אני יודעת שכבר אמרתי אתזה קודם..

ronali001

New member
אני יודעת שכבר אמרתי אתזה קודם..

אבל תקשיבו אני קראתי את הכתבה של מעריב לנוער על MCR ובאמת ישמצב הם מתפרקים (לא רוצה לבאס..) בגלל שאסור להעלות לכאן כתבות,אתם יכולים להיכנס לאתר של מעריב לנוער מתישהו הם מעלים את הכתבות של השבוע,או שפשוט תקנו או תראו אצל חברה... לא יודעת מה איתכם...אני כמעט בכיתי שקראתי אתזה-זה גם עם ציטוטים של ג'רארד וכאלה ובכללי בראיונות האחרונים הוא אומר וזה ציטוט: יכול להיות שהאלבום הזה זאת ההרפתקה האחרונה שלנו.."
-ביאוס של ההחיים.-

ronali001

New member
כתבה כתבהXD

אמנם לא כתבת שער אבל היא תפסה עמוד שלם+עמוד שלם של תמונה שלהם:)

Ayush Cohen

New member
תחקרית בנושא ו.. טוב הוא באמת אמר את זה אבל..

יש פה כל מיני כתבות: http://www.google.co.il/#hl=iw&q=my...=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a4cc6015ae3a6c60 זה נשמע ממש טיפשי והאתרים האלה לא ממש מוכרים אני ממש לא מאמינה לזה יכול להיות שהוא אמר את זה מזמן וכשהאלבום יצא ישר קישרו את זה כי הם חיפשו משהו מעניין לכתוב וגם לא כתוב מתי הוא אמר את זה בידיוק יכול להיות שעבר מלא זמן מאז לדעתי אם הם באמת היו מתכוונים להתפרק היינו שומעים על זה מכל מיני אתרים שהם כן מוכרים בכתבות רוצים להביא משהו מעניין ומלא רגש כדי שיהיה מעניין לקרוא יכול להיות שהוא לא אמר את זה ככה ובנתיים הם באתר וטוויטרים שלהם כל כך מתלהבים שזה יצא טוב בקיצור מה שהבננתי מהכתבות זה שבסך הכל היו להם קצת קשיים עם האלבום הרביעי וזה נכון בוב עזב אותם וכל זה אני חושבת שזה בסך הכל תגובה לאירועים האלה פשוט הוא אמר אולי זה האלבום האחרון כי באמת הי ה להם קשה עם האלבום אולי זה היה רגע שהוא נשבר או אני לא יודעת מה ואז כל הכתבות האלה שמעו אותו ורצו לדווח כי הם רצו להשיג משהו מעניין לכתוב ואז כולם קישרו את זה סתם בלי סיבה לזה שהם לא רצו לכתוב לדימדומים (כיאילו וזה כי MCR שונאים את הסרט המטופש הזה) וזהו אחרי שהם כל כך מצליחים אז למה שהם יתפרקו? זה באמת נשמע כל כך טיפשי אל תאמינו לכל הזבל הזה זה סתם שטויות!!!! הם לא הולכים להתפרק! למה שהם יתפרקו?

../images/Emo216.gifאז בואו אני איישר את ההדורים->

הדברים נאמרו בריאון ישן וזניח(!!) כשג'רארד אמר שאחרי הלבאק פרייד טור והכל הם לקחו הפסקה ארוכה מידי וחשבו באופן רציני להתפרק. אבל, הם חברו בהם..כתבו את כל האלבום הרביעי מחדש->והתוצאה לפניכם. עכשיו יש לי שאלה אליכן, בשיא הרצינות..למה..למה לעזאזל אתן מאמינות לחרא הזה?! זה עיתון נוער..פאקינג עיתון נוער.. אני מישהי שתמיד בדקה על הלהקה, ותאמינו או לא, דיי בקיעה בחומר. כל הכתבה שפורסמה היא שקר גס.

Ayush Cohen

New member
מסכימה עם כל מילה זה מה שניסיתי להעביר

בהודעה שלי ולא כל כך הצלחתי

ronali001

New member
לא יודעת תקשיבו...

ג'רארד לא היה אומר סתם... בכל הראיונות שלו גם (וזה לא רק במעריב לנוער) הוא אומר שאת האלבום הזה היה הכי קשה להוציא,ובגלל זה הם הוציאו עליו הכי הרבה כסף והשקיעו בו מאוד... הם כנראה עסוקים מאוד-כי אתם זוכרות שכולם שם נשואים כבר ולרוב יש ילדים וגם ג'רארד אמר שהם בקושי רואים את הבית שלהם וזה... בכל מקרה אני לא רוצה לבאס,אבל גם אל תשכחו שהוא אמר שיכול להיות-וכולנו רק יכולים לקוות שהם יעשו הופעה בארץ,ושאולי אולי הם ישנו את דעתם ויראו את הצלחת האלבום החדש ויהיה להם רצון להמשיך להוציא אלבומים מהממים:) ועכשיו בקשר למעריב לנוער-לא נראלי שהם ישקרו,הם גם ציטטו את ג'רארד ואת חברי הלהקה,אז באמת עכשיו צריך להיות ריאליים אבל עדיין אופטימיים הכל יכול לקרות P:

Ayush Cohen

New member
למי יש עוד ילדים חוץ מג'רארד ופראנק ?!

זה 2 מתוך 4 זהלא הרוב זה חצי :)

Ayush Cohen

New member
מה עם הבת של ג'רארד מזמן לא שמעתי עליה כלום

חח יאיי ! היא אמורה להיות כבר בת שנה וחצי לא? שנה וחצי בעוד יומיים ב-27 יש תמונה דכנית שלה ראיתי אותה רק שהיא הייתה ממש קטנה ולא ראיתי את התאומות של פראנק איזה שמות יפים יש להן
ומה איתשו ערביה? קוראים לה ג'מיה חח זה נשמע ערבי
http://www.imdb.com/name/nm2432373/bio

Ayush Cohen

New member
חח כן ../images/Emo13.gif

יאיי! בטח הילדים שלהם יהיו מזה חמודים
אני דיי מתפלאת שאין להם עדיין ילדים מייקי התחתן ב-7 למרץ 2007 יאי! זה כל כך מזמן וריי ב2008 זה די הרבה זמן רשום בIMDB שמייקי התחתן אחרי הופעה של MCR זה נשמע מוזר נכון? אני מתחילה לתהות אם מה שכתוב בIMDB באמת אמיתי חח
תיראי: http://www.imdb.com/name/nm2427904/bio

NoAmItA ChAn

New member
וואוווו, הוא ממש טוב!!

גם הנגינה, ובמיוחד השירה! קצת מעצבן שהוא בתהחלה בולם כזה, ב-"covered in ash, covered in glass". אבל הוא ממש טוב! *-*

QueenCryBaby

New member
לא, יש לו קטעים מציקים כאלה

אבל בתכלס אני ממש ממש אוהבת אותו.

למעלה