אני יודעת.....

אני יודעת.....

אני יודעת שכל אהבה באה להשלים בנו חלק אחר.. אני יודעת שכל אהבה באה בד"כ אחרי תקופה קשה...כדי למלא אותנו אנרגיות חיוביות..ולהעלות אותנו למעלה.. אני יודעת שכל אהבה באה בדיוק ברגע שהכי לא מצפים לה.. אני יודעת שכל אהבה באה כדי ללמד אותנו משהו נוסף על אהבה, על אנשים ובכלל על החיים... אני יודעת שאהבה זה טוב....אז איך זה שכל פעם שהיא חומקת ממני אני כל הזמן שואלת למה???? ולא מבינה למה זה נגמר עוד לפני שהספקתי להתרגל אליה...ולמה היא באה אליי אם במילא היא בורחת! וכל פעם אני מקללת אותה מחדש..ומפסיקה להאמין בה...ולא רוצה בה יותר... עד הפעם הבאה... ועל הפעם האחרונה שקופידון תקע בי חץ בתחת...שעדיין אני לא מצליחה להוציא...(ובטח גם היא לא....אני ממשיכה לקוות לפחות) אני לא אסלח לו!!

אני אנסה לענות בדרכי המוזרה

לפי דעתי את צעירה וחווה את החיים בעוצמות חזקות לכן האהבה באה וחולפת זהו עינין של גיל וטמפרמנט נפשי של אנשים השואפים ליבלוע את העולם בגיל הזה. ואילי אפשר להגדיר את זאת להיתמכרות לרגש מאשר לחוות אותו במתינות ולאורך זמן כפי שנאמר בתוכנית על הזוגיות ההיתאהבות הינה גם פעולה גופנית המשחררת אנדורפינים להרגשה טובה וכמו בכל פעולה גופנית הפעילות ניפסקת לאחר שנה מקסימום שנתיים בכך השכל מלא את המקום והופך את האהבה לקשר יציב באם השכל לא מעורב בתהליך עוד מההתחלה לא יהיה המשך קשר בסיום רגש ההיתעלות של התשוקה/אהבה

Romantic Lady

New member
../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך! כל כך יודעת למה את מתכוונת... תקראי פה מה כתבה מוזה <אני ממש אוהבת את מה שהיא כתבה!> והנ עוד שיר על אהבה שמצאתי בפורום אחר..<מזמן..> ובאמת שבאמת, באחריות ובנסיון<מתנצלת מראש אם זה נשמע פלצני> מכל רומן יש משו שאנו לוקחים איתנו ולומדים ממנו! ועיקר שכחתי , ברוכה הבאה לפורום!

למעלה