אני יודע שזה לא ממש המקום...

yoavon1

New member
אני יודע שזה לא ממש המקום...

אבל אני חייב להוציא את זה... זה לא קשור להומוסקסואליות... זה קשור לחיים... אני כבר יומיים הולך עם הרגשה מעיקה ולא יודע עם מי לדבר, אז חשבתי לעצמי, שיהיה לי הכי קל להוציא את זה פה, בפני אנשים שאני מכיר, אבל לא ממש מכיר (חוץ ממך אופק מתוקון...
). אז ככה... אתמול בבוקר, במסגרת טיוליי בין בתי חולים בתקופה האחרונה, הייתי בבית לוינשטיין בבדיקה אצל אורטופד מומחה, כדי שיעזור לי להבין, מה הולך עם הרגל שלי, או יותר נכון, למה בזמן האחרון הרגל שלי לא הולך...
לאחר שהתבונן ובחן את כף רגלי הימנית (מצטער... לא ממש מתאים לסרט...) וגם קצת את כף רגלי השמאלית (אהה... אולי בכל זאת סרט
) הוא קבע, כי עומדות בפני שתי אופציות... (אזהרה: המידע הבא עשוי להיות מטריד לאנשים בעלי לב חלש, וכן חתולים מתחת לגיל 5...) 1. להגיד יפה ביי ביי לכפות הרגליים שלי (יענו... נו... הבנתם...) ופשוט להתחיל מאפס (כלומר... בואו נבנה לנו פאזל של רגל... למישהו יש מסגרת
או פינה
). 2. לעשות חצאי פרוטזות על כל רגל, ובכך למנוע את העומס שהגוף שלי מפעיל על כף הרגל שלי. חצי פרוטזה זה מין מכשיר כזה (ברזלים) שמתחברים מצד אחד לנעל, ומצד שני תופסים את הרגל מתחת לברך (מי שראה פעם פורסט גאמפ, זה המכשיר שפורסט משתמש בו...) אז זהו... זה המצב... אני צריך לבחור אחת מהאופציות הללו... אז כמובן שדי ברור שאופציה 2 היא זו היותר מתקבלת על הדעת... אבל אני לא יודע... אני משתגע... כל החיים אני הולך לבד, בלי מכשירים... אז נכון שאני קצת (הרבה) סובל לפעמים, אבל עד כה למדתי לחיות עם זה... פתאום באים ואומרים לי, או שתעשה מכשיר, או שנוריד לך את כפות הרגלים ונבנה מחדש, או שלא תוכל יותר ללכת... ואני חושב לעצמי... אאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
זהו... אין פואנטה... כבר עשיתי מדידות למכשיר, ואני לא יודע אם עשיתי את הדבר הנכון... אבל זה בטח יותר נכון מהאפשרות שאין להזכיר את שמה (מה וולדמורט עושה פה
)... סתם... הייתי חייב לפרוק את זה מעל ליבי... יואבון

GalGula

New member
גם אתה לא ישן.... ../images/Emo29.gif

יואבון, אמנם אני לא ממש חברת פורום על בסיס קבוע, ואולי אתה לא מכיר אותי, ואולי אני הבנאדם האחרון שהיית מצפה שיגיב. אבל סתם לא בא לי לישון ואני משוטטת לי בפורומים. וראיתי את הודעתך. והייתי חייבת להגיב. לא הייתי רוצה להעמיד את עצמי במצבך. וואו איך בכלל מתמודדים עם ידיעה שכזאת? האם מדובר במצב שנובע עקב בעיות רפואיות אחרות, או שזה קרה ככה סתם פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת? בהחלט מטריד. אבל... אני מניחה שעם הזמן מתרגלים לחיות עם כל דבר. אני יודעת שכרגע זה נשמע ממש לא הגיוני. ואף אחד לא מצפה ממך להיות גיבור. אבל חשוב שתזכור שסה"כ אף אחד לא מושלם. לכל אחד יש את המגרעות שלו או הנכויות שלו. אם זה נכויות חיצוניות או פנימיות. לא יודעת אם בכלל יש משהו מעודד בהודעה שלי. הדבר היחידי שאני יכולה לעשות ושאולי לא יישמע טפשי כרגע זה לשלוח לך
ענקיים. אז הנה אני שולחת.... ובעצם אני גם יכולה לגלות לך משהו: אני בטוחה שבפורום הזה - לא תישאר להתמודד לבד. אה ואגב - בטח שעשית את הדבר הנכון! גל

DJNYC

New member
הי יואב..

