אני יודע שהבטחתי לכם תמונות, האיכות לא משהו, אבל לצערי זה הכי טוב שיש לי... מקווה שתאהבו... :)
N new2noam New member 21/5/04 #1 אני יודע שהבטחתי לכם תמונות, האיכות לא משהו, אבל לצערי זה הכי טוב שיש לי... מקווה שתאהבו...
G Golden apple New member 21/5/04 #6 ../images/Emo73.gif נועם, מתי מופע יחיד../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif "נועם מארח חברים בהיכל בת"א" אה, נשמע טוף לא
../images/Emo73.gif נועם, מתי מופע יחיד../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif "נועם מארח חברים בהיכל בת"א" אה, נשמע טוף לא
N new2noam New member 23/5/04 #13 חחח הלוואי... תודה רבה, הלוואי שחלום כזה כן הייתי יכול להגשים... ||
ד דנה272 New member 24/5/04 #14 ../images/Emo24.gif|חיבואתה עוד תגשים ובגדול!!! אתה יודעה כמה דיברנו עליך אחרי ההופעה... יש לך קסם בשירה שלך וכשה זה יקרה זה הייה בגדול!!!
../images/Emo24.gif|חיבואתה עוד תגשים ובגדול!!! אתה יודעה כמה דיברנו עליך אחרי ההופעה... יש לך קסם בשירה שלך וכשה זה יקרה זה הייה בגדול!!!
N new2noam New member 24/5/04 #15 זה נכון, כי אני... לא אוותר לעצמי... ואני שמח שיש לי חברים כמוכם שתומכים בי.... תודה רבה לכם, אני אוהב אתכם!
זה נכון, כי אני... לא אוותר לעצמי... ואני שמח שיש לי חברים כמוכם שתומכים בי.... תודה רבה לכם, אני אוהב אתכם!