אני יודעת שנושא הארוחות שמור
ליום חמישי אבל מאחר והזכרון שלי דפוק אני רושמת היום מה עשינו אתמול וזהו ( אתן יכולות לכעוס עלי עד מחר ) כי אחרת אני אשכח עשיתי שניצלים במרקם חדש ( יצא מדהים ) - את החזה עוף השרתי בסויה + לימון + קורנפולר ולערבב היטב ( לדעתי זה היה בערך חצי שעה שמתי את זה בתחילת ההכנות לארוחת ערב עד לזמן הטיגון ) טיגון : לטבול את החזה בקמח ואז בביצה ואז פפירורי לחם שמתובלים בעשבי טיבול קצח שומשום ותלינים יצא עסיסי ורך ביותר יחד עם זה אכלנו תפוחי אדמה בתנור , סלט ירקות וקישואים שבושלו ברוטב של הפפריקש משבוע שעבר ( הקפאתי אותו מייד באותו יום ) יצא משהו משהו קיבל טעם מיוחד מאוד וזהו
ליום חמישי אבל מאחר והזכרון שלי דפוק אני רושמת היום מה עשינו אתמול וזהו ( אתן יכולות לכעוס עלי עד מחר ) כי אחרת אני אשכח עשיתי שניצלים במרקם חדש ( יצא מדהים ) - את החזה עוף השרתי בסויה + לימון + קורנפולר ולערבב היטב ( לדעתי זה היה בערך חצי שעה שמתי את זה בתחילת ההכנות לארוחת ערב עד לזמן הטיגון ) טיגון : לטבול את החזה בקמח ואז בביצה ואז פפירורי לחם שמתובלים בעשבי טיבול קצח שומשום ותלינים יצא עסיסי ורך ביותר יחד עם זה אכלנו תפוחי אדמה בתנור , סלט ירקות וקישואים שבושלו ברוטב של הפפריקש משבוע שעבר ( הקפאתי אותו מייד באותו יום ) יצא משהו משהו קיבל טעם מיוחד מאוד וזהו