קודם כל זה כן המקום. אני קראתי את ההודעה שלך, וגם מההכרות המאוד מינמלית שלי איתך, אתה נראה לי בן-אדם סופר חזק. עזרה בבחירה ממני לא תקבל, כי אני פשוט לא יכול לעזור בזה. אבל אני מקווה שתהיה בריא, וששום בחירה לא תקשה עליך יותר מדי. אתה אחלה גבר.

ביג דיל

New member
החתולה שלי התעלפה!!!

סתאם, אין לי חתולה (לאמא יש 4 וזה מספיק בינתיים, תודה רבה), אבל רק רציתי להוסיף שגם אני חושב שעשית את הדבר הנכון. אני לא יודע איך להגיד שאם אתה תצטרך אותנו, אני בטוח שכולם פה גם בשבילך!!! תודה ששיתפת אותנו.

למרות שאני לא ממש מכיר אותך....

אני רק רוצה להגיד לך כמה דברים כי ההודעה שלך באמת באמת באמת ריגשה ועיצבה (לא מלשון חיטוב ועיצוב אלא מלשון עצבות, מלנכוליה) ואין לי מושג מה להגיד לך חוצמזה שתהיה חזק ותנסה להתמודד ולראות את חצי הכוס המלאה, למרות שאני לא יודע אם אני במצב שלך הייתי מצליח או מנסה בכלל... לדבר על זה תמיד עוזר וטוב שלפחות פרקת את האבן הזאת מהלב...גם אם מה שאנחנו רושמים כתגובה לא ממש עוזר כי אחרי הכל אלו הן רק מילים והכאב שלך הפיזי והנפשי לא ישתנה ממה שנאמר לך לפחות תהיה בטוח שזה יקל עליך ויעזור לך... לגבי הבחירה שלך זה עיניין אישי... ברור שאף אחד לא היה רוצה לאבד את הרגל שלו "סתם ככה" והיה מעדיף ברזלים כאלה שתומכים ברגל אבל אתה צריך לשקול את זה בעצמך ובלי שאנשים ישפיעו עליך...חוצמזה שעדיף קודם, לדעתי, לנסות את האופציה הפחות כואבת ולא רק מבחינה פיסית ואם זה לא עוזר לפנות לטיפול יותר "רציני" בכל מקרה אין לי איך להעביר במילים את מה שההודעה שלך גרמה לי להרגיש...אני יכול רק להגיד לך שאם אתה צריך משהו אני בטוח שתמצא פה מי שישמח לעזור עד כמה שהוא יוכל....כמובן שאני הוא חלק מהאנשים האלה תהיה חזק ותרגיש טוב, אני

i love u

New member
יואבון שלנו...../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif../images/Emo36.gif

המון זמן לא ביקרת כאן ות´אמת שהתגעגענו... בקשר לבחירה שלך אני לא כ"כ יודעת מה להגיד אבל אני בהחלט מקווה שתעשה רק מה שה-
אומר לך אני יודעת שהבחירה לא קלה אבל אני סומכת עליך שתתגבר אוהבים אותך פה תמיד תיהיה חזק וקח
שלך תמיד, יפעת

.m

New member
יואבון ../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת זה לא המקום? זה בדיוק המקום!!! זה המקום שבו תקבל הכי הרבה תמיכה ואהבה. ואני לא מרגישה נח לומר אם עשית את הבחירה הנכונה, אני פשוט מאמינה ש- א ת ה יודע הכי טוב מה נכון בשבילך. בכל מקרה, אני פה שבשילך
mai

