אני יודעת שיש פה הרבה נתניה אז..

סתיוית

New member
אני יודעת שיש פה הרבה נתניה אז..

מישהי הייתה אתמול בהופעה של היהודים?!?!?!?!?! בפולג??? רק עכשיו נזכרתי..חחחחחחחחחח הייתי צכה לשאול לפני זה כדי שנפגש! אבל חפיפ! אני נהנתי :D ולמדתי על עצמי שאני יכולה להתארגן בעשר דק'! :D אגב, אני דעת שזה ממש לא קשור אבל בקטנה נכון? ונמנמנמנמנמנמ אם אתן טועות למה אני רושמת את זה ב-8 שהגעתי ב-1 הבייתה אז תדעו שהעוזרת פה

M o T e K 16

New member
את גרה בנתניה?!

למה לא ידעתי את זה?! אני סנילית את צריכה לדעת את זה כבר איפה את לומדת????? ומזל טוב בובהההההההההההההההההההההההה מומולדת היום נכון? מומולדת שמחחחחחח

סתיוית

New member
נכון מתוקה! איך את יודעת???

חחחחחחחחחחחחחחחחח :D אני מה זה לא אחת שמתרגשת מימי הולדת אבל תודה מתוווווווווווקה! נמנמנמנ... אנלא גרה בנתניה..אני גרה בעמק חפר.. וזה בסביבה אז הגעתי! חוצ מי זה אמרתי "אני יודעת שיש פה הרבה מנתניה..." לא אמרתי שאני מנתניה!

M o T e K 16

New member
טוב טוב אל תהרגי אותי חחח

אמממ חשבתי שאת גרה בנתניה כי אם לא זה בעסה ללכת עדדד לנתניה בשביל הופעה ולחזור- בגלל זה חברה שלי לא הלכה אז או שאת גרה בנתניה או שאת גרה בסביבה עמק חפר זה בסביבה?? ואמממ חחח לא מתרגשת בכלל חחחח רק כתבת במסנג'ר :p סתם חמודה חחח בכיף ושוב מזל טוב!

סתיוית

New member
חחחחחחחחח כמה דברים

1.לא כעסתי 2.בטח ששווה...מה אנלא אצא להופעות כי אנלא גרה שמה?! 3.עמק חפר זה הסביבה מותק 4.לא מתרגשת מזה מבחינה "ואווווווווו בת 15! יהי" אפ פעם לא התרגשתי ממולדת,אבל למה לא לציין את זה?

למעלה