אני יודע שזה דיי ישן אבל..

ערן FR

New member
אני יודע שזה דיי ישן אבל..

הפרקים השינים של המגן עדיין משודרים בaxn...מה שרציתי לדעת זה למה אישתו של ויק עזבה אותו? כי לפי מה שהבנתי היא עזבה אותו בגלל שהיא הגיעה הבייתה וראתה שהבית הפוך ...אבל בגלל הדבר הזה לעזוב? בלי לדבר איתו או לשאול למה...

ParaEddie

New member
ככה

היא אל עזבה אותו בגלל שהבית היה הפוך היא עזבה אותו בגלל הקטע שגילרוי הגיע לבית והטמין שם את האקדח היא כמובן לא ידעה וויק םינה אותה מהבית ואז היא כביכול ברחה בגלל שהיא פחדה ובגלל דברים מצטברים שהוא לא ביית וכל זה

Xetro

New member
זה לא קשה להביןאם ראית תפרק

יום אחד הוא בא אליה ואומר לה שהיא והילדים שלהם בסכנה אבל הוא לא יגיד לה למה וכול פעם שהיא שאלה אותו מה קורה הוא אמר לה לשבת ולישתוק ואז היא חוזרת לבית שלה והיא רואה את הכול הפוך - היא מרגישה את הסכנה ובורחת רחוק יותר מויק והצרות שלו.

רילX

New member
../images/Emo26.gifרובכם לא נגעתם בנקודה הנכונה.

אשתו של ויק עזבו אותו מכמה סיבות שאותם הזכרתם, אבל הסיבה העיקרית זה שהוא בגד בה ! חח הרגת אותי שאמרת "בגלל שהיא הגיעה הביתה וראתה שהבית הפוך", ויק עבר לדירה משלו, כחלק מההסכם בניהם -הוא יגור בדירה משלו וקורין לא תתגרש ממנו-לבנתיים. הבית לא היה סתם מבולגן וזה בכלל לא הקטע, הקטע זה שקורין ראתה תיק יד של בחורה אחרת שהיתה בבית של ויק ואז היא הציצה פנימה ושמעה את הבחורה צועקת לויק "אתה יכול להעביר לי את המגבת" זה מה שהרתיח את קורין ובצדק...הוא בגד בה...וזה לא כי הבית היה מבולגן...D-:

Xetro

New member
לא בעזיבה הזו מדובר

הוא מדבר על העזיבה הראשונית עוד אחרי שכילרוי ביקר בבית וויק נילחץ ואמר לה שזה לא בטוח ואז כשהיא חזרה היא ראתה תבית הפוך.

רילX

New member
אהה...

אתם מדברים על סוף עונה ראשונה שויק לם שיין ורוני חיפשו את האקדח שגילרוי שתל בבית של ויק (בסופו של דבר הם מצאו אותו...) וכתוצאה מכך הם בילגנו אותו לאאלה... אולי אם כותב ההודעה יסביר לאיזה פרק הוא התכוון נוכל לדעת בוודאות.

Xetro

New member
גם נעליים וגם תיק שחורים

כשהנעליים שוכבות באופ-סייד

ערן FR

New member
תודה לכולם...

ומצטער שלא פירטתי איזה פרק או עונה אבל כן רשמתי שזה ישן וזה משודר בAXN ......לא חשוב..תודה בכל מקרה

ויק מאקי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!

אשתו לא עזבה אותו כי הוא בגד בה , הוא בגד בה ממש ממש ממש אחרי זה . הוא הגיש בקשה לגירושים ואז היא באה לדבר איתו על זה וראתה אישה אחרת במקלחת שלו.... אגב היא לא ממש מלאך עם החוקר הפרטי הזה שלה , מי הוא חושב שמרביץ לויק הכוסון!!!!

למעלה