אני יודעת שעשו את זה אבל...

אני יודעת שעשו את זה אבל...

אני רוצה לעשות שירשור מיוחד של תעודת זהות! למרות שעשו את זה אני רוצה לעשות שוב כי מאז פעם שעברה שעשו את זה אז הצתרפו ילדים חדשים...... אוקי אז זה הולך ככה: אתה כותב את השם שלך תאריך לידה, וכל מיני דברים כאלה....כל מה שאתה אוהב.....כל מה שאתה רוצה שידעו עלייך. מי שיש לו במחשב עדיף להוסיף תמונה שנכיר אותכם יותר טוב...עכשיו ב"תעודת זהות" שלכם אתם מצרפים לקישוט כל מיני סמיילים וקישוטים..לדוגמא-אני אוהבת-
ושונאת-
מבינים? אה.....ומוטי יכול לעשות עמוד כזה של כל תעודות הזהות של כולם...טוב אז אני יתחיל......

omer wild

New member
כמו שאמרת: עשו את זה כבר וזה משעמם.

אם יש אנשים שרוצים לתת פרטים...

../images/Emo23.gif אני! ../images/Emo23.gif

היי
קוראים לי שי אני לומדת בתל-אביב בתיכון עירוני ד´ בכיתה ח´ אני בת 13 אני
ושונאת
,
,
,
,
ו-
. יש לי
(
), אני חולה בטירוף על
ב
, ומתה כבר ל|מכונית| (לנהוג).

שלי

שם: שרון שם משפחה: וייסנר גיל: 12 עיר מגורים: רעננה ארץ מגורים: ישראל
מאכל "ג´אנק" אהוב:
מאכל "אמיתי" אהוב: מרק עם ירקות(אתם בטוחים שאני היחידה?) מאכל מתוק אהוב: טוב..נו אם אתם מצפים לשוקולד אז זה לא יקרה...אבל אם כבר שוקולד (הבנתם שאני לא ממש אוהבת שוקולד...) אז מריר! שונאת שוקולד חלב!!!!!!
שחקניות אהובות: אשלי ומרי-קייט אולסן
בית ספר: חטיבת הביינים "אלון" ברעננה חיה אהובה:
אוספים:
ד
ו
ב
י
ם והרבה.... מחקים, תמנוות של התאומות, ועוד.... משקה אהוב:
כן כן! מתה על קפה.... צורה אהובה:
קצת על עצמי: אני מעריצה גדולה של התאומות משהיו קטנות, אני
לרקוד ושונאת מתמטיקה
אני אוהבת את כל העונות, זאת אומרת שקיץ אני רוצה חורף שחורף אני רוצה קיץ (כמו כולם) ובלי להעליב אף אחד(תרתי משמע..) אני חושבת שברוך ושרוך זאת תוכנית מאוד לא מענינית..בלשון המעטה..טוב אז זהו זאת אני!!! תקציר על התמונה: התמונה הזאת היא לא מלפני הרבה זמן...רק שעכשיו אין לי שיער כל-כך ארוך...יש לי קרה...אם דמניינתם אותי שונה-חבל לכם...אה....ו.....לא יצאתי כל-כך טוב בתמונה הזאת יש לי תמונות פי אלך יותר יפות לא הרגשתי טוב באותו יום ואבא שלי התעקש לצלם....וזה מה שיש לי במחשב...

אז הנה שלי...

שם: אריאלה אביר תאריך לידה: 18.4.1987 מזל: טלה יישוב: באר יעקב לומדת ב: תיכון למדעים בלוד תחביבים: לגלוש ולבנות אתרים באינטרנט, לקרוא ספרים (במיוחד של התאומות
) וללכת לצופים ("הדר" עולה..."הדר" עולה..."הדר" הוא מעולה!!!) צבע: כחול ספר אהוב של התאומות: so little time- just between us סרט אהוב של התאומות: winning london סדרה אהובה של התאומות: two of a kind סרט אהוב: חופשיות על הבר, מעודדות צמודות, על בנים ועל בנות שחקן אהוב: פרדי פרינז ג´וניור (
הוא התחתן עם שרה מישל גלר בסוף השבוע
) משחק מחשב אהוב: הסימס, סופר מריו מקצוע אהוב: מחשבים (אבל רק בניית אתרים- לא תכנות...) מקצוע שנוא: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה
וידוי: גם אני רואה קטנטנות
תקציר על התמונה: תמונה מלפני שנתיים (אבל לא השתניתי עד כדי כך...) בטיול של הצופים שהר הגלבוע...

