אני יודעת שנמאס לכם..אבל..תענו!

אני יודעת שנמאס לכם..אבל..תענו!

קוקים שלי!! זה שאלון עם שאלות יותר מגוונות.. תענו ותראו שבת שלום.. 1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

Hezi The One

New member
|עייף|

1.שם:חזי 2. גיל:15 3. תאריך לידה:2 26.6.90 4. כינוי: חז[?] 5. תכונה טובה:יש?XDDDD 6. תכונה רעה: הכמותתת 7. חולשה: אמ,לא ידוע לי על כזאת. 8. אובססיות: אין כרגעP: 9. פאדיחה: X: 10. כאב: יש כ"כ הרבה. 11. משאלה: ללמוד וויקה (נו,מאגיה) 12. זיכרון רע:ממנה. 13. זיכרון טוב? ממנה בערךO: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אוי היה הרבה,אבל הכי,נראה לי שנפלתי על חלודה ועשו לי טטנוסXD 15. געגוע: לא מתגעגעO: 16. פחד: להתאהב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ממנה. 18. איפה את\ה גר?ר"ג 19. החג האהוב עליך: זה עם הכי הרבה חופש,גם ככה אני כופר 20. אוכל מועדף: יש הרבהXD 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'חנון. 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה:] 24. ממתק מועדף: אוריאו ואמאנאמ 25. עוגה מועדפת: איכ. 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: סוס[?] 28. חיית מחמד [אם יש]? אח שלי נחשב? 29. ספורט מועדף: כדורסל נראהלי 30. מספר מזל: 6 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: אמריקן פאי. 34. שחקנ\ית: אליסה מילאנו.
35. זמר\ ת: תום פטרובר,איימי לי,רון הופמן 36. סדרה מעודפת: מכושפות
37. מקצוע אהוב: יש?XD 38. מקצוע שנוא: ביולוגיה#$%#$ 39. מקום בעולם:לא ישראל. 40. המעשה הכי נועז שעשית: אוי הכמות 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נשארתי איתה אחרי בגידה 42. פריט לבוש מועדף: מה שנראהלי באותו רגע 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון ומחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל$%^$ 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בואו נראה,פעם שעברה שהיה לי כמעט נחנקתי ממה שחבר סידר לי,ככה שלא ממש בא ליXD 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס,תמיד 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?לפעמים ולפעמים 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?איככככככככ 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מה שיפה לי באותה שניה 59. שיר שגורם לך לצחוק?אברום בורג-שייגעצ. 60. שיר שגורם לך לבכות?לחבק אותך-סינרגיה,מה עשיתי-סינרגיה. בתכלס אבל כבר לא 61. השיר של כל הזמנים?וואי, הוא שיר כ"כ ישן אבל שיר אהבה מדהים. Nights In White Satin-Moody Blues 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אני לא אוהב:] 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?ההוא מלמעלה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?אמ,אלוהים-היהודים 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? שייגעצ. כל השירים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מדהים אוקי?! פשוט ככה (היי,פעם אחת מותר לי) 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אור,אנה,תום,דניאל,תומר,פלג (נו אתם לא מכירים אותם) 68. הגלידה הכי טעימה?קפוצ'ינו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?היא מדהימה,והיא תמיד שם בשבילי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני כמה שנים. מוזר שלתפוז הגעתי דרך הקבוצה. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורנוO: סתם אמ,ישרא ותפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?סקס לנוער בעיקר. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אמ,כתוב למעלה. וזה סתם יצא לי לפני איזה שנתייםP: 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא חושב 75. באיזה פורומים אתה?שייגעצ,סינרגיה,סקס לנוער,אוונסנס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני לרוב מתרחק ממנה. אני לא נצלן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חזות חיצונית,כולה. 78. יש לך חבר\ה?לא סגור על זה,למרות שאאני נוטה לדחות את ההצעה. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אח שלי? כ"כ לא. הוא לומד ממני הכל אני לא אתחבר עם מישהו כזהXDDDDDDDDDDDגג 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מכבה ת'שעון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?חושב והרבה. 83. מה התחביבים שלך?יש הרבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אליסה מילאנוP: 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון וארנק,בעיקר 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור,שירו ביP: 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?לילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אמיולט@#%#@% או טרייקווטרה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?אני לא אוכל בבוקר,כי איכ. אז צהריים אני מניח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 2 כוסיות. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?יש הרבה. 92. מי החברים שלך בפורום?כולםO: 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?השנה זה יהיה במחוייבות אישיתXD 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא יודעXD 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני חודש[?] 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"מת כדי לחיות" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אמ,לא יודעO: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? היום שהכרנו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא!! אין שום סיכוי בעולם

