אני יודע למה צריך לתמוך בקדימה

jewjew1

New member
אני יודע למה צריך לתמוך בקדימה

בזכות דליה איציק שהופיעה הערב בפוליטיקה בערוץ הראשון אני יודע למה צריך לתמוך בכם, ואצטט את דליה איציק:"כי אהוד הוא הכי החכם, כי יש לו הכי הרבה נסיון". בחיי איזה אישה סתומה שלחת לנו אפילו עודד שחר יחד עם שאר הפולטיקאים צחקו עליה. אם היא התכוונה בנסיון של להחריב ולהרוס את הממשלה והמדינה, אז רמון עם חוק הבריאות, ואולמרט עם עיריית ירושלים יש באמת הכי הרבה נסיון.

דליה איציק היא בושה לאינטליגנציה

אם יש דבר אחד טוב שהיא עשתה בכל החיים העלובים שלה, זה הפרישה שלה מהכנסת, כולי תקווה שלאחר ה28 במרץ תתברר כפרישה לצמיתות מהחיים הפוליטיים. כמה שפחות אנשים כמוה בפוליטיקה הישראלית, כמה שיותר טוב למדינה ולאזרחיה.

jewjew1

New member
השאלה שלי רק איפה כל תומכי קדימה

תגידו אתם מתביישים להגיב כי חשפתי איזה אנשים יש לכם במפלגה.

Archibald

New member
עליית שיא מזה עשרות שנים? ../images/Emo6.gif

תגידו, אתם חושבים שהציבור מטומטם?
בתקופת שמיר, רבין, ביבי וברק העלייה הייתה גדולה במאות אחוזים ממה שהיא היום.

כנס לקישור ותפסיק לקשקש ../images/Emo6.gif

מדובר שם על שיאים של עשרות שנים! יש לך עוד קונספירציות שאתה רוצה לפרסם?

Archibald

New member
../images/Emo151.gif לך תלמד, ילד.

תשאל את אבא כמה עולים הגיעו לכאן בתחילת שנות ה-90.

מתאים לך - לגופו של אדם, ../images/Emo5.gif

אני לא ארד לרמה שלך.. מצטער. אל תטרח להגיב לי, אני בטוח - לא אטרח להגיב לך עוד..

um21

New member
עזוב הוא כמו שאר אנשי קדימה

מתייחס לאנשים כאילו הם מטומטמים. כתבתי קישור ברור של הלמ"ס שחלה ירידה בעלייה לישראל. אז ה"גאון" מביא לי קישור שחלה עלייה גדולה בעלייה מצרפת וזה בזכות ציפי ליבני ולא בזכות האנטישמיות המטורפת שהייתה שם בשלוש השנים האחרנות.

um21

New member
אתה ממשיך להפיץ שקרים.

ומביא קישרוים למה שאתה כתבת. אני לא יודע איפה גדלת אבל לדעתי למדת היטב את השיטות של פראבדה והתעמולה הטוטליטרית. יצא הספר החדש "יחי המנהיג לא משנה מי העיקר שיהיה חבר בקדימה (מאת אני כותב אחד מגדולי ההגות בישראל).

pegasoos

New member
אלה שאחראים לדו''ח העוני החדש.

למה את זה אתה לא טורח לציין? כי זה לא מתאים לאידיליה שלך?

אני דווקא מעריך את דליה איציק מאוד

ואם זה רק בזכות העבודה המצויינת שהיא עשתה בתור שרת התקשורת. גם חיים רמון היה בעיני שר בריאות מצויין. ואני מכיר מספיק ירושלמים שממש ממש ממש העריכו את אולמרט בתור ראש עירייה שלהם (אני לא יכול לתת דעה, כי אני לא ירושלמי. אם אתה צריך חוות דעת על ראש עיריית נס ציונה, אשמח לספק כזו...) בכל אופן, לשאלתך - כן, הנבחרת המצויינת של מפלגת קדימה היא בהחלט אחת הסיבות למה להצביע למפלגה.

אני הפסקתי להתייחס לדליה איציק

ברצינות, מיד אחרי שביבי ניצח את פרס בבחירות 96. הנאום הראשון שלה בכנסת, היה "מי אתה ביבי נתניהו?", עם כל הסיפורים המצוצים על "ג'ון ג'יי סאליבן" וחברותו ב CIA וכו'. חודשיים אח"כ, היא לא התביישה לומר שהיא דווקא נתנה צ'אנס לביבי כראש ממשלה , אבל ...

pegasoos

New member
האשה הכי גועלית בכנסת

יותר אפילו מלימור לבנת שאת סלידתי ממנה לא הסתרתי מעולם.

jewjew1

New member
אני יודע למה אתה חושב שהם טובים

חיים רמון בתור שר בריאות נתן לך ניתוחים פלסטים בחינם, דליה איציק פלאפון צמוד ואהוד אולמרט מינה אותך להיות התעמולן. והעליה הכי גדולה שהייתה בשנים האחרונות הייתה מישראל לארה"ב, וזה השיא של הממשלה הזאת כנראה.

למעלה