אני יודעת שנמאס לכם..אבל..תענו!

keeeren

New member
עונההה...=]

1.שם:קרן 2. גיל:ביום חמישי 16
3. תאריך לידה: 8.9.89 4. כינוי: פה? קירן.. חחח.. ברגיל כולם קוראים לי שוקטה.. חחחח 5. תכונה טובה:אוהבת להקשיב 6. תכונה רעה: אוהבת לדבר..
7. חולשה: בנים יפים עם שיער ארוך
8. אובססיות: בנים יפים עם שיער ארוך, EMO 9. פאדיחה: השתטחות על כל הכביש ביום שישי בערב בטיילת...
10. כאב: לא הבנתי את השאלה
11. משאלה: להיות מאושרת 12. זיכרון רע:לומשנה.. 13. זיכרון טוב? לומשנה.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:גן חובה, שאמא שלי באה לגן ועשתה לי פאדיחות
15. געגוע: ילדות.. 16. פחד: להזדקן.. לויודעת למה.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיש לי קול מציק.. 18. איפה את\ה גר? בת ים 19. החג האהוב עליך: פסח
20. אוכל מועדף: סנדוויצ'ים.. זה כזה כיף לדחוף מלא מלא דברים לפיתה ולטחון..
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר.. 22. שתיה מועדפת: נסטי אפרסק, אייס קפה 23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: תלוי במצב רוח
26. צבע מועדף: בכללי ירוק בבגדים שחור
27. חיה מועדפת: כלבים..
28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה 29. ספורט מועדף: לא יודעת.. אני לא עושה הרבה ספורט אבל הכי כיף זה לשחות.. 30. מספר מזל: אין 31. ספר: השטן וגברת פרים- פאולו קואלו 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט: שר הטבעות 34. שחקנ\ית: אליסה מילאנו 35. זמר\ ת:עברי לידר 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: אין ממש.. אם כבר אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה או תקשורת 38. מקצוע שנוא: מת' אבל סיימתי איתו אז תנ"ך.. 39. מקום בעולם:כל מקום מבודד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני שומרת על זכות השתיקה
42. פריט לבוש מועדף: אהמ לא יודעת המכנסיים של דיקיז כרגע.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיסקמן, mp3, דיסקים.. כל דבר שקשור למוזיקה!! אה ועברי לידר כמובן.. הוא מושלם מדי כדי להיות אנושי
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ אבל החודש בלי המדוזות..
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן, חלקית.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד.. כבר ניסיתי לצערי
50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס.. יותר מיוחד.. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית שחבל על הזמן
52. מלפפון או עגבניה?מלפפון..
53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? scoty doesn't know מהסרט יורוטריפ.. שיר קורע
60. שיר שגורם לך לבכות? ואולי, ליאונרדו פעם בכיתי מאת יפה.. אני רגשנית..
61. השיר של כל הזמנים? לא יודעת.. זה משתנה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אני לא אוהבת.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? מרי לנצח
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? כך ברא אותך הטבע.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? כל מיני 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ילדה רעשנית אבל חמודה..
67. שמות החברים הכי טובים שלך? שחר,מעיין,ענבר.. 68. הגלידה הכי טעימה? משתנה.. כרגע קוקיז.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא דומה לי.. חחחח 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כשהייתי בת 9 אולי.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? שייגעצ, זבל בהייד פארק, עברי לידר פה בתפוז.. קומונות: ציקי, זבל.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?keeeren אין ממש סיפור, חבר שלי אחי היה קורא לי ככה כל הזמן וכשפתחתי משתמש הוא היה לידי ואמר לי תרשמי קירן אז רשמתי.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא לגמרי.. 75. באיזה פורומים אתה? שייגעצ, זבל בהייד פארק.. זהו!! בהרבה אני רק קוראת וכותבת פעם ב הודעה אז זה לא נחשב.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מבאס.. אני משתדלת להתרחק מאותו בנאדם.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, פנים.. הרבה.. 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בתור ידיד כן אחי מאוד דומה לי מהרבה בחינות.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? קמה(?) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת על מה אני אעשה מחר.. 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לעשות שטויות.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? רק אחד? עברי לידר.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון, אמ פי 3, מצלמה.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין.. החיה היחידה שמקיימת יחסי מין בשביל הכיף..
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים.. אני לא טיפוס של בוקר.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהמ את הזכות להיות שלמה עם מי שאני אבל בקטע יעאנו של מתנה דיסקים.. יש לי עוד 5 ימים יומולדת אז אני גם אקבל אני מקווה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים נראה לי 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מין כאלה כדורים שיעלימו אותי ואז אני לא אמות.. נו מאיפה לי.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין כל כך.. 92. מי החברים שלך בפרום? כולם...
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה במחויבות אישית.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שנה שעברה במחויבות אישית.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא מזמן.. לחברה טובה שלי שהיה לה עצוב.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? קרן- זכות להכיר אותך.. חהחהחהחה או חץ ומוזמנים להשאיר מתנות ממש כאן.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם עברי לידר באי בודד
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?וואי לא יודעת.. אולי להיוולד באותה כיתה עם עברי לידר.. אוף דני אני אובססיבית.. אז באותה כיתה עם יובל.. הייתי משדלת אותו למין בשירותי בצפר.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק או עיר ענקית אחרת.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא.. אם כבר אז ההפך..