חחחח נו טוב

1.שם: מור 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 22.12.90 4. כינוי: מורי 5. תכונה טובה: נדיבה, מצחיקה, חברה טובה..? 6. תכונה רעה: קנאית, רכושנית ועוד הרבה. 7. חולשה: לא יודעת 8. אובססיות: אביב גפן, מוזיקה 9. פאדיחה: אין לי מושג 10. כאב: המון 11. משאלה: לעסוק בתחום המוזיקה 12. זיכרון רע: מוות של אנשים יקרים? 13. זיכרון טוב? אין כ"כ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מוות של אנשים קרובים 15. געגוע: לסבתא. :'( 16. פחד: חושך ובדידות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של המורה למתמטיקה לשעבר 18. איפה את\ה גר? נוה סביון 19. החג האהוב עליך: פורים אני מאוד מאוד אוהבת וגם יום העצמאות 20. אוכל מועדף: לא יודעת, הכל כמעט 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד ופסיפלורה 22. שתיה מועדפת: קפה וקולה 23. קינוח מועדף: לא אוהבת 24. ממתק מועדף: לא אוהבת 25. עוגה מועדפת: יש עוגה אחת שאני אוהבת. עוגת שוקולד של אמא. חוצמזה אני שונאת עוגות. 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלבים וסוסים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה
29. ספורט מועדף: כדורסל ושחיה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: לא בלי בתי 32. סרט דיסני מועדף: כולםםםם 33. סרט: צ'ארלי בממלכת השוקולדה 34. שחקנ\ית: ליאור אשכנזי, רותם אבוהב 35. זמר\ ת: אביב גפן. 36. סדרה מעודפת: לא רואה טלוויזיה 37. מקצוע אהוב: ספורט ומוזיקה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: :X 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: :X 42. פריט לבוש מועדף: גופיות שחורות וג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב וטלפון! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בעד לא נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? 'בית נבנה' אביב גפן 60. שיר שגורם לך לבכות? הו הו. יותר מדי. 61. השיר של כל הזמנים? אין אחד... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כוכבי בלילה, מלאך. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? מלאך
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? חחח נורא לא מתאים אבל את חבר או משל של אביב 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אין כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חרא? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? גאות, הילה, שיר, שי.
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הן כנות ואמיתיות וחברות טובות שתמיד שם בשבילי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהייתי בכיתה ב' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ופורומים בתפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אביב, אינפקציה, שייגעצ ודניאל סלומון 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 'ממנטו מור'. יש לאביב שיר 'ממנטו מורי' וקוראים לי מור (דיי! :-O באמת!?) אז הפכתי את זה למור. כמה מתוחכם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? אביב, אינפקציה, מוניקה, שייגעצ, דניאל וצופים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? נורא. אני ממש נכנסת לדיכאון ולא יודעת מה לעשות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מראה כללי. אין משהו מסויים. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי הוא אחלה ילד. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה מוזיקה ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה. :] הופעות, גיטרה, סתם לשמוע בחדר.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הדיסקמן 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקים ומברשת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חדר חדש (יקרה בקרוב מאוד) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? חחחחח העיקר שטעים... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי חושבת על אוכל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המערכת והגיטרה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? הזה? אף אחד. אני לא מכירה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? עכשיו
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ציטוט משיר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אהובי
לא משנה איפה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין לי שמץ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אני אהיה מוכנה!! למרות שבטח גם היא...

