אני יודעת שזה קצת לא קשור

לי שני

New member
את צודקת

אני באמת רוצה מימד אינטימי בחיים וזה יכול להיות כל דבר . אני מתגעגעת לזה כי בחיי ידעתי הרבה קשרים אינטימים טובים אבל באף אחד מהם לא היה לי את אומץ לשתף לגבי תחושות המיגדר שלי. מה שמוביל אותי לשאלה השניה. כן אני נמשכת גם לנשים וגם לגברים אבל לנשים יותר וגם הרבה יותר קל לי לדמין אותי עם אישה מאשר עם גבר דבר שעוד לא התנסתי בו. אבל עוד לא החלטתי עם אני נמשכת לנשים יו

לי שני

New member
אני יודעת שזה קצת לא קשור

אבל אני יושבת בבית בדיכאון כי אני זקוקה קצת למגע פיזי אבל אני לא יכולה לממש אותו בשום צורה. כי אני לא יכולה יותר לתפקד כגבר במערכת יחסים ואני עוד לא אישה מהבחינה הפיזית. אז זה מצב מעצבן שנמשך כבר הרבה זמן. טוב סתם ההיתי חייבת לשתף מתוך תחושות הבדידות שלי . למרות שביום יום יש מסביבי הרבה חברים וחברות

Eusebius

New member
היי

אפשר לעשות סקס גם עם הגוף שלך כאישה... זה הגוף שלך ואני בטוח שאת יכולה להפיק ממנו הנאה. אולי תחשבי על האיבר שלך כדגדגן מוגדל ונסי להסביר את זה כך לפרטנרים שלך, ואת יכולה להיות נחדרת גם בלי אבר נשיץץ את לא צריכה לתפקד כגבר רק בגלל שהגוף שלך הוא כזה.

לי שני

New member
כן אני יודעת

שאני לא צריכה לתפקד כגבר מה עוד שאני לא יכולה זה מגעיל אותי הבעיה שאין לי נסיון אני שכבתי עד היום רק עם נשים ואני לא יודעת איפה מתחלים. לגבי הרעיון שלך לחשוב על איבר המין שלי כאל דגדגן מוגדל ולשתף את הפרטנרים שלי זה קצת בעיה כי אני צריכה לשכב עם בחור עם דמיון מפותח כי כלפי חוץ אני גבר לכול דבר. בקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני אישה מבוזבזת

mohini

New member
את לא אישה מבוזבזת

את מי שאת אם זה מבלבל אותך פשוט תתרגלי את זה בפעם הבעה שאת עם אישה פשוט תני ל"אני" האמיתי שלך לפרוץ החוצה שתקח את עניינים מהגוף החיצוני פשוט תפנטזי שאת האישה שאת יודעת שאת הכל כולל הכול תאמיני לי שבאותם רגעים את תתחילי להרגיש שונה,אולי זה יהיה פרטני מדי אבל מה שיכול לעזור זה שבעת קיום היחסים תתחילי להתייחס לעצמך בגוף נקבה,דרך נוספת להרגיש אישה היא לגמור כאישה פשוט תפנטזי שהפרטנר שלך הוא גבר ואת אישה תבקשי שיגע בך כאישה הסוד הוא במקום להדחיק את הרגש ההנאה כגבר פשוט תוציאי את זה החוצה תשתחררי מהכלא הגברי ותתחילי להנות

mohini

New member
יש לי רעיון נוסף

לדעתי את צריכה להיות בקשר אם טרנס(גבר שכלוא בגוף אישה) כך שמבחינה חיצונית תרגישו בנוח אבל מבחינה פנימית תוכלי לחקור את עצמך בתור אישה תוכל בעוד הוא יוכל להגשים את עצמו בתור גבר מבחינה חיצונית תהיו זוג לכל דבר ואז תתחילו את התהליך ביחד כאשר את תומכת בו והוא תומך בך ואז את תהיי עצמך עם כל הסיפוק,ההגשמה העצמית הכיף החיים והחופש. אתם תשחררו זה את זו אתם תלוו זה את זו בחיים האמיתיים,אולי תקראו לי רומנטיקאית חסרת תקנה אבל זה היה החלום שלי מהרגע שידעתי מי אני:)

לי שני

New member
בשביל זה צריך פרטנר

שמבין שאני יכולה להיות משוחררת לידו ולהיות אני . ובנוסף שימשוך אותי. איפה מוצאים אחד כזה . זה לא כל כך פשוט בטח לא בחברה שלנו ובטח שאני עוד לא יצאתי מהארון מה שמקשה עלי להכיר

כפיר 17

New member
נשמה לא כל כך קשה למצוא

אני לדוגמא כזה.. וגם אני מחפש את הרצון להיות נאהב ואוהב אך להיות חופשי ואמיתי.. וגם אני לא יצאתי מהארון.. לצאת מהארון זאת בחירה.. אם את מרגישה שלמה עם עצמך את כבר מחוץ לארון... בכל מקרה שתדעי שמגע פיזי לא חייב להתבטא רק בסקס.. אלא בעוד הרבה דרכים.. בקיצור שינינו מחפשים את אותו הדבר אני מבין מאיפה זה בא.. וזהוא לבנתיים אני ישמח לקבל תגובה נשיקות כפיר..

כפיר 17

New member
ממ הגיל לא משחק אצלי תפקיד

ואפשר להיפגש בתור התחלה להכיר ואז לראות לאן זה הולך

mohini

New member
אתה צודק ב100%-

כדי לעבור את התקופה הזאת יש צורך בתמיכה כמו בסיפור של נועם התמיכה של חברה שלו(משהי) מאוד עזרה לו לעבור את התהליך,אם אני הייתי עוברת את התהליך לא הייתי מעזה לעבור אותו לבדי:)

Eusebius

New member
רציתי

לשלוח לך הודעה אבל אי אפשר.. ככל שעובר הזמן אני שם לב שחוג החברים שמקבל אותי מתרחב, ומשם מגיעים גם קשרים קצת יותר אינטימיים לפעמים. אני מקווה שזה יהיה ככה גם בשבילך, כואב לי לקרוא את התסכול שלך. אם תרצי לדבר - בשמחה.

Eusebius

New member
אז מה עושים

אם אנחנו לא רוצים לכתוב פה מספרי טלפון?...

Eusebius

New member
אוקיי

אם יש חדר כזה אני אהיה שם. אם לא אני אהיה בלסביות, טוב? : )

לי שני

New member
חיפשתי אותך

בחדר טרנסקסואליות ושעברתי ללסביות כבר לא ראיתי אותך

Eusebius

New member
אני שם

בחדר לסביות עם כוכבית כי לא מכניסים אותי (גרר) כתבתי לך... ננסה שוב? אני שם. ואדם סליחה, אבל נראה לי שזה חשוב למרות הכל, אתה מוזמן למחוק מה שהולך פה.

למעלה