../images/Emo85.gif אני:)

קוראים לי נועה הרשקוביץ(כאמור הכינוי הכי מיוחד בפורום חחח(אלללק!)
2.10.86 אוהבת לירוקד ג´ז ורוקדת ג´ז, לקנות בגדים וכל מיני דברים:) כמו תכשטים ופיצפק´ס שטיות:) לראות טלוזיה והכי כמובן לכתוב בפורום אני מכורה :) ובעוד כמה פורומים אבל פה הכי הרבה:) אוהבת ללכת לים לבריכה חברים חברות מסיבות סרטים (פעם ב...)
איי סיק יו משחקים ולאכול מאכלים טעימים
אני שונאת
וגם |המובגר| טעמינו או לא:) אני גם לא הכי מתה על |שוקלד| חבל שאין אייקון:) עם יש מאכל שאני יכולה לאכול כל היום תיתפלו אבל זה יוגרט יופלה של תנובה זה עם התות למטה
עכשיו אני צריכה ללכתתגובות אני יראה אחר כך:) ותמונה שלי יש בגלריות

gsh10

New member
עכשיו שלי

קוראים לי עדי לוי אני בת 11 וחצי מבי"ס קפלן בפ"ת (כיתה ו-1) תאריך לידה: 19.2.91 אני אוהבת לרקוד לשיר ודרמה אה וגם לבנות אתרים...וזהו לבינתיים

מריה12

New member
רעיון מגניב! עכשיו אני! ../images/Emo9.gif

קוראים לי מריה סמגין.. נולדתי ב- 4.12.89 ואני בת 12 בלאט
אני לומדת בביצפר טשרנחובסקי (קקי של ביצפר! פויה) בנתניה.. אני מטורפת על
!! גם
זה בייסדר.. אבל לא משהו... יש לי 2
לבן קוראים טראנס, והוא חמוד לאללה הוא גם רוקד... חח ואני מתה עליו! ולבת קוראים רשי(כמו רסי).. והיא סתם מטומטמת ואדישה
.. אההה ואני גם דבוקה למחשב כמו לא יודעת מה.. אני אוהבת מאוד גיטרות.. ואחת התמונות שצירפתי היא התמונה שלי עם הגיטרה.. עם הגיטרה שתהיה שלי בעוד שבוע בערך.. גיטרה פצצה נכון?
ממ.. אני
מוזיקת רוק ואני
מוזיקת פופ, טראנסים, מזרחית וכל השטויות האלה.. דרך אגב.. היהודים שווווולללללטטטטטטיייייייםםםםםםםם!!!!!!!!!!! אה ואני בדרך כלל אוהבת להיות מחורפנת לאללה.. בעיקר להיתנחל אצל חברות שלי בבית כשאין אצלהן אף אחד בבית.. ואז להישתגע בלאאטטטטט :]]]] חחח אני מחורפנת עכשיו
והתמונה עם הגיטרה, זה לא חצאית זה לונג! וזה בים.. אז ניראתי נורא.. וגם התמונה עם המצלמה לא משהו.. זהו!

חחח..

תודה על שיתוף הפעולה....למריה-את מאוד דומה באופי לחברה שלי...ולעוד ילדה...טוב בכל אופן תמשיכו לשרשר!!!!

רעיון יפה!

להגיע לגם את האמת... אתם חברי הפורום טובים, מוסרים הרבה מידע על התאומות ונראה לי שהפורום מתקדם יפה בזכות מוטי וכולם!! הייתי רוצה להיות גם פה הרבה אך לצערי 2 דברים: אני מאוד עסוקה, אך בגלל ורק בגלל שאני חולה על התאומות אני נכנסת לפורום בכלל, זה מחשב של אמא שלי, יש לי מחשב משלי עם מלא תמונות של הבנות ואיי סי קיו אבל אני אף פעם לא מצליחה להעלות את הפורום של תפוז במחשב
אז אני משתמשת בשל אמא שלי והיא מתעצבנת מכך... אז אני לא פה הרבה... עכשיו על עצמי, שמי עליזה לייבוביץ´, בת 19 מרחובות, נולדתי במרץ ה-11 אוהבת לאכול: ספגטי
שונאתתתת לאכול:
חיה אהובה: דולפיניםםםםםםםםםםםםםםםם וגם לוויתנים שחורים ולבנות -חיות יפות מאוד!! פלוס, חדר שלי מלאאאאאא בדולפינים לוויתנים ותאומות אולסן גם
יש לי בבית: 2
, 2
- 14
. חיה שנואה:
איחססססססס שורטים!! תחביבים: ספורט!!!!!! במיוחד שחייה, אני שוחה כבר 7 שנים במכון וויסגל.... גם אוהבת כדורסל וטניס. אני גם אוהבת ללכת לים, לחרוש את הקניות ולהיפגש עם חברים..!! סרט עם התאומות אהוב עליי: מותק הילדות התחלפו וגם חופשה בשמש מעריצה של הבנות מאז הסרט מותק הילדות התחלפו. מאז 1996. זהו לבינתיים, אין לי תמונה כי גם היא במחשב שלי....
עליזה

לא........ממש לא..תכנסי ותביני.

פשוט בדרך כלל הגיל כאן הוא עד 17 מקסימום.......אבל אין חוק כזה....זה פשוט ממוצע... אז התפלאתי אבל אני שמחה שיש להן מעריצים אילו יותר גדולים זה רק מראה שלתאומות יש סרטים שמענינים לא רק ילדים קטנים.....!

למעלה