אני יודע שאסור..:) אבל.. מי הולך מחר לבצפר???
S shantipon New member 20/3/03 #3 לפתוח כל הזמן הודעות חדשות.. צעקו עליי בעבר.. פעם ראשונה בחיי בפורום..
R Run Dudi Run New member 20/3/03 #4 עזוב אותם.. שרוטים.. מעניין אם אפשר להעביר נחשי גומי דרך המסיכה הזאת... אני בא מחר!! אבל בתשע! יאללה אני זז למדוד המסיכה.. צריך לקשט את העטיפה הבנתי..
עזוב אותם.. שרוטים.. מעניין אם אפשר להעביר נחשי גומי דרך המסיכה הזאת... אני בא מחר!! אבל בתשע! יאללה אני זז למדוד המסיכה.. צריך לקשט את העטיפה הבנתי..
L LadySpeedStick New member 20/3/03 #7 ../images/Emo152.gif עשיתי את זה במלחמת המפרץ כל הזמן אכלתי ממתקים..
N NiGa New member 20/3/03 #5 אפשר לפתוח יה חמור! פשוט פתפתח משהו עם תוכן כלשהו (רצוי) ותגיד לשרשורים שאתה פותח, במקום לפתוח 4 הודעות שונות.. זהו גם ניר
אפשר לפתוח יה חמור! פשוט פתפתח משהו עם תוכן כלשהו (רצוי) ותגיד לשרשורים שאתה פותח, במקום לפתוח 4 הודעות שונות.. זהו גם ניר
T the saiyan prince New member 20/3/03 #6 יוווו אני שונא אותך שנטיפון אם לא היית שולח את ההודעה הייתי זוכה בהתערבות
R Run Dudi Run New member 20/3/03 #8 תשנא אותי... אני זה שהיה אצלו וגרם לו לפתוח את הפורום הזה.. בלעדי, הוא לא היה פותח אותו לעולם.. והיית מנצח.. חי חי.. מצטער שהרסתי..) בכל אופן, רק שתדעו שבוגר ראנץ' טוענים שפיל עושה "אווו אוו"".. תיזהרו.
תשנא אותי... אני זה שהיה אצלו וגרם לו לפתוח את הפורום הזה.. בלעדי, הוא לא היה פותח אותו לעולם.. והיית מנצח.. חי חי.. מצטער שהרסתי..) בכל אופן, רק שתדעו שבוגר ראנץ' טוענים שפיל עושה "אווו אוו"".. תיזהרו.
R Run Dudi Run New member 21/3/03 #30 מה קרה לך זה... אין לי מושג! מה זה משנה בכל.. לא את כולם אתה מכיר בעולם המזדרגג הזה...