אני יודע מי זה ה-carver

endimion

New member
אני יודע מי זה ה-carver../images/Emo58.gif

בעונה השלישית בפרק האחרון מגלים שזה קוונטין (quentin)

endimion

New member
זו דמות של...../images/Emo58.gif

רופא ששון מצרף כדי שיחליף את כריסטיאן בעונה השלישית

טיפוסית

New member
רגע, הוא לא היה בפרק הקודם?

הזה שכריסטיאן הביא במיוחד כדי שייתקן את הפנים של שון?

טיפוסית

New member
איזה קטע../images/Emo58.gif

בפרק הקודם שהוא בא לנתח את שון הוא נראה לי חשוד כזה והייתי בטוחה שכבר באותו פרק יגלו שהוא המבתר, אבל כשלא היה כלום ירדתי מהחשד בו... מישהו יכול אולי להגיד לי למה הוא עושה את זה?הרי הוא מנתח פנים... הוא עצמו עוסק במקצוע שסוגד ליופי אז למה הוא עושה את זה???

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהאמת היא שאני

מההתחלה חשדתי בו. היו כמה דברים בדרך שגרמו לי לתהות אבל הוא סומן אצלי מההתחלה. ולו רק בגלל אפקט האלימינציה . כאילו זה לא יהיה אף אחד מהדמויות שאנחנו מכירים עד עכשיו אז זה חייב להיות מישהו חדש ומצד שני זה לא יכול להיות סתם מישהו שאנחנו לא מכירים כי זה לא יהיה מעניין... למה הוא עושה את זה? מסובך והזוי מדי בכדי להסביר...וחבל פשוט שתהרסי לעצמך את כ-ל העונה לפני שהיא התחילה

וואוווו...

חשבתי שהמבתר הזה יראה כמו ג'ייסון מהסרטי אימה כזה מכוער ומצולק איך לו יש את האומץ להגיד שיופי היא קללה על העולם??? שקודם ילך ויבתר את הפנים גם לעצמו

שלום לכם, היכן אני מוצאת את התקציר

של העונה השלישית והרביעית? נכנסתי לאתר שלהם בארה"ב ומצאתי שם תקצירי פרקים ל 2 העונות הראשונות. אבל הסקרנות.... רוצה לקרוא, אז היכן?? תודה. ואחלה סדרה אין ספק.

sefa

New member
../images/Emo58.gif

אבל מי זה ?!?!? גם אני ראיתי שזה רשום שהוא החשוד ובפרק האחרון אומרים מי הוא.. אבל מי זה.... ראינו אותו בעונה הזו ?

למעלה