אני יודע שבד"כ זה אצל נשים אבל

gils33

New member
אני יודע שבד"כ זה אצל נשים אבל

חלף עבר הפסח,העלנו עוד איזה קילו או שניים למשקלנו מהחג הזה. אתם מתחילים דיאטות או ממשיכים כרגיל? האם בכלל עליתם? מרגישים מפוצצים מהחג הזה? אני אומר לכם שאני לא יכול לאכול יותר ארוחות חג או שישי השבוע ארוחה חלבית קלה וטעימה,זהו..

מתחיל בלי קשר

תמיד בפסח אני יורד חצי קילו-קילו וכך גם השנה אני פשוט שונא מצות ואין חוץ מזה מה לאכול... אז יורדים

gils33

New member
את מה שאתה יורד

אני מעלה - אני חולה מצות,לא יכול לשלוט על זה,כל שנה אני ממש בלחץ מהפסח,אבלך השנה גם הייתי חולה אז זה חסך ממני לטרוף מצות עם שוקולד בכמויות.

hirshfe

New member
גם אני

מצות זה המחלה שלי בדרך כלל פסח אצלי מתחיל שבועיים לפני ונגמר שבועיים אחרי השנה הצלחתי לעמוד בפיתוי - וקנות מצות "רק" שלושה ימים לפני הסדר וטוב שנגמרו המצות ביום האחרון של החג. אני חייב להתחיל דיאטה - אבל עוד לא מצאתי את נוסחת הקסם שתאפשר לי לשמור יותר משבוע-שבועיים

schlomitsmile

Member
מנהל
ודוקא האשה הזאת לא מתחילה ולא ממשיכה, גם אין לי מושג אם עליתי או לא (לא שיניתי הרבה בתזונה, אז סביר להניח שלא). לא מתעסקת בכלל בעניינים האלה וזה לא כי אני רזה (אני לא ../images/Emo13.gif).

smailie

New member
אני לא אכלתי בחג יותר מכרגיל

כך שאם קצת העליתי במשקל לאחרונה, זה לא בגלל ימי חג הפסח.

gils33

New member
נכון שיש הרגשה כזו של צריך?

ממש צריכים דיאטה

smailie

New member
כולם כורכים את "אחרי החג" עם נושא הדיאטה

אז זה כנראה משפיע פסיכולוגית.

gils33

New member
את חושבת?

לא נראה לי רק פסיכולוגית יש גם הוכחות מוכחות בשטח, או אולי נראות לעין יש לומר....

smailie

New member
ממילא אין מה לאכול בפח

אז איך בכלל אפשר להשמין אז?

boy in the well

New member
../images/Emo159.gif אני וויתרתי השנה על ...

עוגת מצות עם שוקולד מעולה שאימא שלי מכינה. כדי להיות מחוטב בחתונה. אני אדם רזה שחושב במושגים של שמן, בגלל שהייתה לי כרס קטנה פעם. קשה, קשה לשמור על המשקל (אני גם לוקח כדורים שמשמינים אבל מצליח לשמור על משקל סביר, למזלי.). חייבים לשמור על הבריאות. אני משתדל לעשות הליכות, למרות שלאחרונה לא יצא לי. אבל בחישוב שעשיתי זה 6 ק"מ לכל כיוון. כלומר, 12 ק"מ. חזרה לשגרה ... עד יום העצאות ... שאז עושים על האש ... boy in the well

boy in the well

New member
../images/Emo8.gif לא. לא כל יום.

אבל שאני עושה זה 12 ק"מ. לאחרונה לא יצא לי, אבל רזיתי יפה לקראת החתונה. חוץ מזה חשוב לעשות ספורט. ד.א. שיש ילדים יש זמן לעשות ספורט ? או שאנחנו כבר יותר מוגבלים ? יהיה לי זמן לעשות מדיטציה ...? boy in the well

למעלה