../images/Emo41.gif../images/Emo120.gif

1. שם: טובי 2. גיל: 16.5 3. תאריך לידה: 23.3.89 4. כינוי: טובה'לה
5. תכונה טובה: כנה 6. תכונה רעה: קנאית. יש עוד אבל לא עולה לי 7. חולשה: גברים בוכים 8. אובססיות: - 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: - 11. משאלה: להיות מאושרת תמיד 12. זיכרון רע: - 13. זיכרון טוב? - 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש המון 15. געגוע: - 16. פחד: נטישה, חברתית, ועוד הרבה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שיקרתי לך" 18. איפה את\ה גר? ירושלים 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים, דיאט קולה 23. קינוח מועדף: משמין ! 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: שחור, אדום 27. חיה מועדפת: כלב, חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שחייה [שנים שלא שחיתי..] 30. מספר מזל: 8 31. ספר: "פרחים בעליית הגג"-כל הסדרה, של וי. ס. אנדרוס
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, שלגייה 33. סרט: פרל הארבור, מסור, טיטאניק 34. שחקנ\ית: קייט בקינסייל
, טום קרוז, אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: עברי לידר, אביב גפן, ועוד ועוד 36. סדרה מעודפת: השירא שלנו(?) 37. מקצוע אהוב: מחשבים, מתמטיקה, ולשון [נגמר
] 38. מקצוע שנוא: אנגלית, תושב"ע 39. מקום בעולם: שוויץ 40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: - 42. פריט לבוש מועדף: שחור 43. ההמצאה של כל הזמנים: פירסינגים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו/אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס זה סתם מכנס, לא? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה!!
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? כל השירים של אינפקציה 60. שיר שגורם לך לבכות? הזמן שלך -היהודים, ואולי -עברי לידר 61. השיר של כל הזמנים? יש מלא 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שוקי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? כשאני אתחתן אני אדע 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? כשאני אמות אני אדע 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אמ אמ אמ, שוקי? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חסרת ביטחון עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אין הרבה אבל בכל מקרה אתם לא מכירים 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, ישראבלוג 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? באופן קבוע - שייגעצ, אינפקציה, היהודים, פירסינג וקעקועים, סרטי מתח ואימה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Extraordinary Girl 8, שיר של גרין דיי, ויש לזה עוד משמעות אבל לא משנה לכם :) וזה היה תםוס אז הוספתי 8 שזה מס' המזל שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חיה? לא
75. באיזה פורומים אתה? [לפי הסדר שאני כותבת שם הכי הרבה] שייגעצ פירסינג וקעקועים אינפקציה היהודים סקס לנוער סרטי מתח ואימה עברי לידר הומור שחור להקת nova אביב גפן אופנה אלטרנטיבית סימפל פלאן מוניקה סקס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שפתיים, וחיוך 78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממש לא. עם אחי הקטן אולי.. [בן 6 וחצי] 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים(?) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת עיניים(?) 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה, מחשב, לצאת עם אנשים שאני אוהבת 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שאני אוהבת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן/אמפי3, פלאפון וארנק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרה, אין לה דאגות.. [חשה יהודה סעדו] סתם אמממממ לא הייתי :X. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ארוחות? לא אוכלת מסודר בכלל 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לאדעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה ששייך לי 92. מי החברים שלך בפורום? כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאדעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני 3 שבועות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה אחותינו, ביתנו, אימנו, סבתנו, שאנחנו כל כך אוהבים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? - 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאוקייי...

