אני יודע שאני טוחן את הנושא אבל עוד יומיים נגמר המשחק יהיה המשך או לא
ל ליאור אאא New member 22/8/06 #1 אני יודע שאני טוחן את הנושא אבל עוד יומיים נגמר המשחק יהיה המשך או לא
D daniti12 New member 22/8/06 #2 אמממ שאלו את זה הרבה פעמים ועדיין אין תשובה..... נראה לי שיודיעו מחר או ביום האחרון של המשחק.. אם הוא יימשך יהיו בו שינוים?
אמממ שאלו את זה הרבה פעמים ועדיין אין תשובה..... נראה לי שיודיעו מחר או ביום האחרון של המשחק.. אם הוא יימשך יהיו בו שינוים?
א אין לי שם00 New member 22/8/06 #3 אם אתה יודע שאתה טוחן את הנושא אז אתה גם בטח יודע שכל התגובות להודעה כזאת הם- נוווו דייי לשאוווללל אתתת זההה כבררררר ההםםםם ללאאאא ייווודדדעעייייייייייםםם!!!!!!!!!!!111 אז אולי באמת דיי?!?!?!?!?!?!?!?!
אם אתה יודע שאתה טוחן את הנושא אז אתה גם בטח יודע שכל התגובות להודעה כזאת הם- נוווו דייי לשאוווללל אתתת זההה כבררררר ההםםםם ללאאאא ייווודדדעעייייייייייםםם!!!!!!!!!!!111 אז אולי באמת דיי?!?!?!?!?!?!?!?!
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 22/8/06 #6 נו../images/Emo7.gif../images/Emo222.gif שני הימים האחרונים שלנו במשחק, בואו נתאחד כפורום ונקווה שהמשחק ימשיך בלי להריב ולהתעצבן
נו../images/Emo7.gif../images/Emo222.gif שני הימים האחרונים שלנו במשחק, בואו נתאחד כפורום ונקווה שהמשחק ימשיך בלי להריב ולהתעצבן