Sheygets16

New member
אינאף עם השאלונים ;[

1.שם: נטע. 2. גיל: 16.7 3. תאריך לידה: 22.1.89 4. כינוי: נט, נטוש. 5. תכונה טובה: נו, לא יודעת. :X 6. תכונה רעה: עקשנית רצח. 7. חולשה: חתולות קטנות ואפורות עם עייני פאפי ;[ 8. אובססיות: לשוקולד מריר. 9. פאדיחה: אהמ יש הרבה.. כל מיני התרסקויות וכו'. 10. כאב: ראש. 11. משאלה: שיבוא ג'יני ויתן לי 3 משאלות. 12. זיכרון רע: 16.4.2004, היום הכי רע בחיים שלי. 13. זיכרון טוב? 4.8.2004, היום הכי טוב. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אהמ.. בלונה פארק עם סבתא. 15. געגוע: אליו
. 16. פחד: מערסים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר הרומני. 18. איפה את\ה גר? בבית, במושב ליד נתניה. 19. החג האהוב עליך: פורים. 20. אוכל מועדף: שוקולד מריר, קוראסון חמאה ;[ 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גבינות וכל דבר שהוא לבן בערך. 22. שתיה מועדפת: ענבים, מנגו, פסיפלורה-בננה
. 23. קינוח מועדף: גלידה, מסטיק, אבטיח. 24. ממתק מועדף: פסק זמן, שוקולד מריר. 25. עוגה מועדפת: חורף, סתיו :[ 26. צבע מועדף: שחור. 27. חיה מועדפת: חתול[ה]. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין, אפילו את הדג שלי הרגתי. 29. ספורט מועדף: לאכפתלי. 30. מספר מזל: 5, 22. 31. ספר: 'ילדה טובה' של יעל רוטמן. 32. סרט דיסני מועדף: לא רואה סרטים מצוירים :X. 33. סרט: ארמגדון, 10 דברים שאני שונאת אצלך. 34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת: אביב גפן
, נימרוד שיקלר, אפרת גוש
. 36. סדרה מעודפת: אבודים. 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה. 38. מקצוע שנוא: ספרות. 39. מקום בעולם: אמסטרדם
. 40. המעשה הכי נועז שעשית: חח אהמ.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה. 42. פריט לבוש מועדף: מכנס שחור ;[ 43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וסתיו, לא הייתה לנו כבר שאלה כזו? 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן
. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כנ"ל. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס, עם הרבה סוכריות. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא משנה לי, אבל נראה לי שסתם מכנס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית, בעיקר על סיגריות
. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה, למרות שגם מכופתרת זה סקסי לפעמים. 59. שיר שגורם לך לצחוק? תנו לו צ'אנס :X 60. שיר שגורם לך לבכות? James Blunt - Youre Beautiful בזמן האחרון. 61. השיר של כל הזמנים? I Dont wanna miss a thing מארמגדון. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אלון אולארצ'יק - בואי נגיד. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Celine Dion - The Power of Love. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? לא רוצה שירים בהלויה שלי, תודה, שלום. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? לא יודעת. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? סבבה
. 67. שמות החברים הכי טובים שלך? לא :X 68. הגלידה הכי טעימה? אמריקאית שוקו וניל. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שאפשר לספר לה הכל ולצחוק איתה על הכל. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ממ.. ה'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? בעיקר דברים שקשורים למוזיקה, להקות וכו'. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? נימרוד שיקלר, יוני ואפרת ושייגעצ. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? היו לי 700 כינויים, לא יודעת למה אני דווקא עם שייגעצ16 בשנה האחרונה, באמת הגיע הזמן לשנות ניק. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש חיה כזו הידלקות ממבט ראשון
. 75. באיזה פורומים אתה? נו באמת, הייתה כבר שאלה כזו. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כואב לי עליו :X. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים, עיינים. 78. יש לך חבר\ה? יאפ
. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחחח קשה לי לענות על זה כי הן קטנות. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שולחת הודעה 'לילה טוב' לחבר שלי. 83. מה התחביבים שלך? פפפפ :X 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חבר וחברה טובה. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? איפור, מברשת שינים וקרם לשיער :) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? המוני דיסקים. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? לא יודעת, אני לא ממש אוכלת. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? איך אפשר לאכול בכלל. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונה שלי ושל סבא שלי. 92. מי החברים שלך בפורום? אין כאלה כ"כ, אבל יש פה כמה נשמות תועות. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אהמ, בתחילת כיתה י'. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת, אבל אני נוהגת לעשות את זה בד"כ. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום בבוקר. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 'מתה בשלווה מתוך שינה'. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אצל חברה שלי בבית, אני צריכה לדבר איתה
. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מוותרת על הרבה טעויות שעשיתי ;[. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד, הוואי. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. נקודה. תודה. שלום.

