירק. לא פחות מזעזע אותי מה שקורה בארץ. מבחינת זעזוע - הכל מזעזע. אז איפה שאני יכול לסייע בכמה דברים (ומאחר ואני לא איזה מיליונר, אמא תרזה או בודהא, זה קורה בארץ בה אני גר).

L e s t a t

New member
מה מזעזע, באמת?

סתם, כמה אנשים חטפו שתי נשים, החליטו שהן מכשפות, שפכו עליהן דלק והציתו אותן. אין כאן שום זעזוע, למה שיהיה? אם במידה והעובדה שהיה כאן מעשה לא אנושי ומבעית (תחשוב על זה רגע לפרטי פרטים) לא מזעזעת אותך, הרעיון שיכולים לעשות מחר את אותו הדבר לך או למישהו אחר אמור אולי לגרום לך לחשוב על זה קצת בצורה שהיא פחות כמו "אה, שוב הבורג נפל מהמכונת שתייה?"

Justin Angel

New member
לא, אני לא חושב שזה מזעזע.

אני חי בעולם הזה די והותר דקות כדי להגיד שזה לא מזעזע אותי. יש דברים הרבה יותר נוראיים והרבה יותר מזוויעים שקורים ברדיוס של חמש קילומטר מהבית שלי (ולרובם אני לא גרמתי), אז תסלחו לי אם את דמעותיי אני אתן למטרות שיותר נוגעות לליבי מזוג שרלטניות בשום-מקום שמאלה.

kat re

New member
אם אני אתחיל לדבר על מה שקורה..

ברדיוס של שני מטר מהבית שלי הפורום כבר לא יקרא פאגאניזם בישראל... מה זה משנה איפה זה קרה?? משנה העובדה ששתי נשים שעד לפני כמה ימים היו יצורים חיים ונושמים נשרפו למוות עקב חשד, מוצדק או לא זאת כבר לא הנקודה. חשד זה מתקשר באופן מאוד ישיר להרבה מאוד אנשים בפורום... וחבל לי מאוד שדברים כאלה לא מזעזעים אותך, במיוחד עקב העובדה שמחר זה יכול לקרות גם לך.. בעיר שזה אתה גר כמות הערסים היא עצומה. ואותם ערסים יכולים יום בהיר אחד להחליט לדפוק לך מכות רק בגלל שאתה לובש פנטגרם. והרי רוב האנשים רואים פנטגרם ומקשרים אותו לכת השטן. גם אז זה לא יזעזע אותך? כמו שאמרתי כבר , כל רצח יזעזע אותי , אבל רצח כזה הוא קצת יותר קרוב לליבי.. כי הוא מראה באופן מאוד ברור שגם במאה ה-21 הפחד מהשונה הוא אדיר. מילא אם זה היה רק פחד, אבל זה כבר הגיע לרצח. גם אם אותם נשים לא היו מכשפות ולא קשורות לשום קסם שהוא, זה עדיין מאוד מפחיד ומטריד שאנשים (אפילו אם זה בשום מקום שמאלה) חושבים שמכשפות צריך לרצוח. תענה לי על שאלה אחת.. ומה אם מחר תחליט לנסוע לטייל ברחבי העולם, והשום מקום שמאלה הזה יהיה בדיוק המקום שאליו תרצה לנסוע, גם אז זה לא יטריד אותך או יזעזע אותך? זה מאוד קל להגיד "אה זה קורה במקום מאוד רחוק ממני אז זה לא מעניין אותי". אבל אל תשכח שאנחנו צריכים להגיד כל יום תודה לאלים שארה"ב לא מחזיקה בדעה שלך. כי אם היא מתעלמת מכמות הטרור שיש כאן, ואם היא לא הייתה מתערבת ומנסה לפתור את המצב, החיים פה היו נראים אחרת לגמרי. כי הרי הסיבה היחידה שמדינות ערב עוד לא מחקו אותנו מעל פני הכדור זה בגלל שהם מפחדים מארה"ב.

