אני יודע שזה לא נושא הפורום

אני יודע שזה לא נושא הפורום../images/Emo108.gif

הסיפור הוא כזה... יש לי חתולה ש"אימצה" אותי והחליטה שזה יפה לה להתנחל לי בבית.. אין לי בעייה עם זה כי אני מאוד אוהב חתולים. הבעייה שהחתולה (שזכתה לכינוי: ש'וגעת) המליטה שלושה גורים חמודים. הגורים כרגע בני שישה שבועות וזה הזמן בדיוק למסור אותם לאימוץ... הפנייה הראשונה היא לרן מגן .. רנצ'וק אני יודע שכבר יש לך ג'ונגל של חתולים ALL OVER.. נכון שעוד אחד,שנים,שלושה לא יפריעו?!
ובכלל .. מי שרוצה לאמץ את אחד משלושת הגורים החמודים צמריר, צמרירה וצמרירית אשר ימסרו בחיני חינם לכל דורש, אני מאוד אשמח למסור אותם..

אירו2ית

New member
כל הכבוד על היוזמה

אני אישית לא יכולה לעזור (כי הבתים שאני מכירה כבר עמוסי בעלי חיים), אבל אשמח להפיץ במייל. הייתי ממליצה לעקר את ש'וגעת עכשיו. יש כ"כ הרבה גורי חתולים צמרירים וחמודים שמחפשים בית...
אני לא יודעת מה מקום מגוריך, אבל יש ערים בהם העייריה מעקרת חתולי רחוב בחינם. ושוב - כיף לראות איכפתיות כזו

shiri 80

New member
גררררררררררררררררר../images/Emo46.gif

זכר לי דרינק זכורה לי סיגריה (אם כי הכרזית על הפסקה בתחום) ולא זכור לי כל כך מי את ...

אירו2ית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo140.gif

מרכינה את הראש, ומקבלת את הנזיפה באהבה.. את סודקת, סודקת, סודקת... אני פויה! אבל... אם תצליחי להזכר מי אני, תתקשרי אלי לעדכן אותי בנדון. אני מפחדת להגיד את זה פה - אבל אפילו ספינינג לא עשיתי כמה שבועות
(זה הזמן לנצל"ש ולשאול אם למישו יש שעה ביממה למכור לי). אני מקווה שאין להבטחה שלי תוקף בעינייך, כי אני עדיין מבטיחה לקיים.
וגברת- את גם יכולה לתקשר מדי פעם...

shiri 80

New member
מגורשת בטריפל ..

מה ז"א לא עשיתי כמה שבועות ? על מה נראה לך שמדברים בפורום "פינינג"? שעה ביממה אין לי למכור לך (קנאית לשעות שינה שלי) אבל אם תתעקשי אמכור לך אויר בשח עם אופציה להגדלה בשח תשעים . תקשר? אין לי טלפון שלך ......נה נה נה נה נה מה אמרת ? רביעי את באה ל בועז ? באמת ? איך אני שמחה עבורך...

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

ועל זה נאמר - המתחיל במצווה אומרים לו... כמי שעסקה בתחום הרבה מאוד זמן - יש כמות בלתי נתפסת של חתולים שמוצאים את מותם מדי שנה בגלל שלא מוצאים להם בית. לעקר ועכשיו
ואני.. לצערי לא אוכל לעזור גם. לי כבר יש 4 בבית...

hillator

New member
איזה מתוקים!!

ההיתי מאמצת בשמחה אבל אחותי אלרגית לחתולים :(

למעלה