הקשקשן הוא אתה
אותו דבר שקרה באמצע שום-מקום שמאלה יכול לקרות גם לך באמצע ראשון לציון. שים לב שזה בכלל לא מעניין אותי אם אותן נשים באמת היו מכשפות, כמו שבכלל לא משנה אם אותם האנשים שנשרפו על המוקד באשמת כישוף וכפירה אכן היו אשמים או לא, מה שמשנה הוא - שזה קרה! שאנשים לקחו את התפקיד של אלוהים ובתחפושת של צדקנות וקנאות דתית שרפו אנשים. כשעשו זאת, יכלו לעשות אותו דבר לך ולכל אחד אחר מבני ובנות הפורום, באותה קלות. לא ביקשתי ממך לפרוץ בבכי או להקיא מזה, גם לא לדבר על זה אם זה באמת לא מעניין אותך, אבל רק בגלל שאתה לא עושה משהו לא אומר שהוא אסור לאחרים - במיוחד כשהוא נוגע ועוד נוגע לנושא הפורום וחבריו! להתייחס לאירוע שכזה, שיש לו קשר לפורום, נוגד חשיבה הגיונית בעיניך? לא אמרתי שאין רוע ואכזריות בעולם, יש ויש, אבל כשאנחנו שומעים שאנשים שורפים אנשים באשמת כישוף זה צריך אולי קצת להזיז לך מכיוון שמחר אפשר לעשות אותו דבר לך. "ואתה תתפלא מה בני-אדם יכולים לעשות" ואתה תתפלא שאני לא אתפלא. "אני לא חושב שזה עניין גדול ששני נשים ממתו בהשוואה לכך שיש מאות (תחשוב כמה שני אנשים זה) שמתים מוות נוראי, אכזרי, חסר-רחמים כל יום בעולם. שחושבים על כל הזוועה הזאת, אין זמן לעצור לבכות על הקבר האלמוני. אז מעמידים פנים שהוא לא קיים, וזו הדרך שלי להתמודד עם זה." זהו בדיוק! שזה כן עניין גדול! זה לא משנה אם מתו 10 אנשים, 100 אנשים או 100,000,000 אנשים! מה שמשנה הוא שמתו אנשים ועל אחת כמה וכמה כשהם מתו באשמת כישוף, דבר, ששוב, צריך להזיז לך ועוד להזיז! זו לא דרך להתמודד עם דברים, מה שאתה עושה נקרא לברוח, לאטום את העיניים ולהעמיד פנים שזה לא קרה. מה התועלת בכך? חוץ מזה, אתה לא מגיב לדברים שאני מציג בפניך, אתה מציג התחמקויות כהרגלך. בעיני אתה הפולוס של הפגניות, "המתקרא להיות שליח", אתה מטיף מעין תורה מעוותת משלך ולא הולך על פיה ואבוי לאדם שיגיד משהו שמנוגד לדעתך. אתה מתנהג כאילו יש לך מונופול על הפורום ומכתיב לאנשים על מה לדבר. יודע מה? אתה לא רוצה לדבר על זה? אין לך מה לתרום לדיון כאן? אז תשב בצד, תסתום את הפה שלך ותחפש דיון אחר. לקשקש על היהדות וספר הזוהר זה בסדר בעיניך אבל לדבר על שריפת מכשפות זה דבר שאין לו קשר לפורום?! אולי טעיתי בפורום והגעתי לפורום "שורשים יהודים, בדלנות וראשים בחולות"? אני לתומי חשבתי שהגעתי לפורום פגני בו דיון על שריפת מכשפות, דבר הנוגע לפגניות, הוא לגיטימי לחלוטין!