אני יודעת שלרובכם לא אכפת כי אתם לא

Hieros Gamos

New member
אני יודעת שלרובכם לא אכפת כי אתם לא

קוראים/רואים
ים אבל אאאאאאאאאאאאאאאאאאעעההההההההההההההההההההההה פריוויו של פרק ראשון. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *רואה שוב*

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 3X03

House exec producer Katie Jacobs revealed that Joel Grey will guest star in next season's third episode as a "scientist who wants the right to die. He hopes that House will grant him his wish." The episode is being directed by ER vet Laura Innes. Episode 3 is titled "Informed Consent" according to tv.com.

Benjamin Turner

New member
ואאל"ט, לורה אינז שיחקה את הרופאה

בעלת המקל השניה בפריים טיים הבית חולימי, קארי ויבר השנואה

Hieros Gamos

New member
זה לא היה מקל, זו היה קב../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

ואצל זה הסתדר, בואו נקווה שהוא לא ילך בעיקבותיה...

Benjamin Turner

New member
Amen to that! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אם כי הסקייטבורד מרמז אחרת

Hieros Gamos

New member
ששששש לא מדברים על זה ../images/Emo58.gif

קודם כל, כל העניין עם הסקייטבורד הוא הזוי לחלוטין. לבחור אין שריר ברגל! בלאט. דבר שני- אולי הוא הוזה! אולי...אולי...אולי זה שיפור לזמן קצר כדי לתת ליו זמן להבריא (מה, שלושה חודשים חופש זה לא מספיק?!
*אני לא יכולה לכעוס עליו, הוא יפה מדי
) ואז זה יחזור! המקל לא הולך! הוא עושה איתו הרבה יותר מדי דברים מגניבים!

Benjamin Turner

New member
אז מה? יש הרבה שרירים ../images/Emo58.gif

בירך... אז אחד חסר, ביג דיל
יו החננה הזה, באמת... ועוד אחרי שמחמיאים לו בראיונות ואומרים שהוא אתלטי ומסוגל להתמודד עם כל אתגר פיזי שמציבים בפניו... אז כואב לו הגב, אז מה? גם לי! שיתגבר! שיקח ויקודין
מסכימה אתך, אם המקל הולך, אנחנו מציפות את תיבות המייל של כל ההפקה!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif כן אבל חסר לו אחד גדול../images/Emo6.gif

את לא ראית כמה זה מעוות בneed to know? ג'יז יש לי טראומה מהסצינה ההיא (לא שלראות את יו בתחתונים זה רע או משהו
) חה חה...לא, זה בעייתי קצת ההליכה עם מקל. זה מפעיל המון לחץ על הגב והכתפיים והוא הולך ככה כבר שנתיים אז הוא מתחיל להתלונן. זה הכל בגללו!! גרר. תכלס שיקח ויקודין. אז הוא יהיה קצת מסטול, אז מה? זה יוסיף לדמות
יאיי שותפתי לפשע

Benjamin Turner

New member
מיד אראה את three stories ../images/Emo58.gif

ואז אולי אוכל להבין באיזה שריר מדובר. בעיקרון שריר הירך שמחובר לברך ומזיז את הרגל קדימה בהליכה הוא הארבע-ראשי, שמורכב מ(כמה מפתיע) ארבעה שרירים. אם רק אחד מהם (הרקטוס-ראי תמונה) נפגע, למה שהשלושה האחרים (שלושת הואסטוסים) לא יוכלו למלא את מקומו לאחר פיזיותרפיה ובהנחה שהקטמין מסדר את ענין הכאב? (אני לא מבינה כלום ברפואה מעשית, אבל תיאורטית זה נראה לי הגיוני) אם כל הארבעה, או חלק ניכר מהארבעה, נפגעו, זה משהו אחר. (FYI, ממש מאחורי הרקטוס יש עוד ואסטוס-ואסטוס מידיאליס. זה השריר הרביעי).

Hieros Gamos

New member
אני לא יודעת להגיד לך מבחינת רפואה

תיאורטית או מעשית ואני גם לא בטוחה ש1X21 (קצר יותר) יעזור לך עם זה כי אני לא בטוחה שאומרים במדויק איפה זה, אני רק זוכרת שאמרו שהמוות של השריר היה...אקסטנסיב

Benjamin Turner

New member
ואו, פרק מורכב. מאוד. אחרי שתי

צפיות, אני עדיין לא בטוחה שהבנתי הכל. כלומר, חשבתי שהבנתי, אבל אז קראתי את זה: http://www.fox.com/house/episodes/121.htm , פסקה שביעית. ואת צודקת, לא נאמר באיזה שריר מדובר. הסקתי שזה הרקטוס-ואם כך אז גם הסרטוריוס שמעליו-על פי סצינת ההתפשטות במשרד של קאדי בskin deep (זה לא היה בneed to know), למרות שאם גם החוואי מייצג את האוס, אז אצלו הנזק היה גם בשוק ולא ממש דומה למה שרואים בסצינת ההתפשטות. בכל מקרה, בגלל שקצת קשה לי להתיישב ללמוד (לבחינות), החלטתי להשתמש בהבנת מחלות שהיו בהאוס בתור תמריץ, ובאחת ההזדמנויות אנסה אולי להבין איך בדיוק משפיע היעדר השרירים הללו על ההליכה, והאם האוס צולע רק כי כואב לו או שחסרונם של השרירים לא מאפשר טכנית ללכת בלי לצלוע.