../images/Emo4.gifאוי יואבון...מה יהיה איתך?....../images/Emo65.gif

ואני התכוונתי לצעוק עלייך...כי חיכיתי לך אתמול (זכור לך משהו?) אבל לא נורא...היו שם אנשים טובים שאירחו לי חברה (כל מיני אנשים - מנהריה וראשל"צ...וכל מיני)...מזל. המידע עשוי להיות מטריד?....כן...מטריד, זאת המילה נדמה לי... טוב...זה כבר לשיחה אחרת... אני מאמין שהבחירה שעשית היא הבחירה הנכונה. אני מקווה שכך. לעומת האופציה השנייה - זה באמת נראה הרבה יותר נכון. אם באמת פרקת את זה מעל הלב...אז טוב. אני מקווה שזה עזר. ואם אתה עדיין צריך לדבר עם מישהו...אתה יודע איפה למצוא אותי (אול פחות איפה להשאיר לי הודעה...) יואבון, שרק יהיה לך טוב.....היי!!!! אני רואה אותך און-ליין באייסיקיו....טוב ביי!

MARMELAD

New member
מה עושים...?

הודעה כזו רק גורמת לי להבין שעד כמה שאני מקטר החיים שלי קשים ויש לי בעיות.. הבריאות זה הדבר הכי חשוב בסה"כ. יואביונצ´יק... אני בטוח שתמצא את הטיפול שהכי יתאים לך. מההיכרות שלי איתך אתה גם תצליח לחיות את החיים הרגילים שלך בלי יותר מדי סרטים בכיוון הזה. אם היו אומרים לי פעם שאני אוכל לדבר עם בחור קטוע כפות ידיים ולא להסתכל כל היום על הידיים שלו - לא הייתי מאמין. איתך זה קרה. אני בטוח - במאה אחוז - שאתה תצליח לעבור גם את זה בכוח ובאופי הנהדר שלך. בהצלחה ! ואתה יודע שאנחנו כאן.. תמיד.. כשתצטרך גיא

אלי פלס

New member
היי יואבון

אני לא מומחה אורטופדי ואני גם לא מכיר את המצב שלך כך שאני לא יכול לדעת אם אכן בחרת את הבחירה הנכונה אני רק רוצה לומר לך שאתה ממש גיבור. מבלי שהתכוונת ושלא מרצונך, הפכת לגיבור. לפני שלוש שנים בערך, עברתי תאונת דרכים ואחת מכפות הרגליים שליכמעט והלכה לעולמה. למזלי, אחרי כמה ניתוחים, כף הרגל שבה לתפקד בצורה מלאה ומלבד הצלקות והקור עקב הפלטינות - אין זכר לפציעה. בזמן הפציעה קיטרתי שעות על כמה אני מסכן וכל זה. היום אני מסתכל על עצמי ומתבייש.
תרגיש טוב, אלי

skeep

New member
היי יואבון, אני דיי חדש כאן, ואנחנו

לא ממש מכירים, אבל אם תלחץ על שמי ותקבל את רשימת התגובות שלי עד היום, תווכח שחוץ מלדבר הרבה שטויות, לא כתבתי שום דבר בעל טעם או ערך. הפעם זה שונה. לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך. היא מרגשת מאוד מצד אחד, אבל מצד שני היא גם גורמת לדפיקות לב מואצות. עד לא מזמן העדפתי להתעלם מהאתגרים ומהמציאות כפי שהיתה. לצערי הרב, הצלחתי בזה עוד יותר טוב מהמשוער. כניגוד אלי, אתה ניצב עכשיו בפני אתגר שממנו לא ניתן להתחמק. אני חושב שמכל משבר שמצליחים להתגבר עליו, יוצאים חזקים יותר. ברור שעדיף אם לא יהיה, אבל אני בטוח שההתמודדות עם זה תתרום לאופי שלך הרבה מעבר למה שאולי אתה משער עכשיו. בהצלחה. אני מחזיק לך אצבעות. סקיפ

למעלה