אני יודע שאני המאה ואחד ששואל, אבל

• פותח הנושא MLLM
  • פורסם בתאריך

MLLM

New member
אני יודע שאני המאה ואחד ששואל, אבל

תחשבו על זה, אולי מישהו פעם אחת יתן ממש את התשובה הכי טובה שיש להתקנת מודם WinModem או כל דבר אחר בלינוקס?!! הייתי בכל פורום ברשת ה@#$% הזאת, וכלום! כולם נותנים לינקים ובלה בלה בלה... אבל מה עושה מישהו שחדש בקטע הזה ורוצה אינטרנט בשביל ללמוד עוד ולא לחזור לווינדוס כל פעם?!!! די נו בבקשה יש לי שני מודמים - ESS 56T-PI וגם Motorola SM56 Software שניהם 56K ואני על RedHat 7.2 (kernel 2.7.4) תעזרו די בבקשה

hazgul

New member
אהם..

אין לי מושג בקשר לווינמודם, אבל אני משער שהתכוונת לקרנל 2.4.7. הקרנל המתקדם ביותר כיום (ולא יציב) הוא 2.5.X, כך שמה שכתבת לא ממש הגיוני...

MachineX

New member
תבדוק עם הלינוקס מזהה שהמודם קיים

CAT /PROC/PCI אם הוא מזהה תנסה לחפש דרייברים באינטרנט.אם אני לא טועה אין הרבה וינמודמס שנתמכים ע"י לינוקס

ezaton

New member
מוטורולה נתמך

ויש דרייברים באתר שלהם (אתה לא באמת מצפה שאני אחפש בשבילך, נכון?). ביחד עם הדרייברים, בא גם קובץ הוראות כיצד להתקים אותם (אתה יודע, HTML. מדפיסים כדי שיהיה אפשר לקרוא אח"כ). לא קשה. עם ה ESS, נכון להיום, שכח מזה. Ez

mavor

New member
מודם

מוטורולה ניתמך מצורף לינק +הדרכה מנסיון אין שום בעיה אותו בדיוק 5 דקות עבודה אם אתה מסתבף תפנה אל במיל [email protected] נדב

המודם של מוטורולה - תיקון קל

המודם של מוטורולה לא יעבוד לך עם רד-האט 7.2. מצד שני הוא יעבוד מצוין עם רד-האט 7.1. תנסה להתקין רד-האט 7.1, תוריד את הדריבר מהלינק שבהודעה הקודמת, תריץ את הלינק, ואח"כ רשום את הפקודה: sm56config 972 אחרי שתעשה את הפעולות האלו - יהיה לך מודם עובד! הערה קטנה: נכון, הקטע עם מודמים הוא די מתסכל, הבעיה היא שלהרבה מהמודמים אין תוכנה ואז אנחנו לא כל כך יכולים לעזור. כשיש תוכנות, אז בדר"כ צריך לקמפל אותן ולקנפג אותן. פתרונות: 1. כן לנסות להשמיש את המודם הקיים. 2. לקנות מודם חומרה (המחיר בסופו של דבר סביר) 3. לעבור ל-ADSL, כבלים וכו´

mavor

New member
תיקון לתיקון קטן

עובד כמו גדול רק תישתמש ב F- בטעינה וגם אפשר להוריד מקור ולקמפל נדב

MLLM

New member
ויש איזשהו סיכוי ש

יש איזשהו סיכוי שאוכל להפעיל את הדרייברים האלה על רד האט 7.2??? למרות שהם נבחנו על רד האט 7.1? כאילו, אין איזה קימפול או משהו שיכול להציל ת´מצב??? :(

למעלה