אני יודעת שזה קצת מוקדם

g i l i

New member
אני יודעת שזה קצת מוקדם

אבל אני חייבת דחוף!!! תחפושת לפורים לילדה/נערה/ בחורה בת 16...... ביי דה דרך, יש לי שער מתולתל, ומבנה גוף של ריקוד(מתוקף תפקידי כ"רקדנית") אם זה מעלה לכם כל מיני אסוציאציות- ורק כדי שתדעו אני מהמקוריות דרך כלל (פעם שמש, פעם ברבי רובוטית)

עינת

New member
מה דעתך על -

מכירת סוף העונה? זו היתה אחת התחפושות שלי כשהייתי נערה
(כן , גמלי היה חשוב להיות מקורית
) ואם תרצי יותר פרטים אז... בתיבת המסרים ( אם את לא רוצה שיופיעו כאלה עוד המון)

g i l i

New member
תודה עינת...

ואם אפשר עוד רעיונות יש לי עוד כמה שנים להתחפש שיהיה שמור בצד..

עינת

New member
מממממממ

מנסה לחפור בזיכרון
היתה שנה שהתחפשתי לשיכור (ואף אחד לא זיהה עד אמצע המסיבה שחשפתי את עצמי) היתה שנה בה הייתי שדה (איזה אומץ להסתובב עם בגד גוף וגרביון ברחוב
עם קצת יותר השקעה ויצירתיות את יכולה להיות בת הים הקטנה הגיבן מנוטרדאם מספיק?

g i l i

New member
מעולה!!!!!

שדה- תפרטי וגם בת הים הקטנה וחוחצמזה אין לי בעיה שהשאר יקראו כי אין סיכוי שהם גרים ביישוב שלי אז סביר להניח שכך או כך אני אהיה היחידה..

עינת

New member
אז ככה

שדה זה הכי @שוט שיש... גרביון , בגד גוף ומגף כולם בצבע שחור שכמיה גם היא שחורה ומה שחשוב זה איפור העיניים כך שיהיו מלוכננות כלפי מעלה בשחור זהו... בת הים הקטנה דורש יותר הכנה - את צרכה להכין לעצמך את פלג הגוף התחתון כסנפיר דג - בעזרת גרביון אותו תמלאי ותעצבי ובעזרת צבע או אפילו עם יותר השקעה מראות קטנות שיצרו את הקשקשים...

g i l i

New member
היצירתיות שלך עוברת כל גבול

ממש מגניב..אני חושבת שסחטתי ממך מספיק..

עינת

New member
../images/Emo9.gif

זה פשוט כי החג הזה... הוא החג האהוב עלי עד היום שומעת מסיבת תחפושות קופצת ראשונה (עינת שעוד לא בדיוק התבגרה)

faith2

New member
אמממ....

אצלנו פעם התחפשו להומלסים, יורמים...אמממ פעם חפשו לעץ....עשו מעין גזע כזה ואת השיער עשו כמו ענפים...ממש יפה.... אממ מה עוד?........נרגילה

למעלה