אני יודעת שמזמן

אני יודעת שמזמן

לא הייתי פה, אני בתקופה שאיני יכולה להכיל כלום, בקושי את עצמי רק מדווחת שקוראת אתכם יום יום וחושבת עליכם ד"ש חמה וחיבוקים ש'.

מה קורה איתך?../images/Emo140.gif

מה לגבי ה
או ששוב טעיתי בוזיקית??

בוזיקית

New member
גוונים נשמה טובה ויקרה ../images/Emo24.gif

אין צורך שתכילי כרגע כלום. את זו את ומה שאת מביאה איתך לכאן מספיק טוב לכולם! אז את לא בתקופה שאת יכולה לעזור, אז מה? אין צורך להתנצל חמודה. את עצמך וזה מה שחשוב. אני מקווה שתצאי מהתחושות האלו מחוזקת ושלווה. אני איתך, שולחת לך המון המון חיבוקים (שוב האייקונים לא רוצים לעלות לי, מה יהיה...?!) וחיזוקים ומקווה לראות אותך פה בכוחות מחודשים...

בוזיקית

New member
אהממ... תן לי לחשוב על זה... אהממ..

כן ודאי
רק בקשה קטנה - בבקשה להבא תחשוב היטב לפני שאתה פוגע באנשים. וגם בעצמך. טוב?? יש לנו כל כך הרבה גורמים ללחץ ולחרדה גם ככה במדינה, לא צריך להוסיף תיסכולים אישיים... נכון?!?

מחזקת את המילים של בוזי../images/Emo24.gif

שולחת חיבוק ענק, מלאי את עצמך בכל מה שיטיב לך.. שבת קסומה :)

תודה ענקית לכולכם,

ולא אריה, אני מניחה שזה אתה בפנים חדשות, אני לא כועסת עליך אריה, אני חושבת שאתה אחד האנשים היותר רגישים שאני מכירה (באופן שיטחי כמובן), אני לא שופטת אף אחד לא לטוב ולא לרע, זה מה שיפה בפורום הזה הקבלה הטוטאלית וזו שאינה תלויה בדבר של כולכם אחד את השני. המקום הזה אכן קסום, שימרו על עצמכם שלכם ש'.

חברים יקרים

אם תראו את אריה אנא התנצלו בשמי, יש לי תחושה שעשיתי טעות איומה ועשיתי בילבול גדול, אז אני מתנצלת מעומק ליבי

בוזיקית

New member
אריה לא השתתף בשירשור הזה, גוונים

ואני בטוחה שהוא ייכנס לפורום ויראה את זה.

אני יודעת בוזיקית,

לכן כל כך התנצלתי בגלל שהיה לנו דיון אומלל לפני זמן לא רב, טעיתי לחשוב שהסליחה הגיע ממנו, אחר כך הבנתי שעשיתי טעות, ועל כך שוב אני מתנצלת. ואת מה שלומך יקירה? איך הסתדר בעבודה עם הבוס אחרי המחלה שהיתה לך?

בוזיקית

New member
טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

הבוס שלי עדיין לא העיף אותי... מקווה שגם לא עולה על דעתו לעשות זאת. בסה"כ טוב לי שם מבחינת זרימת העבודה, והתכנים עימם אני מתעסקת. אני אענה לך על המסר האישי ששלחת לי מאוחר יותר, חייבת לישון... אני מסטולית מעייפות, ובינתיים רק תודה מכל הלב על המחמאות!

למעלה