אני יודע מה נשים רוצות!!!!!!!!

koko9000

New member
אני יודע מה נשים רוצות!!!!!!!!

ראיתי את הפורום הזה ממש במקרה והייתי חייב להפיץ את הבשורה!! הן רוצות בחור מצחיק, אכפתי, חמוד, רגיש, יפה, חכם, שנון, שיאהב אותן, שירעיף מחמאות ויגרום להן להרגיש כאילו הן היחידות (יש מצב ששכחתי משהו). והן יגידו לו כל מיני דברים שיסחררו את ראשו, כדי שירגיש שאוטוטו היא והוא יהיו לנצח כמו: התגעגעתי אליך, אני חושבת עליך הרבה, מי שתהיה איתך ברת מזל, נקשרתי אליך, אתה מקסים. היא תתקשר אליך שבע מאות פעם ביום ותשלח אלף חמש מאות סמסים (ואתה תעשה את אותו הדבר, כי אתה שרוף לה על התחת). ואז היא תחליט שגילך, כפי שרשום בתעודת הלידה שלך, צעיר מדי (כמובן שלאיך שאתה מתנהג אין השפעה כהוא זה) ולכן אסור שיקרה ביניכם משהו. ואז היא תיעלם באחת מחייך, כאילו כלום, כאילו לא הייתם צילי וגילי במשך כל "תקופת החיזור", כאילו לא שפכתם את הלב בשיחות ארוכות אל תוך הלילה, כל לילה וגם ביום. טוב. אז אני לא מבין נשים. בדיוק שחשבתי שאני מתחיל לתפוס את העניין, המציאות טפחה על פני. וככל שעובר הזמן מאז, ככל שאני מדבר איתה פעם ב-, היא משאירה אותי אובד עצות עוד יותר, אומרת דברים שמבלבלים אותי יותר ויותר, שמקשים עלי לקבל החלטה, לכאן או לכאן. לא חשבתי שאי פעם בחורה תקבל ממני קרדיט בלתי מוגבל, שתגרום לי לחשוב באופן לא-רציונלי לחלוטין. זה קרה, ואני לא יודע איך לאכול את זה. למה אני לא מסוגל לשכוח אותה. אולי כי היא הבחורה היחידה שאי-פעם רציתי? כן, היא תפסה אותי בביצים, חזק. אז תסבירו לי, אם אפשר, למה להגיד כאלה דברים? ולמה לעזאזל הגיל משנה? אתן יוצאות עם התעודת זהות שלי? ולמה כ"כ משנה לכן מה אמא/החברות יגידו אם הוא צעיר ממכן? תודה! (קצת ארוך, מצטער, לא התכוונתי)

בזוז

New member
אז התאהבת והתאכזבת

מזה להסיק שכל הנשים שגדולות ממך לא ימשיכו לצאת איתך כי אתה צעיר מהן?? לי נראה שהיא משתמשת בזה כתירוץ, זו לא הסיבה האמיתית... לא ברור ממה שכתבת - אם היה ביניכם "משהו" - יחסי מין, כי היא אמרה שעדיף שלא, אם לא היה מלכתחילה היא בנתה מערכת ידידותית ולא זוגית, מסיבות כאלו או אחרות השמורות עימה. זה שהיא נהגה בך בחוסר כנות, "משכה אותך באף" עם חיזורים ואמירות - לא תקין ולא קביל. אם כל שיחה עימה גורמת לך סבל - תבקש לנתק את הקשר עימה... לא כולן אותו הדבר...

koko9000

New member
אז זהו

שאני לא חושב שהיא "משכה אותי באף" בכוונה, אבל אולי אני טועה. מהרגע הראשון היא ידעה שזה הכיוון שאני רוצה (ולשאלתך: לא היה בינינו משהו), למרות שלא לחצתי עליה להתקדם ורציתי לתת לדברים לזרום, כי זה אני. אולי טעיתי. ניסיתי להוציא ממנה "בכוח" כמה פעמים איזושהי סיבה אחרת מלבד הגיל ולא הצלחתי. וכל שיחה איתה לא רק שלא גורמת לי סבל, אלא אושר נפלא. הסבל הוא בין השיחות. שהייתי מתקשר אליה מתי שמתחשק ועכשיו אני חושב 5000 פעם לפני שאני מחייג, רק בגלל שהכל התחרבש סתם. והכי מעצבן הוא שאני לא מצליח לשכוח ממנה. אני גם לא כ"כ רוצה. זהו. טוב להוריד את זה מהלב.

