אני יודעת שזה קצת לא קשור

Justin Angel

New member
לא.

אני אמרתי שאני חושב שאנשים שאין להם טיפה השפעה או רצון להשפיע שמתנהגים כמו חסידי אומות העולם זה מיותר לפי דעתי. שים לב, אפשר להתנגד למסר בלי להתגד לכותב שלו או לקונטקסט בו הוא ניתן. אז מה אם זה אמיתי? זה לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזאת לא הפעם האחרונה שזה יקרה. אם לאנשים לא יהיה רצון אמיתי לעצור כזה דבר ויתחילו לפעול, המנהג יימשך כמו מגוון של דברים "מזעזעים" שקורים. מה לעשות שגיליון ההתנדבות שלי מלא גם ככה ולפני למגר שריפת מכשפות בשום-מקום שמאלה אני יותר עוסק באיכות הסביבה ובדאגה לאוכלוסייה שמסביבי. "אני דואג למה שאני יכול לשנות, מעבר לזה הדבר הופך להיות דאגה של מישהו אחר שיכול לשנות"

Weirdi

New member
התלבטתי עם עצמי

אם לכתוב את זה פה או לא. יש לי ידיד שגר במרכז, הוא וייקני אבל לא מסתובב עם פנטרגרמות ולא מתלבש רק בשחור וכו וכו - בעיקרון, הוא נראה נורמלי לגמרי. הוא היה מספר לאנשים מהי האמונה שלו כאשר הנושא עלה... לפני חצי שנה בערך הוא הלך לתומו ברחוב וחבורה של ערסים משועממים התחילו להציק לו. לקרוא לו "מכשפה" ו"שותה דם" וכאלו (אתם הבנתם את הרעיון) הו אמתעלם וממשיך ללכת אבל הם הולכים אחריו והסיפור נגמר איתו בבית חולים. אז אולי מה שקורה בהודו זה *מזעזע* אבל כשזה קורה לידיד שלי פה בישראל זה טיפה יותר....ממממממ... מפריע? מחריד? נוראי? אין לי מילים לתאר את זה.

Swicca

New member
בהחלט ......

... אנשים רבים לא איכפת עד שזה כבר קורה להם !!!

למעלה