אני יודע - נדוש

ferdinand

New member
אני יודע - נדוש

לעוס, נטחן עד דק. מזמן כבר השלמנו עם רוע וטיפשות הגזירה. ובכל זאת. יש איזשהו הסבר ראצינלי, נימוק הגיוני למשך חופשת הפסח?! כאילו מה - התלמידים החכמים צריכים להתכונן, לבער את החמץ מקלמריהם, מחברותיהם וילקוטיהם? להסתגר בחדרם ולהתעמק בהגדה, ובסיפורי יציאת מצרים, על מנת להרהר ולחשוב על קושיות בוערות ונוקבות אותן יעלו על סדר שולחן הסדר, בשביל לתת לאבא צ'אנס אמיתי לקיים את מצוות והיגדת? או שמה הם צריכים להתגייס לעזרה בעבודות הבית, לעשות פאנלים, לרחוץ חלונות, לאוורר ארונות.. הרי לא יפה שההורים ישקרו ויגידו שהם חולים או משהו, רק בגלל שצריכים אותם בבית! כאילו מה?! מה?!!!

hag70

New member
מפחד לחשוב על ברגע שנגיע לשם

יש לנו עוד שנתיים (השנה ושנה הבאה) להנות מחוסר חופש מוחלט מהגן (חוץ מערב חג שני שהוא השנה גשר). נכון שאם לא נחשוב על זה זה לא יגיע?

ferdinand

New member
בבוודאי!!! ../images/Emo8.gif

על זה נאמר - "פרה, פרה..." או "כשנגיע לגשר.."

hirshfe

New member
ולחשוב שהייתה תקופה

ששמחת על אקסטרא שבוע אני עדיין בשלב שאני לא זוכר מתי יש חופשות אח שלי אומר שבתור ילד הוא ספר את ימים בין חופש לחופש ובתור אבא הוא סופר את ימים בין חופש לחוש רק הגדרה של מה זה החופש משתנה

shno

New member
במסגרת ה"מי היה מאמין ש..."

אז - מי היה מאמין שיגיע היום שאנחנו נתלונן על משך חופשת הפסח (שלא לדבר על חופשת הקיץ הארורה....)? אמנם זה עוד לא רלוונטי לי בבית, אבל אני כבר שותף לחרדה מהיום שבוא יבוא....

גם אני כבר חושב על זה, למרות שהיום

עוד רחוק... כשם שעברו שלוש השנים האחרונות במהירות-שיא, כך גם השלוש הבאות וודאי יחלפו להן צ'יק-צ'ק, ואו-טו-טו יעמוד הילדון בפני שעריו של בית הספר. האמת היא שהחופשות הן הדבר האחרון שמטריד אותי בהקשר לימי בית הספר... ארנון

aviah

New member
חצי הכוס המלאה

זמן איכות בכמות לא רעה בכלל

למעלה