L e s t a t

New member
לא דיברתי על זעזוע פיזי

בתור בן אדם שיכול לשבת ולקרוא קומיקס של הנוסע השמיני או ספר ציורים של Giger ולאכול אוכל סיני באותו זמן, לא דיברתי על זעזוע פיזי שגורם לך להקיא כשאתה שומע את זה. אני דיברתי על זעזוע שאולי לא מוכר לך, זה נפשי, זה קורה כשאתה עומד וחושב "איך לעזאזל בני אדם יכולים לעשות משהו כזה?!". אם צפית אי פעם בסרט על השואה (כמו "הבריחה מסוביבור") זה בטח קרה לך. קוראים לזה "הפגנת אנושיות", זה כשאתה מסתכל על סבל של אנשים אחרים - ובמיוחד אם אתה מזדהה איתו. אם אותן נשים הן אכן מכשפות - איזה עוד הזדהות אתה צריך?! על "זמני השריפה" כביכול אין לכם בעיה לדבר, אבל על שריפת מכשפות-כביכול, שגם אם התרחשה במרחק גדול מאתנו, התרחשה בזמן שלנו אתה לא רואה סיבה לדבר?! עזוב את האנושיות, איפה הראש שלך?! אני לא מאמין שאני בכלל צריך להתווכח איתך על זה! זה דברים שאמורים להיות ברורים מאליהם! מעניין מה אמרת למורה כשהיא החליטה לערוך דיון על השואה במקום שיעור רגיל..

Justin Angel

New member
תפסיק לקשקש.

אני לא רואה את זה כמזעזע, אני רואה את זה כמשהו שקרה באמצע שום-מקום שמאלה. הנשים האלו לא באמת היו מכשפות, זאת הייתה רק טוענה. אנשים פוגעים באנשים אחרים כל יום, בכל שעה ובכל דקה, ולאנושיות שלי (שלמרות מה שאולי משתמע מדבריי עדיין יש לי) אני לא נותן להשפיע על חשיבה הגיונית. אני מצטער אם זה פוגע במישהו, אבל יש לנו בארץ מאות אנשים שמתו בתאונות דרכים, 10% מובטלים, האלים רק יודעים כמה ילדים רעבים הולכים לישון בלילה, אנשים שנלחמים ומתים כל יום למען המדינה הזאת, ואתה חושב שאיזה אספסוף זועם הרג מישהו בשום-מקום שמאלה זה הדבר שמשנה לי? לא, אני לא הומנטרי, אני לא מעמיד פנים שזה מזיז לי שמשהו שלא מזיז לי קרה. ואתה תתפלא מה בני-אדם יכולים לעשות, שני אנשים זה כמו טיפה בים של נרצחים. חוסר-האנושיות והחמלה של אנשים הפסיקה להפתיע אותי. ומה לעשות, אולי זה השאיר אותי מצולק-רגשית בתהליך, אבל זה המצב - אני לא חושב שזה עניין גדול ששני נשים ממתו בהשוואה לכך שיש מאות (תחשוב כמה שני אנשים זה) שמתים מוות נוראי, אכזרי, חסר-רחמים כל יום בעולם. שחושבים על כל הזוועה הזאת, אין זמן לעצור לבכות על הקבר האלמוני. אז מעמידים פנים שהוא לא קיים, וזו הדרך שלי להתמודד עם זה.