1.שם:
גלי 2. גיל:
עוד מעט 16 וחצי 3. תאריך לידה:
15/3 4. כינוי:
גלוש 5. תכונה טובה:
ממ..מצחיקה? 6. תכונה רעה:
מממ...יש כלמיני 7. חולשה:
מממממ... 8. אובססיות:
מממממ... 9. פאדיחה:
לא זוכרת 10. כאב:
מה איתו? 11. משאלה:
ממממממ... 12. זיכרון רע:
נו, אינלי כוח לחשוב
13. זיכרון טוב?
ניצנים 2005! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
כלמיני 15. געגוע:
אנשים, יואב.. 16. פחד:
מוות, מחלות, ג'וקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
את הקול של המורה שלי לתנ"ך/אנגלית 18. איפה את\ה גר?
פה>
19. החג האהוב עליך:
פסח, פורים 20. אוכל מועדף:
חביתה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
מיונז 22. שתיה מועדפת:
מים מינרליים, קוקה קולה 23. קינוח מועדף:
מממ...עוגת שוקולד? 24. ממתק מועדף:
טעמי 25. עוגה מועדפת:
שוקולד 26. צבע מועדף:
שחור, כתום, אדום, תכלת 27. חיה מועדפת:
אוגר סיבירי 28. חיית מחמד [אם יש]:
אין, אבל אני רוצה דג 29. ספורט מועדף:
ריקוד 30. מספר מזל:
1,5 31. ספר:
"ילדי יומראשון" - למרות שלא סיימתי לקרוא אותו הוא ממש מעניין 32. סרט דיסני מועדף:
הרבה 33. סרט:
הרבה, בעיקר קומדיות וקומדיות רומנטיות 34. שחקנ\ית:
ג'ולייה סטיילס, צ'אד מייקל מאריי, אדם ברודי ועוד 35. זמר\ת:
הרבה 36. סדרה מעודפת:
יש הרבה, מגרש ביתי, The O.C, חברים, מלך השכונה, וויל וגרייס, מופע שנות ה70 ועוד 37. מקצוע אהוב:
אין 38. מקצוע שנוא:
כולם 39. מקום בעולם:
לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:
ממממ..לא ממש עשיתי הרבה כאלה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
הרבה 42. פריט לבוש מועדף:
שלי? ג'ינס 3/4 רחב, מכנס שחור ארוך רחב.. 43. ההמצאה של כל הזמנים:
מחשב? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
אולי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?
גם וגם 48. שקיעה או זריחה?
גם וגם
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
לא ניסיתי 50. ג'ינס או סתם מכנס?
גם וגם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?
בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה?
מלפפון 53. קור או חום?
לא'דעת 54. לישון או לקום?
לישון! 55. חוף או הרים?
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?
לא אוכלת קרמבו 57. תות או בננה?
מממ...תות? 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?
מממ...לא'דעת 60. שיר שגורם לך לבכות?
, Westlife - What Makes A Man, אביב גפן - השיר שלנו, אביב גפן - קרן אור. ועוד.. 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
Queen - Love Of My Life 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?
James Blunt - Youre Beautiful או Coldplay - Yellow 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?
לא חושבת עלזה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?
אממ...System Of A Down q Arial 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
לא מתארת את עצמי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך?
המ. אנ'לא יודעת. או שכן.. לא'דעת 68. הגלידה הכי טעימה?
מוקה-וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
הקשבה, רצון לעזור, יכולה לעודד אותי בכל מצב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
וואוו, מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
בלוגים 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?
שייגעצ בהייד, פה, סימפל פלאן, סינרגיה, אביב גפן [משתדלת] ועוד פורומים של להקות צעירות בהייד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
גלושגלוש-הכינוי שלי בחיים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
לצערי הרב-כן 75. באיזה פורומים אתה?
נו, כתבתי. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
איך זה צריך להשפיע עליי? פשוט מסבירה לו שזה לא זה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
עיניים, שיער.. 78. יש לך חבר\ה?
לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?
אחות אחת. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
המממ..לא'דעת. ישמצב, אבל היא חכמה מידי בשבילי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
בודקת מה השעה וסוגרת את הוילון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
מכבה ת'מזגן ומדליקה ת'מאורר [בד"כ] 83. מה התחביבים שלך?
לישון, לרקוד, לנגן, לשמוע מוזיקה, הופעות.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
אמא/חברה טובה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
דיסקמן/MP3,פלאפון, ארנק, בגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
לא'דעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
תלוי מתי 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
אממ...כסף.. למרות שזה לא הכל בחיים אבל אי אפשר לבקש אהבה או בריאות וכאלה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?
לא'דעת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif המשך...