דוVשה

New member
אז זהו

שאתה אומר שכל שיחה איתה לא גורמת לך לסבל, אלא רק הבין לבין. זה כמו שמישהו יגיד שלאכול שוקולד לא גורם לו לסבל, רק הבין לבין כשהוא רואה את החצ'קונים והצמיגים הנוספים. לא יודעת מה הסיבות שלה, יכול מאוד להיות שהגיל שלך הוא הסיבה האמיתית, יכול להיות גם שלא. זה לא עקרוני. מה שעקרוני פה הוא שאתה יכול לשחרר את האחיזה שלה. לפי מה שהבנתי היא לא נותנת עוד סיבות ומצד שני עדיין שולחת מסרים סותרים ומבלבלים. אז מה? אתה רוצה עדיין להרגיש אושר נפלא לכמה דקות שיחה ולאחר מכן להשתגע ממחשבות ומכאב לב ומ- 'למה היא לא רוצה אותי ומצד שני כן רוצה אותי?'. נכון, זה לא קל, לא קל בכלל לשחרר אחיזה ולהמשיך הלאה אבל לא בלתי אפשרי. היא יכולה להמשיך ולמשוך אותך שנים, היא יכולה גם שלא. למה לך להמשיך להיות תלוי בדברים שהיא עושה או לא עושה? קח אחריות על חייך שלך, שוב אני יודעת שזה לא קל, אבל תתחיל. תתרחק. אל תתקשר ואל תענה כשהיא מתקשרת. תציב לה עובדה קבועה ובלתי מתפשרת שתחליט מה היא רוצה ותיידע אותך. תדבוק בזה. תבהיר לה שאין לך כוח למשחקים וזה לא עושה לך טוב. סמוך על סמוך. גם אם היא לא תרצה להיות איתך, גם אם היא תתרחק [וסביר להניח שהיא תחזור אח"כ] גם אם יראה לך כאילו זה סוף העולם [ובצדק, אהבה יכולה להכאיב המון] זה עובר. וזה יעבור. אל תתן לעצמך להיות מובן מאליו, אם כל הזמן תהיה זמין לה ולתנודות שלה היא גם תתפוס אותך ככזה. בהצלחה.

koko9000

New member
זה פשוט

שזה באסה. קשה לי לוותר עליה. אפילו יותר מחודשיים אחרי שזה נגמר למעשה. לא עובר יום בלי שאני חושב עליה. הזמן לא מקהה את הזיכרון. הכעס לא גורם לי לראות אותה באור שלילי. חוץ מזה. בחיים לא היתה בחורה שבאמת מצאה חן בעיני, ליותר מכמה רגעים, חוץ ממנה. אני בררן שחבל על הזמן. ואני לא מתפשר ונמאס לחכות עד שתגיע מישהי מתאימה, כי אחת כזו כבר הגיעה. בקיצור, אני מתוסכל ומתוסבך.

דוVשה

New member
מובנת לחלוטין, הבאסה. וגם זה

שזה לא פשוט. אבל זה באמת לא פשוט. אין נוסחת קסם, אתה צריך לעבור את זה עם כל כאב הלב והתסכול והבאסה והעצב והתסבוך שזה גורם. דרך אחת שאני יכולה לחשוב עליה שאולי תתן קצת יותר מיקוד וסדר בתוך כל בליל הרגשות היא להגיע להחלטה [אפילו אם היא תראה לך ארעית ורגעית מאוד] שאתה הוא זה שרוצה לשלוט בחייך ולכן, עם כל הכאב והצער, אתה מחליט ליידע את אותה בחורה שהיא צריכה להחליט כי המשחקים והפעולות הסותרות שלה לא נוחות ולא נעימות ולא מועילות לך. וזהו. לאחר שאתה מיידע אותה הכדור בידיים שלה. נכון, זה עדיין יכול להראות כאילו שומדבר לא השתנה וכאילו היא עדיין ה'שולטת' בעצם, אבל תן לזה זמן. אני מבטיחה לך, רק תסמוך על הזמן. כשמישהי תופסת אותך ככה אתה צריך יותר מחודשיים בשביל שזה יעבור. ובעצם, זה מאוד סובייקטיבי. יש אנשים שלוקח להם יומיים ויש אנשים שלוקח להם שנתיים. אל תתייאש, תן לזה את הזמן וכמה זמן שזה ייקח, בסופו של דבר זה יעבור. זו אומנם קלישאה אבל בדרך כלל הקלישאות הן הכי נכונות שיש [אחרת לא היו אומרים אותן כ"כ הרבה פעמים בכדי שיזכו בתואר קלישאות
]. תראה לאן יתגלגלו דברים. ועוד משהו, שאני מאמינה בו, תנסה לתת לכל העצב או התסכול או הבאסה מקום. כן, מקום. להרגיש את כל הז ולעבד את זה ולעכל את זה, רק ככה זה יצא ממחזור הדם שלך. לא לנסות להדחיק את זה או להתחמק מזה. זה שלב מסויים שצריך לעבור בכדי להתגבר על משהו, וזה חלק חשוב. אחרי שתעבור אותו תרגיש הרבה יותר מחוזק. אני מקווה שתרגיש טוב, כמה שיותר מהר.

למעלה