../images/Emo140.gifטוב אני עונה

1.שם: נופר/דניאל(ה) 2. גיל:17 3. תאריך לידה: 21/8/88 4. כינוי: "נוף" "דני" 5. תכונה טובה: לא יודעת 6. תכונה רעה: רגישה מידי 7. חולשה: נזק 8. אובססיות: קולה 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: כבר שבוע 11. משאלה: אין משאלה.. 12. זיכרון רע: סבא שלי בבית חולים לפני שנפטר.. 13. זיכרון טוב? פוגשת את קובי לפני כמה שנים פעם ראשונה במדרגות של השכבה.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: השער של הגן הראשון שלי..ממש 15. געגוע: לנזק 16. פחד: יש הרבה.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "נופר תסדרי את החדר" 18. איפה את\ה גר? באשדדדוד 19. החג האהוב עליך: בעיקרון סוכות.. אבל סוכות אצל אמא! 20. אוכל מועדף: ספגטי מוקרם 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אמממ.. טחינה 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד!@#$!#1 25. עוגה מועדפת: שוקולד@#@ 26. צבע מועדף: צהובכתוםאדוםורודסגולכחולירוק בסדר הזה.. 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: נזקו שלי..(הכלב היפה שלי) פונ'ץ וסטינקי..(חתולים) 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 5 31. ספר: מנסרות! 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: לא יודעת.. 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: אפרת גוש
36. סדרה מועדפת: השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: אומנות 38. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה 39. מקום בעולם: פריז 40. המעשה הכי נועז שעשית: קרה לפני יומיים. אבל שש.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוו הרבה..וזה אותו מקרה שציינתי למעלה 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון!@# 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית יותר מידי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת לבנים! לעצמי..רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? "יופי טופי אחלה בחלה" 60. שיר שגורם לך לבכות? יש הרבה. 61. השיר של כל הזמנים? "מלאך - אביב גפן" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "קשה לי לחשוב" 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? "אהבה היא שיר לשניים" 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? פסיכים.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? "מה נעשה" של הדג נחש 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? סבבה! 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יואו יותר מידי.. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב/וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנה, ונאמנה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ה! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז בעיקר.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? שייגעצ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מה?? 75. באיזה פורומים אתה? שייגעצ ואהבה בגיל ההתבגרות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? ... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? השיער! (על הראש כן?) ו...העיניים 78. יש לך חבר\ה? ? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. אחת סנובית ואחת סתם מטומטמת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חושבת איזה יום הולך להיות לי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת 83. מה התחביבים שלך? תחביבים... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את נזק.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את המיטה שלי כמובן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את נזק חזרה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אמממ.. וואי..סטייק! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלא שלי 92. מי החברים שלך בפרום? יש הרבה:) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ..לא יודעת.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אאאאאמממ.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול לרון 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "הלכתי, תכף אשוב.." 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לבד איפשהו שם 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה הרבה, אבל הכי הרבה את כל מה שעשיתי בזמן האחרון...ומה שקורה עכשיו..וממשיך להיות.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא עוזבת את ישראל לטובת אף מדינה אחרת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא..

jack 1

New member
הממ

1.שם:שלומי 2. גיל:גדול 3. תאריך לידה:26.8 4. כינוי:שלומי 5. תכונה טובה:אין 6. תכונה רעה: הרבה 7. חולשה: ... 8. אובססיות:... 9. פאדיחה:אם זה פאדיחה למה לי לספר? 10. כאב: מה איתו? 11. משאלה: למות 12. זיכרון רע:יש הרבה 13. זיכרון טוב:... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הממ לא יודע 15. געגוע: הממ 16. פחד: הממ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הממ 18. איפה את\ה גר?בבית 19. החג האהוב עליך: אין חג כזה 20. אוכל מועדף: המבורגר פיצה ובמבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:סלט חצילים 22. שתיה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה/מילקשייק 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת:גבינה 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: אין 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 5 31. ספר: הארי פוטר והנסיך חצויי הדם 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט: הממ 34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:אין 36. סדרה מעודפת:אין 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: אין 39. מקום בעולם:אין 40. המעשה הכי נועז שעשית:הממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הממ 42. פריט לבוש מועדף:
43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נראה לי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? למי אכפת 49. בליינד דייט- בעד או נגד?למי אכפת 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא יודע 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן 52. מלפפון או עגבניה?שקשוקה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון בלי לקום 55. חוף או הרים?למי אכפת 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?אין 60. שיר שגורם לך לבכות?הרבה 61. השיר של כל הזמנים?בלע לא יודע 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:המממ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?יש כל כך הרבה... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?דביל 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אין לי. 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אין לי.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?שנתיים בערך נראה לי. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוזונע 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?שייגעצ,השבט,הארי פוטר הספר 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?jack 1-ואין שום סיפור מאחוריו,זה בסך הכול דמות מסדרת טלוויזיה שאהבתי פעם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?הממ פעם חשבתי שכן,עכשיו אני כבר לא בטוח 75. באיזה פורומים אתה?כבר אמרתי לפני שנייה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
78. יש לך חבר\ה?השאלון הזה עולה לי על העצבים 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים ואחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?מאיפה לי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פוקח עיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עוצם עיניים. 83. מה התחביבים שלך?אין לי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הממ 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?הממ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?הממ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?למי אכפת 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כדור בראש. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?הממ מי אמר שהייתי מבקש סעודה אחרונה?
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הממ 92. מי החברים שלך בפרום?הממ כולם אני מניח. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?כלום. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?הממ 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?המממ לא יודע,שאלה קשה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?הוגוורטס
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?אלא,הייתי מת במקומו.