Benjamin Turner

New member
אה ושתי הערות/שאלות:

1. האוס לא ידע להבדיל בין הכשת נחש לנשיכת כלב? הייתי חושבת שיש הבדל די ניכר בין השניים... (והרי כשהוא הגיע החיידק הטורף עוד לא הספיק... לטרוף. הרגל של כרמן היתה נקיה מלבד פצע החדירה) 2. מה הקטע עם מנגינת הפתיחה השונה? חשבתי בהתחלה שהיא השתנתה מהעונה הראשונה, אבל זו אותה מנגינה גם בfailure to communicate

Hieros Gamos

New member
היא השתנתה בכל מקום חוץ מבארה"ב

ככה שבפרקים שאת רואה בדרכים...כאלה, את תשמעי ת'מוזיקה הנורמלית, תודה לאל. לגבי 1-no idea

Benjamin Turner

New member
חבל מאוד, אני מעדיפה את זו שאצלנו

ולגבי all in, לא אמרת משהו על שתיה+ויקודין? האוס לא לגם ולו לגימה אחת, אפילו לא היתה כוס משקה לידו... (שלא לדבר על הסיגר, שהיה כבוי עד לרגע שבו אחאב תפס את מובי דיק
) הפרוצדורה החריגה שהתכוונת אליה אז היתה המשך הביופסיה לאחרי פרפור החדרים והמוות הקליני? כי את עצם הביופסיה לא שמעתי שמישהו מנסה למנוע, ומשום מה זכרתי שאמרת שזו פרוצדורה שנויה במחלוקת.

Hieros Gamos

New member
מה?! המוזיקה בארץ גרועעעהה כל כך

זה שלא ראו אותו שותה לא אומר שהוא לא שתה... אממ לא זוכרת. אני לא בטוחה שדיברתי בקשר לall in פה...

Benjamin Turner

New member
דיברת. זה היה כשדיסקסנו את הסיכון

לתביעות רשלנות רפואית-טענת שהאוס מועד יותר לפורענות מהבחינה הזו כי הוא כביכול עוסק ברפואה תחת השפעת סמים. אחת הדוגמאות שהבאת היתה הפרוצדורה שהוא ביצע על הילד בall in, ואמרת שאם לילד היה נזק מוחי ההורים היו יכולים לתבוע את האוס על ביצוע הביופסיה תחת השפעת ויקודין ושתיה. אם לא רואים את זה-זה לא קרה

Hieros Gamos

New member
אמרתי שאם הוא היה עם נזק מוחי הם

היו יכולים לתבוע והדגשתי שהם היו יכולים לתבוע למרות שהם אישרו את הביופסיה... אה כן, ברור, לא ראינו את סטייסי עוזבת את האוס, זה לא באמת קרה...לא ראינו את האוס תכלס עושה משהו עם הזונה בדיסטראקשנס, זה אומר שהוא סתם הזמין אותה הביתה לדבר...לא ראינו אותו תכלס עושה משהו עם ווילסון, זה לא אומר שזה לא קרה!!!

Benjamin Turner

New member
חוסר ההגיון הזה לא מאפיין אותך

ראינו זונה. ראינו את סטייסי אורזת. ראינו את וילסון מנשק את האוס (טוב, אז לא). לא ראינו ולו שמץ שמצון של אלכוהול. ואין ויכוח על כך שהם יכולים לתבוע. כמו שהוכיח האידיוט בoccam's razor (או שזה היה בpaternity?), אפשר לתבוע רופא גם על כך שהוא נושם את אותו אוויר שאתה נושם, אז מה?

Hieros Gamos

New member
דיברתי על זה שסטייסי עזבה אותו

בפעם הראשונה
מי אמר שהיא זונה? אולי היא...אממ מסאז'יסטית? (אהההה ספוילרים שרצים לי בראש אההה
) את לא יודעת כמה זמן הם היו בדברי הזה לפני שאנחנו התחלנו לראות אותם, האוס שותה המון, זה שהוא יכול לתפקד בלי בעיות גם אחרי שהוא שותה ומערבב את זה עם ויקודין זה משהו אחר... ראינו את האוס יודע איפה המפתח לבית של קאדי, אז מה אם שניהם אמרו שהם לא שכבו?
(אני יכולה להמשיך ככה לנצח זה מצחיק אותי
) חוצמזה שחוסר הגיון זה אחד הדברים שמאוד מאפיינים אותי! אני חסרת היגיון בעליל!

Benjamin Turner

New member
את מיתממת בכוונה, ואין לי כוח

להיכנס לדיון סמנטי, חם מדי
באותה מידה אפשר גם לטעון שהאוס צורך קוקאין. אגב, שימי לב שהודגש שקאדי, שהיתה לה תורנות אחרי האירוע, לא שתתה. זו רשלנות פושעת, לטפל בחולים תחת השפעת אלכוהול, ולא משנה אם נדמה למטפל שהאלכוהול לא משפיע עליו (אגב, גם זו אחת מההשפעות של אלכוהול).

למעלה