אני יודע שזה לא מזרחי אבל.. (מוקיD)

shayper

New member
אני יודע שזה לא מזרחי אבל.. (מוקיD)

שימו לב מה אני אומר... החיים הם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה וראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות אבל יש לנו עוד זמן להשתנות לגלות את האמת על החיים שהם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה והראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות כל הכסף בעולם לא יקנה לך חבר בין טוב לרע תגיד לי מה אתה בוחר חייב לספר לכם חייב לדבר אני חייב כי הלב שלי בוער רואה את כל הפשע והרשע אלימות בכל פינה רואה איך הפחד הופך לשנאה איך אנשים שיכורים מכח לא מאהבה במרוץ אחרי הכסף אחרי התהילה אבל החיים הם יותר מזה לא אני לא רוצה כזה מדליקים קרטון הם מלאים בזה... תנו לי כח לראות שיש טוב ויפה מזה אצלי כולם יודעים שזה לא זה כי החיים הם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה וראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות אבל יש לנו עוד זמן להשתנות לגלות את האמת על החיים שהם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה והראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות... כמה רחוקים אנחנו כמה רחוקים מה רצינו להיות בסוף כולנו שוכחים מתמכרים בגלות לתסכול ולפחדים ולא מוצאים... ולא מוצאים.... הם מספרים לנו שמאוחר לא נתקן מה שנשבר... שהחלון נסגר אומרים שזה נגמר את מה שהם רואים עקום אני רואה ישר אין כזה דבר, אין כזה דבר כי כשדלת נסגרת אז נפתחת אחרת וגם אם האמת מסתתרת החיים הם מתנה ויש לנו גן עדן כאן על פני האדמה... החיים הם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה וראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות אבל יש לנו עוד זמן להשתנות לגלות את האמת על החיים שהם כל כך יותר ממה שיש לראות הלב רוצה גבוה והראש נותן מכות אושר אי אפשר לקנות

למעלה