פרקשון

New member
רק 100 שאלות

1.שם: עידן 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 27.12.87 4. כינוי: עיייידן 5. תכונה טובה: גבוה 6. תכונה רעה: גבוה 7. חולשה: בין הרגליים 8. אובססיות: שיקו 9. פאדיחה:
10. כאב: מה השאלה פה? 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני נוסע בתלת אופן ברוורס ונכנס בדלת 15. געגוע: לנופר 16. פחד: לסיים בית ספר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את דני שר 18. איפה את\ה גר? קרית אונו 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: חביתה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פטריות 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: במבה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: במבה? 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולים 29. ספורט מועדף: כדורמים 30. מספר מזל: 13 31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף: ספר הג'ונגל 33. סרט:
34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת: יהלי סובול 36. סדרה מעודפת: דב"ז 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: היסטוריה\תנ"ך\ספרות 39. מקום בעולם: שוויץ 40. המעשה הכי נועז שעשית: אנערף 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עוד אנערף 42. פריט לבוש מועדף: בוקסר 43. ההמצאה של כל הזמנים: נייר טואלט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא כל כך 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה!! 59. שיר שגורם לך לצחוק? את דומה לכלב 60. שיר שגורם לך לבכות? התקווה 61. השיר של כל הזמנים? ניו יורק רפיח 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה אנשים שאני אוהב ולכל אחד יש שיר אחר 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? עושה ביד 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? "הוא מת הוא מת הוא מת הוא מתתתת הוא מתתת הוא מתתת" או שסתם ישימו שיר שקט 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? taxman של הביטלס 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? גבוה ודביל 67. שמות החברים הכי טובים שלך? קובי דני אלעד אילן אוהד ריקרדו 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני 4-5 שנים.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני פשוט יוצא מהמחשב 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? שייגעצ, מוניקה סקס, אינפקציה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פרקשון-טמגוצ'י שלי לשעבר 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא בטוח 75. באיזה פורומים אתה? הרגע אמרתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מבאס 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\ה? :) 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא! כי כה זה אנחנו הפכים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולך להשתין 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך? ספורט..להתבטל... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? שש בש 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, פלאפון, ארנק, מפתחות, בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור שחורה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רשיון נהיגה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? כריות עם חלב 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? משהו קטן שנתנו לי לא מזמן 92. מי החברים שלך בפורום? בן נופר טובי דודי אורטל דני חזי אוסנת כפיר אביגיל ויש עוד כמובן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? נתתי למישהי שאני לא מכיר פרח (ב5 שקל..אבל עדיין!) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול :) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מת שמח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? סוד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מוחק את ההיסטוריה כדי שלא נוכל ללמוד אותה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? מפתאום איך אני אחיה עם זה? נגמר

Vampires desire

New member
../images/Emo6.gif

הזה עם התלת אופן הזכיר לי כשהייתי קטנה היה לי תלת אופן ואחותי ישבה עליו והוא התפרק

ס ט י י ק

New member
צריך להיגמל כבר מהשאלונים האלה..

