אין רגש ולא מבינה מה זה בכלל או אולי את לא בוגרת,הבן אדם וטוב שאני כותבת אחרי התוכנית שהודיעו לו הוא מרר בבכי, ויצא בלי לדעת אם היה אמור להשאר או לא ואת קובעת שהוא עושה הכפשות והסתות ולא מתייחסת למה שהתחלת לכתוב בכלל על הדודה. העיקר להכפיש אה? אם כבר לשנוא-עד הסוף, אמת שקר, מה זה משנה..
שהוא היה כל גאה כשסיפר לכל בני הבית שהוא רצה להפוך את השולחן על איתי.... והמזל של איתי שמישהו (כבר לא זוכרת מי) עצר בעדו. נו, באמת, שי משחק? זה כולירע זה.
האם הראו מה שקורה בחדרים? לא ואולי אלה שהיו בחדרים נמאס לשמוע את התככן מקניט זה או אחר והחליטו לסדר לו את הצורה וזוהי הסיבה שההפקה פסלה את השידור? מה שבטוח ההפקה עושה רק טוב לשי - כמו תמיד. גם אם ובהנחה לא קרה שום דבר מכל ההשערות שהועלו בפורום, עצם העובדה שהצופים לא צפו בתככן שעות מספר לפני השידור, ההפקה הפכה לשגרירה שלו וממתנת את דעותיו הקיצוניות.
כפי שהבטחתי, אני מורידה בפנייך את ה--> ועם כל הצער למשפחת שיטרית, אין לי שום אמפטיה כלפי שי שהודח. הוא הביא זאת על עצמו בגלל השחצנות והבטחון העצמי המופרז שלו.
בדיוק כמוך שי הביא את זה על עצמו אני גם משתתפת בצערו ואוסיף משהו: צוחקת... הכל משחק ולכן צריך לקחת את הכל בפרופורציות מדובר על אנשים שהלכו לשחק משחק אבל מה לעשות לאנשים יש לב והם נקשרים ומתחברים לאנשים מסויימים ועם הזמן כמו שצבר אמר נצבט לך הלב ויש לך רגשות ואז אתה מתחיל להתבלבל בין המשחק לבין החיים האמיתיים ואתה לא יודע אם אתה צריך להיות אתה או פשוט לשחק ואנשים נסחפים נכון שגם אנשים הם ככה בחיים האמיתיים אבל יש פה מלא דברים שגורמים לך להתנהג ככה. אני רק מקווה שגם כאן בפורום אנשים ילמדו לכבד אחד את השני. גם אני כמו שאר המתמודדים לפעמים משנה צד ומתחברת לדמות זו או אחרת בכל תלוי בסיטואציה עצמה. ולפעמים הצביעות הזו של האנשים משנה לך את כל החשיבה. אוי לאיפה הגעתי... רק רציתי להגיד שמדובר במשחק.