אני יודע שאתם עסוקים כמוני בהופעות אבל....

אני יודע שאתם עסוקים כמוני בהופעות אבל....

אל תזניחו אותי...
כשאתם חוזרים עייפים מיום הופעות -תכינו לעצמכם כוס קפה\תה\בירה או מה שאתם אוהבים,שבו מול המחשב ובואו להרגע איתנו... ספרו איפה?,עם מה? וכמה פעמים הופעתם באותו היום?,שתפו במקרים מצחיקים\מרגשים\מפדחים וכ'ו....שקרו בהן אני למשל פתחתי באופן רישמי את החג אתמול אחה"צ בהצגת " מעשה בחמישה בלונים " בקרית מלאכי הבוקר בשעה 10.00 - כבר הצגנו את אותה הצגה ב" היכל התרבות " הרצליה (איזו במה ענקית וכייפית ואולם גדול ומרשים) ואחה"צ הופעתי באותו אולם עם ההצגה: "האריה הרעמתן והג'ירפה גם " ע"פ ספרו של דב אלבויים ושם צילמתי למענכם כמה תמונות של מסכות היושבות על ראש השחקנים שלא תגידו שאני לא חושב עליכם כל רגע,אפילו כשאני עייף ועסוק!!!! תהנו....

מסכות מההצגה: " האריה הרעמתן והג'ירפה גם "

עיצוב וביצוע מסכות: קרן מנוסי המסכה של השועל

ועכשיו הג'ירפה הקטנה

בהצגה משתתפות 3 ג'ירפות,אחת גדולה -הדמות המרכזית והשתיים האחרות שהן קטנות ומישניות - זו אחת הקטנות

תקריב הג'ירפה הקטנה...אחרונה להיום!!!

בסוף השבוע אעלה תמונות של דמויות נוספות מהצגה זו כולל התלבושות כלב...ארנב.. תוכי....סרטן...קיפוד...האריה ואימו הלביאה ושלישית הג'ירפות! את כולן עיצבה וביצעה ואף הלבישה: קרן מנוסי אז יש למה לחכות!!! דו"ח יומי חדש יועלה מחר בשעות הערב

דודי חזרתי...../images/Emo13.gifאיזה מסכות יפות ....לשועל

קוראים דודי ????????
אך איזה כייף החורף כבר כאן ואני מזנקת למיטה להתכרבל מתחת לשמיכה....
מחר שוב הופעות עם "סודו של סביבון" החנוכיה של נועה" ולקינוח "הלביבה שהתגלגלה בצלליות"

דוי המסכות אמת מדהימות

גם אני אהבתי הג'ירפה.. אבל את האמת לא הצלחתי לזהות מי השחקן שעושה את השועל... ספר לנו מי זה??

זה היה בחוק? מה המציאו גם חוק על שמי???

האמת שבהתחלה חשבתי לעצמי שאולי אתה באמת מתבדח ואף שקלתי שלא לענות בשל כך... אבל אז אמרתי, הוא כתב: את השחקן באמת לא הצלחתי לזהות...אז שאני אתעלם משאלתו ואפגע בו חלילה? (אוי איזה טוב לב אני) מודה שבימים מוטרפים אלו אני מתקשה להבין באופן כללי!!! בסדר,אז הצלחת לעבוד עלי...חכה חכה,אני עוד אתנקם... וחוץ מזה לא לימדו אותך שלא יפה לעשות צחוק מקשישים??? חג שמח חמוד

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifקשישים? ?????????

דודי .....למה קשיש למה?? איך אוכל לבנות עליך להכין איתי הצגה? תזכור את הטכסט
?
ואני חשבתי שאתה פיטר פן ואני סינדרלה
שבת מנוחה איזה כייף היום אני לא עובדת רק מסתלבטת במיטה עם ספרים מחשב כוס תה ועוגיות גרנולה
מחר לקחתי יום חופש כדי שאוכל לטייל עם האינדיאנים שלי .....יש המלצות? ביי ביי וצ'או צ'או ....דבוש המבסוטה

מסיכות מקסימות../images/Emo183.gifחורף רטוב!

וטוב שיש עבודה. וטוב שיש חופש ואנחנו אוהבים אותך , גם כשאנחנו לא בפורום... אני עשיתי אתמול 4 הצגות בבקר בגני זכרון יעקב ( במקרה שלי, זה כולל גם לינה וחצי פנסיון..הא..הא..) ואחה"צ במתנס בטבעון מול יותר סבים וסבתות ממה שראיתי אי-פעם! והם נהנו יותר מהנכדים/ות! הרצנו שם צחוקים שחבל... מה גם, שלראשונה היתה לי תפאורה אותנטית ואפקטים קוליים- נכנסו כל כך הרבה מים לאולם, והשלולית שמאחורי גדלה וגדלה וכמעט ליככה את כפות רגלי, וברקע היה קול טיפטוף לתוך דלי, שגם הוא כמעט עלה על גדותיו....

למעלה