יש יותר מידי...באמת...מעצבן. 1.שם:הדר 2. גיל:14 3. תאריך לידה: 24.6 4. כינוי: סטייק? 5. תכונה טובה:ניימ 6. תכונה רעה: יש הרבה:X 7. חולשה: נמ 8. אובססיות:נמ 9. פאדיחה:נמ 10. כאב: נמ 11. משאלה: נמ 12. זיכרון רע:נמ 13. זיכרון טוב?נמ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:די 15. געגוע: אחשלי 16. פחד: נמ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:נמ 18. איפה את\ה גר?בבית 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף:הכל נו 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:קישקא:X 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה לימון 23. קינוח מועדף: לאדעת 24. ממתק מועדף: הרבה נו 25. עוגה מועדפת:הרבה נו 26. צבע מועדף: כחול שחור אדום 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: נמ 30. מספר מזל: נמ 31. ספר: נמ 32. סרט דיסני מועדף:נמ נ33. סרט: נמ 34. שחקנ\ית:נמ 35. זמר\ ת:נמ 36. סדרה מעודפת:נמ 37. מקצוע אהוב: נמ 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה,פיזיקה,מחשבים. 39. מקום בעולם:אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:נמ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נמ 42. פריט לבוש מועדף: מכנס וחולצה?! 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב טלפון וטלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? ופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?באמצע 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק?נה 60. שיר שגורם לך לבכות?שיר עצוב-אביב גפן 61. השיר של כל הזמנים?איי דונט וואנה מיס א טינג של אירוסמית' ובקיצור -ארמגדוןD: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:נמ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?מי אמר שאני רוצה להתחתן? תעזבו אותי ממחוייבות:X 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?למה לשים מוזיקה בהלוויה? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?נמ 67. שמות החברים הכי טובים שלך?נמממממממ 68. הגלידה הכי טעימה?נמ 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אוח..אממ...שהיא יודעת לשמח אותי שעצוב לי:] 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מה? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?סקס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פה היהודים סינרגיה אביב גפן ויש עוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?סתם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?נו רשמתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע ממש...בעיה שלו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?השיער..העיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?לאדעת 83. מה התחביבים שלך?נמ 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את חברה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?לאדעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?נו 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אוי סתמו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?נו 92. מי החברים שלך בפרום?נו 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אייייייייף 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?איייייייייף 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?די כבר מעצבנים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?מה אכפת לכם?D: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך:לא

Vampires desire

New member
כואב../images/Emo122.gif

1.שם:אנה 2. גיל:18 3. תאריך לידה: 1.9.1987 4. כינוי: אנצ'ו, אנושקה, ועוד ועוד 5. תכונה טובה:שאלהטובה
6. תכונה רעה: אובססיבית, כלבה, קנאית... רוצים שאני אמשיך?
7. חולשה: עזבו 8. אובססיות:
9. פאדיחה:מדחיקה
10. כאב: הראש, תודה ששאלתם 11. משאלה: o_O 12. זיכרון רע:יותר מידי 13. זיכרון טוב?לא קיים
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אחותי מנפצת מראה על הראש של בןדוד שלי
15. געגוע: חברים שלא ראיתי הרבה זמן 16. פחד: עזבו 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אף פעם לא אהבתי אותך" 18. איפה את\ה גר?בבית שלי
19. החג האהוב עליך: פורים
20. אוכל מועדף:
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:עזבו
22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: o_O 24. ממתק מועדף: O_O 25. עוגה מועדפת:שוקולד[?] 26. צבע מועדף: סגול,שחור,אדום [קשוחה ואפלה
] 27. חיה מועדפת: כלב[?] 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: .
30. מספר מזל: לא קיים 31. ספר: אלגברה ל5 יחידות 32. סרט דיסני מועדף:היפה והחיה
33. סרט: ראיון עם ערפד
34. שחקנ\ית: עזבו 35. זמר\ ת:עזבו 36. סדרה מעודפת: עזבו 37. מקצוע אהוב:
38. מקצוע שנוא:
39. מקום בעולם:החדר שלי[?] 40. המעשה הכי נועז שעשית:
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס[?] 43. ההמצאה של כל הזמנים: אסלות
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לאדעת 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס[?] 48. שקיעה או זריחה? זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?הזה עם הצפרדע
60. שיר שגורם לך לבכות?יותר מידי o_O 61. השיר של כל הזמנים?יותר מידי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כלמיני 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?אני? חתונה?
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?לאדעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?כלמיני 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אינלי כוח 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אור, טל, רורי, חזוש, ליעור 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עוגיות
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?העובדה שהם שם 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?בלוגים
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אוהו
סקס לנוער, פירסינג וקעקועים, ראשון לציון, אופנה אלטרנטיבית, 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אוהבת ערפדים והתשוקה זה בגלל איזה משו שרשמתי פעם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש קראש 75. באיזה פורומים אתה?תראו למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה מוזר
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים, שפתיים 78. יש לך חבר\ה?בטח
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לאדעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?בודקת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?פותחת את החלון 83. מה התחביבים שלך?מוזיקה מוזיקה מוזיקה חברים
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מוזיקה, ונממ חברים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון, מברשת שיניים, תרופות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לאדעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?משו נגד כאבי ראש[?] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לאדעת 92. מי החברים שלך בפרום?זה שאני בקושי מכירה אנשים פה
אני מכירה את חזוש, טובי, ועידן וזהו נראהלי o_O 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?כיתה י'[?] 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא זוכרת O_O 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?היה טוב וטוב שהיה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?במיטה עם תרופות נגד כאבי ראש
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לאדעת, פסדר לי פה בינתיים 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

