אני יודע שזה ישמע מוזר אבל....

ויימס

New member
חוששת לגורל השרשור...

באמת, הוא תכף יוצא מהדף ואנשים ממשיכים לכתוב... שזה בעצם די טוב, אבל... אלליי, מה יעלה בגורלו כשיגיע אל הדף השני השומם והמנוכר...? אהם, בכל אופן- הקטע שהפרה מדברת איתך לפני שאתה אוכל אותה... כן! אני כל כך גאה בעצמי שאני זוכרת! יש לו סוף עצוב??? מה קורה בסוף??? נראה לי שקראתי רק את השלושה הראשונים.

ויימס

New member
באמת...?

אבל זה לא הספר ה-4? ואם כולם מתים, מה קורה בספר ה-5? כולם מתים...? א-א-אבל... למה...?

א6ו6ה6ד

New member
אני יודע שזה ישמע מוזר אבל....

יצאתי מנקודת הנחה שאנשים שנמצאים פה וקוראים מדע בדיוני בטח קראו גם את סדרת עולם הדיסק של דאגלס אדאמס (ואם לא אז קדימה למה את מחכים למשיח? כי הוא לא מגיע הוא נהרג בפיגוע...) בכל מקרה אם יש מי שקרא ואני מאמין שאני לא היחיד..אז בחייאת ראבאק תעזרו לי להזכר באיזה ספר מסופר על הבחור שמדבר עם אלוהים ומוכיח לו שהוא לא קיים? תודה רבה רבה רבה..... אני פשוט לא זוכר מאיזה אחד מהחמישה ספרים שבטרילוגיה...(כן כן זאת טרילוגיה בעלת חמישה ספרים...אל תשאלו...) אז אני אשמח לקצת עזרה!!! תודה..כן תתפלאו אין פורום לספרי אדאמס או למדריך אז שאלתי פה... שוב תודה..אוהד

dino_din

New member
???????

קראתי את "המדריך" לפני שנים אז אני ממש לא זוכר אבל נראה לי שכתבת "סידרת עולם הדיסק של דגלאס אדמס" .... !!!!! דינו. >על טעויות כאלו משלמים!!!<

Lord bigfoot

New member
סדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה.

וזה כבר בספר הראשון (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) ההוכחה (בערך מהזכרון): "אני מסרב להוכיח את קיומי" טען אלוהים "כי ההוכחה נוגדת את האמונה ובלי האמונה אני לא אהיה קיים" "אהה" אמר האדם "אבל דג בבל (דג שכשמכניסים אותו לאוזן מתרגם כל שפה) דופק אותך, כי לא יתכן שדג כזה נוצר במקרה ולכן הוא מוכיח את קיומך" "אופס" אמר אלוהים, ונעלם בעננה קטנה של הגיון. והאדם הוסיף והוכיח ששחור הוא לבן ונדרס במעבר חציה.

א6ו6ה6ד

New member
כן נכון נכון....

אז כן אני צריך להתנצל באמת שבטעות......שתי סדרות שונות לגמרי מעולות בכל מקרה.....כל אחת בפני עצמה...וכן כן בדקתי גם בעמוד הראשון...שמע אם אתה באמת זכרת את זה ככה (עברו להודעה הקודמת להבין) אז יש לך חתיכת זיכרון כי זה מאוד מאוד דומה למה שאמרו שם...

DviRincewind

New member
גאוני ../images/Emo13.gif

כל הטרילוגיה מעולה, אולי חוץ מ- So long and thanks for all the fish (נדמה לי שזה היה זה... זה אותו אחד שהוא מתאהב בדרעקית ההיא, לא?), שהיה זוועה צרופה. בע.

ויימס

New member
דווקא לא מתתי על 'המדריך'

הרבה יותר אהבתי את הספרים עם דירק ג'נטלי... באסה שהוא הספיק לכתוב רק שניים.

ויימס

New member
אתה שואל על הספרים עם דירק ג'נטלי?

אתה לא מכיר אותם? קוראים להם 'סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי' ו-'שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש'. שווים ביותר.
יש לי את שניהם באנגלית, אך אם זכרוני אינו מטעני התרגום לא רע בכלל (מצד שני, אני לא שמתי לב לעניין הריבה העצובה באור מופלא, אז אל תסמוך עליי).

למעלה