תחת "דיסקוגרפיה". אבל מכיוון ששאלת... Piper at the Gates of Dawn Saucerful of Secrets More Ummagumma Atom Heart Mother Zabriskie Point Meddle Obscured by Clouds Dark Side of the Moon Wish You Were Here Animals The Wall The Final Cut A Momentary Lapse of Reason The Division Bell
שמיעה כרונולוגית אולי טובה בדרך כלל, במקרה כזה אולי עדיף שלא, יש סדר שלם לעניין בגלל שהראשון פסיכדלי והשאר פחות (חוץ מהשני אולי), לעומת זאת יש אלבומים שהם קצת יותר מייצגים את הסגנון. אני ממליצה להתחיל עם "וויש יו וור היר".
אצל פינקפ פלויד הקטע של ההאזנה הוא שונה, כי אתה קודם צריך להתרגל לסאונד שלהם, דרך תקליטים יותר נגישים לאוזן (הומלץ לך פהע על Wish You Were Here , אני תומך ב100 אחוז בהחלטה שזה אמור להיות הראשון), בכל מקרה ... אחרי וויש יו וור היר לאט לאט תתחיל להתרגל לסאונד הייחודי תוך כדי האזנה לאחרים שלהם נגישים טיפה פחות ואז תהנה ברמות ממש שאי אפשר לתאר גם מדברים אחרים .
להבטיח למישהו שהוא "יהנה ברמות שאי אפשר לתאר". בכלזאת, לא כל בנאדם יכול להתחבר להכלל ברמה כ"כ גבוהה, ובכלל, הגזמת קצת עמפיאור הסאונד וכו', ישעוד אלבומים שנשמעים ככה. ואתה לא יודע מה יצא לאיש לשמוע.
אני אחד שיודע להעריך מוזיקה (מחזיק בכל האלבומים של אירוסמית'), אז אם יש אלבום אחד שאני אוהב ואחד שפחות, ולמשל אחד אחריו גם לא כל כך התלהבתי, אני לא יזרוק הכל\ ואני אנסה להתחבר לאלבום כמה שיותר... למרות שאני אקח את ההמלצה שלכם ויתחיל עם Wish you were here... תודה רבה לשתובותיכם, אני אסתכל בדיסקוגרפיה שבו בפורום, ואודיע מה חשבתי על האלבום הראשון שאשמע פה בדיון הזה