נו טוב ../images/Emo3.gif

1. שם: נטע. 2. גיל: 15 וחצי. 3. תאריך לידה: 16.12.89 4. כינוי: משה, נטשה, טשה, טש וכו' 5. תכונה טובה: לאדעת. 6. תכונה רעה: ביישנות [?]. 7. חולשה: הרבה. 8. אובססיות: נס קפה ?
9. פאדיחה: לא זוכרת, באמאשלי לא זוכרת. 10. כאב: שאנשים שבאמת באמת חשובים לי ואני אוהבת פוגעים בי. 11. משאלה: לאדעת. 12. זיכרון רע: לא זוכרת. 13. זיכרון טוב? לא זוכרת. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשאמרו לי שסבא רבא מת. 15. געגוע: מלאמלאמלא. 16. פחד: מלאמלאמלא, בעיקר להישאר לבד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הרבה דברים. 18. איפה את\ה גר? אשדוד. 19. החג האהוב עליך: כולם. 20. אוכל מועדף: אוראו. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קוקוס. 22. שתיה מועדפת: קולה / נס קפה |סגידה|. 23. קינוח מועדף: עם הרבה שוקולד :] 24. ממתק מועדף: נו הזה הירוק הזה עם הורוד בפנים !#%@# לא חשוב
25. עוגה מועדפת: קצפת ושוקולד. 26. צבע מועדף: שחור ואדום. 27. חיה מועדפת: חתול. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: לא. 30. מספר מזל: 6 [?]. 31. ספר: לאדעת. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות. 33. סרט: ספרות זולה, מועדון קרב, שמש נצחית בראש צלול ועוד מלא.. 34. שחקנ\ית: לאדעת. 35. זמר\ ת: אביב גפן, יוני בלוך, אפרת גוש. 36. סדרה מעודפת: ג'קאסס, סאות'פארק, סיינפלד, דריה, חברים. 37. מקצוע אהוב: אנגלית. 38. מקצוע שנוא: כל השאר בערך.. חוץ מתקשורת מעשי. 39. מקום בעולם: לונדון
40. המעשה הכי נועז שעשית: לאדעת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לאדעת. 42. פריט לבוש מועדף: חצאית לונדוניסטית מאגניבה וכל מיני חולצות. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף !@%!@%^ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא אכפת לי. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי בקשר למה. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק? יש מלא. 60. שיר שגורם לך לבכות? אביב גפן - שנינו שווים.. והרבה שירים שלו בעצם. 61. השיר של כל הזמנים? אין כזה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מוניקה סקס - מספיק בנאדם. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? להתחתן זה טיפשי. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אממ לא חשבתי על זה [מישהו בכלל חשב על זה ? =/] 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? לאדעת. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מאאאגניבה. סתם לא. 67. שמות החברים הכי טובים שלך? מהאכפתלכם. 68. הגלידה הכי טעימה? טופי. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? רוב הזמן שם בשבילי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אני אמורה לזכור את זה ? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, יוני בלוך ואפרת גוש, רוק, הומור שחור, רוק ישראלי.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש הרבה, "ברייקינג דה גירל" זה שיר של רד הוט צ'ילי פפרז. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 75. באיזה פורומים אתה? פה ויוני בלוך ואפרת גוש. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ זה דיי גורם להרגיש רע אבל אין מה לעשות עם זה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, שפתיים ועיניים :] 78. יש לך חבר\ה? יאפ. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? נראה לי שכן.. מה זה למה ? =/ 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מחטאת את הפירסינג. 83. מה התחביבים שלך? אין לי כאלה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חבר שלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? עיפרון שחור [
], החגורה המגניבה שלי ולא יודעת מה עוד. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? רציתי לרשום חתול אבל אז נזכרתי שהם ממש ממש ממש טיפשים אז לא
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרגע חיבוק גדולגדולגדול וחזק
אבל בעצם אני תמיד רוצה את זה
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ארוחת ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא נראה לי שהייתי מבקשת
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מיני שרשראות וצמידים ובובות למיניהן. 92. מי החברים שלך בפרום? אף אחד, אני בודדה ועצובה, הלכתי להתאבד :] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? סוף שנה שעברה במחויבות אישית. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהייתי בשירותים ציבוריים ומישהי לא הצליחה לפתוח את המים
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול בערב. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "LOL" סתם לא, לא יודעת. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי לא משנה איפה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בכללית המוןהמוןהמון דברים, באישית לא יודעת. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, לא יהיה שווה להמשיך לחיות בלעדיו.

