אני יודעת

Neomi Dyllen

New member
אני יודעת

שהבעיה שלי נראית קטנה וטפשית לעומת בעיות אחרות וכבר די חשבתי שהתגברתי עליה...
האקס שלי שניתקתי איתו את הקשר אחרי שגיליתי שיש לו קשר טלפוני עם בחורה שהוא ראה פעם אחת לפני חמשה חודשים וגרה בניו יורק,התחיל שוב להתקשר אליי. כבר הספקתי לעבור את החלק הנורא של:"אלוהים,עם איזה שקרן מנוול הייתי שנה וחצי" וגם את הבכי וכל הזבל שבא עם הידיעה שהאיש לא אוהב אותית,והנה יום אחד הוא שוב מטלפן ושוב משקר ומנסה לשכנע אותי שאני טועה כשאני יודעת בבטחון גמור שאני צודקת ושהוא משקר לי,ושוב אני לא יכולה לישון ושוב אני לא יכולה לאכול. אני יודעת שזה יעבור,אני יודעת שאני חזקה,אני יודעת שלא אחזור אליו אף פעם,אני רק לא ממש מבינה למה אני צריכה לסבול את הקטע הזה בחיי,זה כ"כ מיותר לי כרגע. סתם הייתי צריכה לפרוק את אומללותי,אני בטוחה שהוא אומלל הרבה יותר ממני אם אחרי 4 חודשים הוא עוד חושב שיש סיכוי שאחזור אליו
.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
"בעיה קטנה"

אין "בעיה קטנה", יקרה. כל בעיה שמציקה למישהו היא גדולה עבורו. אנחנו לא משווים, ולא חושבים שיש מקום להשוואה. (רק הקדמה). נעמי -- נפגעת ממנו, נכווית, חשפת את עלילותיו. גילית שהוא שקרן ומנצל אותך. גם אנחנו חושבים שאין מקום לתת אמון לאדם כזה, אלא אם באמת חל בו מהפך עצום. תודה ששיתפת אותנו. היי חזקה! אנחנו לגמרי איתך

Neomi Dyllen

New member
תודה לכם

יקירי,כמה טוב לדעת שמישהו נמצא שם כדי להקשיב. אני עצובה מאד,למה הכל חייב להיות כ"כ מסובך וקשה?

חוצון

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד.

כל הכבוד על הנחישות ועל הנחרצות בקביעה על כך שאין סיכוי שהוא יחזור אליך. אין שום סיבה שתחזרי על השטויות שגרמו לך לכאבים מיותרים עשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חמודה

טוב שאת רואה את הדברים בפורפורציות ויכולה להצביע על הבעיה שלך כבעיה קטנה למרות שהיא לא כזאת. תהי חזקה, ובעיקר, אל תוותרי על החיים שלך ועל אהבה אמיתית. תני לזמן לרפא את הפצעים שלך.... הוא ירפא אותם, אני בטוח. וקבלי חיבוק...

Neomi Dyllen

New member
נסיך גדול וחוצון ../images/Emo140.gif

תודה על העידוד,אני מרגישה קצת יותר עצמי היום,לכן אני יכולה להסתכל על העולם בחיוך,ההרגשה הרעה תעבור,אני יודעת.

lance-knight

New member
היי נעמי.../images/Emo141.gif

מזמן לא שמענו ממך. טוב לשמוע שאת מרגישה שלמה עם מה שעשית. ולדעתי זאת הייתה החלטה נכונה. אני חושב שהאקס שלך יבין שזה נגמר, אין דרך חזרה. ואם את מרגישה טוב עם מה שעשית- את יכולה להיות רגועה. מאחל לך כל טוב.

למעלה