L e s t a t

New member
הקשקשן הוא אתה

אותו דבר שקרה באמצע שום-מקום שמאלה יכול לקרות גם לך באמצע ראשון לציון. שים לב שזה בכלל לא מעניין אותי אם אותן נשים באמת היו מכשפות, כמו שבכלל לא משנה אם אותם האנשים שנשרפו על המוקד באשמת כישוף וכפירה אכן היו אשמים או לא, מה שמשנה הוא - שזה קרה! שאנשים לקחו את התפקיד של אלוהים ובתחפושת של צדקנות וקנאות דתית שרפו אנשים. כשעשו זאת, יכלו לעשות אותו דבר לך ולכל אחד אחר מבני ובנות הפורום, באותה קלות. לא ביקשתי ממך לפרוץ בבכי או להקיא מזה, גם לא לדבר על זה אם זה באמת לא מעניין אותך, אבל רק בגלל שאתה לא עושה משהו לא אומר שהוא אסור לאחרים - במיוחד כשהוא נוגע ועוד נוגע לנושא הפורום וחבריו! להתייחס לאירוע שכזה, שיש לו קשר לפורום, נוגד חשיבה הגיונית בעיניך? לא אמרתי שאין רוע ואכזריות בעולם, יש ויש, אבל כשאנחנו שומעים שאנשים שורפים אנשים באשמת כישוף זה צריך אולי קצת להזיז לך מכיוון שמחר אפשר לעשות אותו דבר לך. "ואתה תתפלא מה בני-אדם יכולים לעשות" ואתה תתפלא שאני לא אתפלא. "אני לא חושב שזה עניין גדול ששני נשים ממתו בהשוואה לכך שיש מאות (תחשוב כמה שני אנשים זה) שמתים מוות נוראי, אכזרי, חסר-רחמים כל יום בעולם. שחושבים על כל הזוועה הזאת, אין זמן לעצור לבכות על הקבר האלמוני. אז מעמידים פנים שהוא לא קיים, וזו הדרך שלי להתמודד עם זה." זהו בדיוק! שזה כן עניין גדול! זה לא משנה אם מתו 10 אנשים, 100 אנשים או 100,000,000 אנשים! מה שמשנה הוא שמתו אנשים ועל אחת כמה וכמה כשהם מתו באשמת כישוף, דבר, ששוב, צריך להזיז לך ועוד להזיז! זו לא דרך להתמודד עם דברים, מה שאתה עושה נקרא לברוח, לאטום את העיניים ולהעמיד פנים שזה לא קרה. מה התועלת בכך? חוץ מזה, אתה לא מגיב לדברים שאני מציג בפניך, אתה מציג התחמקויות כהרגלך. בעיני אתה הפולוס של הפגניות, "המתקרא להיות שליח", אתה מטיף מעין תורה מעוותת משלך ולא הולך על פיה ואבוי לאדם שיגיד משהו שמנוגד לדעתך. אתה מתנהג כאילו יש לך מונופול על הפורום ומכתיב לאנשים על מה לדבר. יודע מה? אתה לא רוצה לדבר על זה? אין לך מה לתרום לדיון כאן? אז תשב בצד, תסתום את הפה שלך ותחפש דיון אחר. לקשקש על היהדות וספר הזוהר זה בסדר בעיניך אבל לדבר על שריפת מכשפות זה דבר שאין לו קשר לפורום?! אולי טעיתי בפורום והגעתי לפורום "שורשים יהודים, בדלנות וראשים בחולות"? אני לתומי חשבתי שהגעתי לפורום פגני בו דיון על שריפת מכשפות, דבר הנוגע לפגניות, הוא לגיטימי לחלוטין!

Justin Angel

New member
רק להיות בטוח

איפה בדיוק אמרתי שדיון שכזה לא לגיטימי או שמקומו לא בפורום? לפני שאתה כועס ומתחיל לרקוע ברגליים תהיה בטוח שאתה קורא נכון. אני אמרתי את דעתי בנושא, לא "על הנושא", אלא את דעתי בנושא הנוכחי. אני לא עוקב בדיוק אחרי מה אני נתקף כאן בין אם זו הדעה שהחלטת שיש לי שהדיון לא-לגיטמי או זה העובדה שאני מעז להחזיק דעה ששונה משלך. ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
אמרת שאתה לא רואה סיבה לדיון

בנושא. אגב, בשיחה פרטית אמרת שאין שום אזכור אחר לחדשות הללו ושהעניין לא אמין. ובכן, כדאי שתאמין (המוקד לא כזה רחוק). כי לפחות אזכורים נוספים לחדשות הללו, יש.

למעלה