90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
לא'דעת נו. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?
לא'דעתת 92. מי החברים שלך בפורום?
אממ..כל מי שאני מכירה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
המממ, לא'דעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?
מממ..לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
היום, לחברהשלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
איזה שאלות מדכאות! מה כבר יכתבו?! שם, תאריך לידה ותאריך פטירה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
עם רון/יואב/עומר/מוגלי בחוף הים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?
הייתי מבטלת את כל ההיסטוריה, או לפחות מבקשת מאמא של מי שהמציא את ספרי ההיסטוריה שלא תעשה ילד.. בהסיטוריה שלי-הייתי לומדת טוב בכיתה ט' ובכיתה י' עוברת ביצפר 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

ManRed

New member
יש לי רמקולים חדשים ומצ'ומפרים

1. שם: דני פריז(דה) 2. גיל: עוד חודש 17 3. תאריך לידה: 29.10.88 נחשו מי נולדה באותו התאריך? 4. כינוי: פריז 5. תכונה טובה: תגידו לי אתם.. 6. תכונה רעה: יש יותר מידי 7. חולשה: קרן, לא מהפורום 8. אובססיות: קרן, לא מהפורום 9. פאדיחה: יותר מידי.. 10. כאב: דפקתי את הראש במתח בחדר של אחותי, חרא נמוך! 11. משאלה: שמי שאני אוהב יהיה שמח 12. זיכרון רע: גם מלא 13. זיכרון טוב? קשה לי לחשוב 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יש לי זכרון יותר מידי טוב, אני זוכר שכלב רדף אחרי ואחרי חבר שלי עד הבית.. ושחכתי אצלו את הכדורסל של אח שלי ואז הוא קפץ מהחלון ואנחנו גרנו בקומה ראשונה ואז הכלב רדף אחרי אח שלי 15. געגוע: קרן 16. פחד: דיגדוגים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני טסה לקנדה 18. איפה את\ה גר? קרית אונו 19. החג האהוב עליך: חופש גדול 20. אוכל מועדף: משהו בשרי ורוסי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: משהו לא מת..(בעצם פעם בלעתי זבוב, הרבה פעם) 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: זבוב ממממ 24. ממתק מועדף: זה בטעם שעוות אוזניים 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף: כלב אהה אממ כדורמים, כדורגל 30. מספר מזל: Lucky 2 31. ספר: לא קורא ספרים 32. סרט דיסני מועדף: הכל! 33. סרט: לא זוכר 34. שחקנ\ית: אתם יודעים כבר שאני אגיד ציצי 35. זמר\ ת: מישהי עם חזה.. 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ספורט 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: רציתי ערום בבני ברק עם כיפה על הראש 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: רציתי ערום בבני ברק עם כיפה על הראש, תוגמלתי עם אבנים 42. פריט לבוש מועדף: כיפה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב גפן 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יפ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בעזרת השם 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס חיחיחי 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי אם הבחורה שווה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס נוח הגעתי לחצי! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? לדחוף? 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות-בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק? אין 60. שיר שגורם לך לבכות? אין 61. השיר של כל הזמנים? לאיודע שאלות קשות סעמו.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: נו איך זה הולך.. יש לי פס ליום אחד.." 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? עושה ביד 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? כבר לא עושה ביד, צריך עזרה... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? שייגעצ, בזכות עידן 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני הכל 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יותר מידי אז אני ארשום רשי תיבות ע פ ק א ר א ק ב ע א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת 68. הגלידה הכי טעימה? פסיפלורה זה איכסה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא אוהבת אותי! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני מלא זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? sex.com 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ManRed - מנצ'סטר יונייטד במשחק מחשב.. TornaDo - סתם שיעמם לי Pariz - כי זה השם משפחה שלי Game^Maser - כי זה נשמע כמו גיי מסטר 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יס 75. באיזה פורומים אתה? פה ועוד כמה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? =\ קשה לי אבל שמח שמאוהבים בי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד שני אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, אחותי ערסית, אחות שניה פאקאצה אח שלי אולי הייתי מתחבר כי הוא חנון והייתי מעתיק ממנו שעורים וגם הוא חזק אז הוא היה אומר לי איך לפתח גוף וגם הוא בלונדיני אז הוא ילמד אותי איך להיות בלונדיני.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מפליץ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מפליץ 83. מה התחביבים שלך? לבקר בשירותים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? קרן, את עידן קובי וכל החברה שלא יהיה משעמם ומישהו שאנחנו שונאים, שיש הרבה, כדי לזרוק עליו אבנים, או קוקוסים כדי שישלשל 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? קמע המזל שלי, דאודורנט, מברשת שיניים, ובגדים? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? זבוב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? ידידה הכי טובה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? משהו לא כשר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה.. 92. מי החברים שלך בפרום? עידן בעיקר וגם טובי פעם ואורטל ואממ כולם בעיקר.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני מייצג את קרית אונו בכדורמים כבר שלוש - ארבע שנים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כל יום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לקרן, כשהיא טסה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא לא מת, תחפשו אותו בשירותים! אולי הוא טבע שם! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם קרן, בקנדה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מלא דברים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מקום בלי אנטישמיות בלי כושים בלי ערבים ועם כל החברים שלי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אין סיכוי

דיי לשאלונים האלה../images/Emo70.gif

בואו נגוון, שאלונים על מוזיקה יכולים להיות יותר מעניינים מאשר אותם הפרטים הצורות שונות כל הזמן.

שאלה אחת שבחרתי לענות עליה:

90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אוקיי אז ככה, קודם כל שניצל תירס עם קטשופ, וסלט ירקות משובח (מלפפון עגניה גזר כרוב חסה בצל..תיבול :שמןזית, מלח, לימון וקצת פלפל שחור..) אחכ.. פיצת ביניים,
.. שיהיה מלא מלא גבינה צהובה, והתוספות זה :זיתים (לא שחורים...יאק), בצל, עגבניה, תירס וטונה..:) ואז למנה העיקרית- שווארמההה
מלא בשר, חומוס,צ'יפסלט.. סלט כרוב אדום סלק כרוב וגזר(כזה עם מיונז) וקצתקצת חריף.. ומלא חמוצים:) אה וכוס RC קולה (שליטה)
|בורחת לאכול שניצל תירס|

למעלה