אני יודעת שתשנאו אותי על כך

אני יודעת שתשנאו אותי על כך

אבל הגשם הראשון, ריח האדמה, הרקפות..וואו איזה כיף !! ממש לא בא לי לישון. אז לכל הבנות שמתחתנו השבוע: שלא תדאגנה...עד יום שלישי השמש שוב תזרח. אתי

אח, הגשם...

כמו כולן, גם אני מתה מפחד שהגשם יגרר לתוך מאי ולתוך החתונה שלי... ומצד שני, אין כמו רומנטיקה של גשם... גם כשאחד הצדדים (אני) חולה ועצבני... סופות הרעמים של הלילה שהקפיצו אותי בארבע בבוקר לסגור את החלונות, הרעם החזק שנמשך כמה דקות והתגלגל לתוך החלומות שלי, ריח של אדמה וחורף ואויר נקי... סוודרים ושמיכת פוך שהורדנו אתמול מהבוידם... תה עם נענע ותה ארל גריי ותה קמומיל ומקלות קינמון... נעלי בית עבות עם ציורים מצחיקים, שמיכות מול הטלביזיה ומרקים... מטריות בחוץ ומעילים מטפטפים בפנים... להתכרבל ביחד ערומים מתחת לפוך ולהרגיש כמה חם וטוב... לעמוד באמצע הלילה ולהסתכל מחוץ לחלון ולראות את הגשם יורד ולהרגיש את היד שלו בשלי... לבדוק כל בוקר ב´הארץ´ כמה עלתה הכנרת ולעודד בהתלהבות... אין, אבל אין, כמו חורף !

נכון. אין מילים חוץ מהעובדה שלהתכרב

ערומה מתחת לפוך די דופק לי את יום העבודה..אבל אין דבר.. מזל שיש פחות חתונות בחורף.....

יעלי2

New member
אכן אין כמו חורף (ותחזית למאי) ../images/Emo113.gif

גם אני מאוד אוהבת חורף וכל מה שמתלווה אליו. ולהילה, לפי האינטואיציה שלי, וזה "כל מה שיש לי" כי אני לא חזאית, תחושת הבטן שלי אומרת שאם החזאים חוזים חורף גשום, ואם הגשם התחיל כבר באוקטובר, הוא יפסק לפני מאי ולא ירד לכם גשם החתונה. אנחנו בכל אופן נחגוג ממש בשלהי פברואר, עם כל מה שמתלווה לזה, ואתמול אפילו נסענו למקום כדי לבדוק דרכי גישה למכונית במידה וירד גשם. אחרי הכל, אני משוגעת לצאת מהרכב עם השימלה ונעלי ה"שבת" שלי ולצעוד הישר לשלולית בעומק 30 ס"מ?! אז ראינו שיש עמודים נעולים שניתנים לפתיחה, ונחה דעתנו. בכל אופן, הדבר שמטריד אותי הוא שבחורף כולן משמינות מנחת כי "לא רואים" מתחת לשכבות, וזה בדיוק הזמן לשנס מותניים ולהצר היקפים! לא פשוט...

יעלי - תחזית מזג אויר למאי

יעלי יקירתי, עם כל הכבוד לתחושות הבטן שלך (ושלי), הרי אובססיבית שכמוני לא תנוח עד שתבדוק את הנתונים המדויקים, נכון ? - אז התקשרתי למרכז השירות המטאורולוגי בבית-דגן, דיברתי עם החברה במדור אקלים שאוספים נתונים מהמאה שנה האחרונות בערך... בקיצור, בתאריך שלנו, ההסתברות היא ל-4% גשם במאה האחרונה, כלומר שבעשור (היבש) האחרון - זה אפילו פחות. ובכל מקרה, גן האירועים הבטיח שבמידה ויש תחזית לגשם באותו שבוע, הם מתארגנים לקירוי... כך שאני ב-96% רגועה...

שירי71

New member
בוקר אור

אישית אני משונאי הגשם אבל הגשם שהתחיל אתמול עשה לי הרגשה רומנטית כזו... יום טוב ובקשר ליום שלישי: מהפה שלך .... לשמיים!

אני מאד אוהבת את החורף והגשם

אבל רק שאני בבית
, לא אוהבת שיש גשם בדיוק שצריך לרדת לעבודה, או לארוע, זה מסרבל לי את כל העסק... וצאיכים איזה אייקון של עננים עם גשם...

למעלה