אני יודעת שיש כבר שירשור ילדים אבל

אני יודעת שיש כבר שירשור ילדים אבל

ממש לא רציתי שזה יעלם. מה שאנחנו לא עושים, כמה שאנחנו לא פותחים עיניים, משגיחים, רצים אחריהם לכל מקום, זה לא עוזר. בשנייה אחת הם מחליטים לעשות משהו לא צפוי והנה סיימנו את השבת בבי"ח, עם שני שברים ביד וגבס קטן ואמא עם נקיפות מצפון וכאב גדול בלב.

lulyK

New member
אאוצ' ../images/Emo5.gif מסכנונת.

הכאב בלב מובן מאד, אבל עזבי אותך מנקיםות המצפון, זה גיל כזה (בשבועיים האחרונים יותם הספיק לקפוץ ראש במדרגות אצל סבא וסבתא, כשאני עומדת לידו, ולקפוץ ראש מספסל בגינה כשאני יושבת לידו). מה היא עשתה שהביא לתוצאות שכאלה?

אפעופ

New member
אוי אוי אוי . מה קרה ? ../images/Emo24.gif

נשיקות לגל המתוקה. מקווה שעכשיו הכל בסדר ולא כואב לה ושאמא שלה גם מתגברת על הכאב.

galiaS

New member
shit

I can't write in hebrew today. I am so sorry to hear this. I hope Gal feels better soon (and forget the guilt. You can't prevent everything, you can only try). Kisses to Gal

ornaok

New member
אוייש אאוץ'

איך זה קרה? התאחות מהירה...

משוש30

New member
אוי ../images/Emo4.gif מה קרה???

נפלה מהשידה? האמת אני כבר מזמן מוכנה נפשית לזה שאנחנו נבקר הרבה במיון עם מתני. אם הוא יהיה כמו אבא שלו הוא בטח לא יסתפק רק בשני שברים... העיקר שחוץ מהשברים היא בסדר.

yaelia

New member
אוי ואבוי

מקווה שיחלים במהרה. גם היד וגם הלב.

dorlim

New member
יווו איזו מסכנונת ../images/Emo122.gif ../images/Emo101.gif

איך זה קרה? איחולי החלמה מהירים !!!!

אמברון

New member
שני שברים ../images/Emo5.gif?

נשמע לא נעים בכלל. סלקי את נקיפות המצפון. אנחנו לא יכולים למנוע הכל. אנחנו יכולים רק להתרכז בלנסות. חיבוקים לך ולגל. מקווה שיתאחה מהר וללא סבל מיותר.

daldan

New member
אוי זה נשמע כל כך לא נעים

כמה שאנחנו מנסים לגונן עליהם יש דברים שהם לא בשליטתנו. מקווה שיעבור מהר ובלי כאבים

תודה לכולן. יום קשה עבר עלינו. גל

החזיקה מעמד עד 11 בגן ואמא יצאה מהעבודה לקחת אותה. ב-12 היא כבר נרדמה לשלוש שעות, אבל ברוך השם התעוררה כמו חדשה וכבר יודעת להגיד שיש לה גבס ביד. היא מתחילה להתרגל ל"מגבלות" ונקווה שלא כואב לה יותר. איך זה קרה? היא כנראה סתם איבדה שיווי משקל ונפלה לא טוב, עם כל הגוף שלה על היד.

ואם כבר הייתי אמא גרועה אז אני אהיה

גם משתתפת גרועה בפורום ואעבור על החוקים. קבלו את הפראית שלי בגבס.

למעלה