אני יודעת שלא הייתי צריכה אבל.... ממש לא מוצא חן-בעניי שהפורום יבש!
C Crazy Snail New member 13/5/05 #4 נו מנסים... נראה לי.. אם כל הפינות וזה..חן, יש מעט אנשים בפורום, חכי, עוד שאוהבים את יזהר ישמעו על הפורום, ויכנסו, אני פשוט מעט אנשים כאן, טיפה שבלנות, זה הכל..מה שכן, את מוזמנת להביא אנשים בדיוק כמו שהביאו אותך לכאן..
נו מנסים... נראה לי.. אם כל הפינות וזה..חן, יש מעט אנשים בפורום, חכי, עוד שאוהבים את יזהר ישמעו על הפורום, ויכנסו, אני פשוט מעט אנשים כאן, טיפה שבלנות, זה הכל..מה שכן, את מוזמנת להביא אנשים בדיוק כמו שהביאו אותך לכאן..
C Crazy Snail New member 15/5/05 #7 רק אנשים עלובים נכנסים לצ'אטים אל תקחי אותי ברצינות, הרעיון מעולה.. פשוט... המבין יבין...
ו ויינר הקטנה New member 15/5/05 #11 כן אני בטוחה שזה בסדר... או שאני צריכה להטיל בכך ספק , ולא להיות בטוחה? [מה|:]
ו ויינר הקטנה New member 15/5/05 #13 אה זה.. ואתה לא?! ואפשר לחשוב.. "חברים".. כולה חבר.. ועוד איזה....|מגלגלעיניים|
A actress New member 18/5/05 #16 רוצים לשתף פעולה? אני אוכל לשים את הקישורים אצלנו גם ככה הרבה מאוד אנשים נכנסים ומתעניינים ואתם מוזמנים לפרסם
רוצים לשתף פעולה? אני אוכל לשים את הקישורים אצלנו גם ככה הרבה מאוד אנשים נכנסים ומתעניינים ואתם מוזמנים לפרסם