אני יודע מה!!!!!!!!

מותק

גברים רוצים כוס וזו המטרה הראשית של רובם בשלבים אחרי זה מגיעים דברים אחרים וכמו שאמרתי יהיו כאלה שינסו להגיד שזה לא ככה ולהיתמם אבל שנינו יודעים תאמת.

נוכרי

New member
אני יודע מה!!!!!!!!

אתן רוצות להתחבר מחדש למהות הנשית שהתפוגגה לכן כשניסיתם לשחק במגרשים לא שלכן.הגיע הזמן בנות שתתחברו לאינטואציותהנשיות הנבונות שלכן מאשר לנסות להתחבר למהותו של הגבר.תגידו אתן בדרך???????

לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

ובמקרה המדובר לעיל יש דווקא דיי הרבה יוצאים מן הכלל. בואי אני אשתף אותך בעובדה קטנה: כמו שנשים [ואני ואת כבר הוכחנו את זה שחור על גבי פורום] נהנות כשגבר אומר שהוא אוהב אותך, רוצה אותך או וואט אבר, הרבה יותר מאשר גבר שרק ירצה לזיין אותך כי את נראית לו, ככה גם בחורים. אומנם בחורים מחפשים לזיין יותר מבחורות [ולא יודעת אם להאשים את הבדלי ההורמונים או את העצם העובדה שלהם זה , כביכול, מותר יותר], אבל הסיפוק האמיתי של הגבר זה להשיג אותך מבחינה רגשית גם אם הוא בכלל לא רוצה אותך. ברגע שאת תאהבי מהר גבר, הוא יאבד בך עניין. זה הכל עניין של משחקי השגה. אז איך בכל זאת מתאהבים? במשך כל התהליך הזה שהבחור רוצה שתתאהבי בו למען סיפוקו האגואיסטי, הוא לומד להכיר אותך, ככל שאת תגררי את התהליך הזה כמה שיותר, הבחור יכיר אותך יותר והסיכויים לאהבה ביניכם יגדלו. >סקאלרט שסתם התפרשה פה יותר מידי כי משעמם לה
<

לנסות להתחבר למהותו של גבר?

למה שאני אתחבר למשהו שהיא למעשה לדפוק כמה שיותר
יכולים להתעורר הרבה "צדיקים" שיגידו שהם לא מזיינים כל אחת ובלה בלה בלה ויאבי יאבי יאבי אבל זה בול
וגם אני וגם הם נדע את זה

גם אני יודעת מה !!!!!!!!!!!!!

אני שונאת הודעות שסובלות מעודף סימני קריאה ושאלה!!!!!!!!!!!!!

Heaven of Lust

New member
לא הבנתי...

מהות נשית? לדעתי אין דבר כזה מהות הגבר או מהות האישה... כלומר אין שום דבר שאומר איך אישה צריכה להיות... או איך גבר... במיוחד כבר לא בזמן הזה... אומרים שבנות צריכות להיות עדינות והגברים לא.. אבל למען האמת, אני מכירה הרבה בנים שיותר עדינים ממני... או אפילו, איפור, יש הרבה בנים שמתאפרים היום, ואני מכירה מלא מלא בנות שלא אוהבות להתאפר, במקרה הטוב הן שמות שחור לעיניים וזהו... ובקשר ללידפוק כמה שיותר, יש גם בנות שעושות את זה... ומלא..

למעלה