Michali17

New member
אני אני אני

1.שם:
מיכל אלמו 2. גיל:
בנובמבר 18 3. תאריך לידה:
3.11.97 4. כינוי:
מיכלי 5. תכונה טובה:
מפרגנת 6. תכונה רעה:
לפעמים לדחות דברים :/ 7. חולשה:
שוקולד יאמי 8. אובססיות:
אין 9. פאדיחה:
*שומרת על זכות השתיקה* 10. כאב:
אה? 11. משאלה:
שתהיה שנה טובה מכל הבחינות
12. זיכרון רע:
נפילות בעע 13. זיכרון טוב?
נשיקה ראשונה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
יש המון 15. געגוע:
בני/בנות דודים שלי 16. פחד:
חיות למינהם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
מיכל, סדרי ת'חדר! 18. איפה את\ה גר?
פ"ת 19. החג האהוב עליך:
פסח 20. אוכל מועדף:
שניצל יאמי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
כל מיני ירקות 22. שתיה מועדפת:
מנגו 23. קינוח מועדף:
גלידה 24. ממתק מועדף:
במבה 25. עוגה מועדפת:
שוקולד 26. צבע מועדף:
תכלת 27. חיה מועדפת:
כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:
אין 29. ספורט מועדף:
כדור עף .. לא שאני טובה בזה אבל חח 30. מספר מזל:
7 31. ספר:
ה"פ 32. סרט דיסני מועדף:
מלך האריות 33. סרט:
10 דברים שאני שונאת אצלך 34. שחקנ\ית:
כריסטינה ריצ'י 35. זמר\ ת:
אביב גפן, עברי לידר 36. סדרה מעודפת:
גואן מארקדיה 37. מקצוע אהוב:
תנך זה נחמד 38. מקצוע שנוא:
אזרחות מזל שנפטרתי מזה ועוד עם 85 אז יאי :p 39. מקום בעולם:
אוסטרליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:
*שורת על זכות השתיקה* 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
*שומרת על זכות השתיקה* 42. פריט לבוש מועדף:
43. ההמצאה של כל הזמנים:
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
47. גלידה- בכוס או בוופל?
48. שקיעה או זריחה?
שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?
ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?
שילוב.. אטו ככה מעדיפה לחשוב לפחות 52. מלפפון או עגבניה?
מלפפון 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לישון 55. חוף או הרים?
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?
וניל 57. תות או בננה?
תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?
ערוץ הילדים 60. שיר שגורם לך לבכות?
יש כמ.. תה תולי במצב רוח 61. השיר של כל הזמנים?
I DONT WANNA MISS A THING 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
השיר שלמעלה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?
השיר שלפני 2 שורות 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
בעע
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?
BED OF ROSES 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
חמודה, רזה, חייכנית ואופטימית 67. שמות החברים הכי טובים שלך?
מור, נטלי,ענבל, מאיה, עדי, דורין ועוד... חח 68. הגלידה הכי טעימה?
וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
יושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
לפני כמה שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?
פה כמובן, בעיות בגיל ההתבגרות, אהבה בגיל ההתבגרות ועוד כל מיני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
אממ כמו שאתם רואים הוא לא ממש מקורי :/ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
ת'אמת יכול ליוהת הדלקות אבל אהבה אהבה באה רק עם הזמן 75. באיזה פורומים אתה?
אהבה בגיל ההתבגרות, בעיות בגיל ההתבגרות ועוד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
אני מניחה שלא נעים כזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
אממ לי יש משהו עם ידיים
78. יש לך חבר\ה?
יאפ
79. כמה אחים ואחיות יש לך?
אח אחד בו 21 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
אמממ יש מצב 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
פותחת עיניים חח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?
לשיר 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
את חבר שלי
כפרעליו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
פלאפון ודיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
אהה ליודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
ערב 88. מה הדבר שאת\ה ה

למעלה